YA LATİF C.C.

54.7K 182 20
                                    

YA LATİF C.C

Lütuf sahibi, her işin inceliklerini bilen, bütün arzuları yerine getiren, herşeye vakıf olan, inayet ve ihsan sahibi...

EBCEDİ: 129

-Enerjisi en kuvvetli isimlerin başında gelir. Zikredeni başarıya, huzura ve mutluluğa kavuşturur. Giriştiği her işte mağlup ve başarısızlık yaşayan kimseler bu esmayı çoğu kez zikretmelidir. Sıkıntı ve bunalım halini kendinde sürekli barındıran kimseler için vazgeçilmez esmalardandır.

-Özellikle arzu ve isteklere çok hızlı bir şekilde cevap veren bu esma hastalıkları ve olumsuzlukları iyileştirme frekansına sahiptir. Bela ve musibetlerden her anlamda korunursunuz.

-Kararsız kaldığınız zamanlarda rehber olarak size yardımlar getirir. Bütün kapıları ardına kadar açan bir enerjiye sahip olan Ya Latif esması maddi, manevi, aşk, iş ve diğer benzeri durumlarda mucizeler çıkarır.

-Vird edinen kişi (sürekli okuyan) bu ismin enerjisi ile konuşmaya başlar. Bu konuşma; insanların birbirleri ile yaptığı görüşmeler gibi değildir. Ağırlıklı olarak size işaret, baskılanmış his, oluş-biliş ve rüyalarla olur.

-Motivasyon ve ruhsal anlamda tatminsizlik yaşayan kimseler için, çözümden öte süreklilik arz eden bir sonuç gösterir. Kişi her manada mutlu, zengin, sağlıklı ve güçlü olur.

-Korkularınızı yenmenizde size yardım edecek ender esmalardandır. Ruhani boyutlara ve melek bağlantılarına ulaşmak isteyen insanlar için, her gün okunması gereken bir esmadır.

-Sevgi, aşk ve beğeni elde etmek isteyen kimseler için çok iyi enerji alanları oluşturur. Burun hastalıkları yaşayan insanlar için iyileştirici bir güce sahiptir. Özellikle nefes performansını iyiye çıkarır ve sizin daha iyi düşüncelere sahip olmanıza vesile olur.

-Pozitif enerji denilen ve insanın o halde kalması en zor durum olan olumlu düşünmeye yakınlaştırarak, ruh ve fiziksel yaşantısını en üst seviyede düzeltecek bir esmadır.

-Fazileti çok olan bu esmayı dilinden düşürmeyen kişilerin, bir çok mucizelere muvaffak olacağı kesindir...

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünOn viuen les histories. Descobreix ara