Chapter 53

820 72 2
                                    

"Louis o cemu ti pričaš?  Kakva moja krv?" Gledala sam zbunjeno i namršteno u dečka ispred sebe  koji je točno znao cemu se radi, ali bas u svakoj situaciji on je bio informiran do kraja i mene je to uvijek brinulo. Sada ovom trenutku pogotovo jer tko zna kakvu je spacku izmislio, a poznavajući njega ništa dobro.  Dovukao me tu Bogu iza leđa i počeo govoriti besmislice o dečku koji sjedi za stolom.

Crna kosa boje ugljena  mu je bila podignuta u zrak te nijedna dlaka nije virila iz nje, ruke su mu krasile tetovaže, a ostatak tijela nisam bas mogla vidjeti od stola. Po stilu odijevanja je bio sličan Zaynu; apsolutno sve crno. To mi nimalo nije smetalo.

"Jednom naivna, uvijek naivna."   To su bile  Louisove riječi prije nego se bezobrazno nasmiješio i počeo ići prema tome dečku. Imala sam izbor; otići za Louisom i saznati o cemu se tu radi ili otići van iz ovog kafića i dopustiti Louisu da jos jednom pobjedi te da ja ostanem ne znajući apsolutno ništa. To nije dolazilo u obzir pa sam  preko volje otišla za Louisom. Neko vrijeme sam samo gledala u louisove leđa dok smo prilazili stolu gdje je sjedio crnokosi dečko. Ili Zayn broj dva.

" Da li je to ona?"  Plave oči dečka za stolom su prošle po meni dok  sam ja nervozno i nečujno lupala nogom po drvenom podu.  Hrapav glas tog dečka mi je zurio u usima iako nije bio niti približno hrapav kao sto je bio Louisom. Njih dvije su neko vrijeme razmjenjivali neke čudne poglede koji su ovu situaciju učinili jako neugodnom, a već niti nije bila toliko ugodna. Pogledi su prestali kada je Louis kimnuo glavom a crnokosi se nasmiješio, ustao i pružio ruku.

"Christian Blake." Pokazao je biserne usne i ja sam neko vrijeme buljila u njegovu ruku. Zasto ima isto prezime kao ja? Sto se uopće događa?  " Ma znaš, mislim da ce zagrljaj bolje past." Nasmiješio se jos vise i pribio me u jak zagrljaj koji je  u mojoj glavu stvorio jos veću zbrku nego sto je bila.

"Ljubavi, ako do sada nisi shvatila to ti je brat. Mislim da bi bilo odlično kad bi mu uzvratila zagrljaj, ja se ne ljutim, ne brini."  Uputila sam mu prodoran pogled i maknula se od dečka ispred mene. Ovo sigurno nije moj brat, odkad ja imam brata? Čini se stariji od mene i ovo je sto posto jedna od Louisovih igri kako bi mi podignuo živce.

"Samo malo."  Povukla sam Louisa sastrane  jako dok je onaj jadan dečko, Christian, ako se uopće tako zove; gledao zbunjeno i odlučio sjesti i pričekati da vidi sto ce se desiti. Ta scena je izgledala kao neka iz filma kojih sam znala gledati.

"Slusaj me, ako je ovo jedna od tvojih spacki..." Nisam niti uspjela dovršiti ono sto sam htjela a on me nježno uhvatio za ruke koje su mi bile uz tijelo i privukao me sebi.
"Ozbiljan sam Michelle. Ovaj put nisam napravio ništa."

Possessive  -  PREUREĐENJE.Where stories live. Discover now