YA HAYY C.C.

33K 125 17
                                    

YA HAYY C.C.

Diri, ebedi ve ezeli olan...

EBCEDİ: 324

-Ya Hayy esması genelde Ya Kayyum esması ile birlikte okunan bir esmadır. Fakat tek başına da mucize bir esmadır ve enerjisi en yüksek esmalardan biridir.

-En büyük tecellisi kişiyi her zaman genç görünmesini sağlar. Gençlik iksiri bu esmada gizlidir. Bu esmayı okuyanlar ihtiyarlamayı yavaşlatır. Bununla birlikte üzerinizde ki sizi çökerten bütün yorgunluk ve halsizlik gibi etmenleri yok eder. Ruhunuz ve fiziğiniz hep diri ve güçlü kalır. Fiziksel bir güçlenme sağlar.

-Hayat bulmasını istediğiniz her şeye bu esmayı yüklemelisiniz. Yenileyici ve tazeleyici bir güce sahiptir. Zor işler çok çabuk bir şekilde kolaylaşır. Kişi deyim yerindeyse can taşırken canlanır.

-Bu esmayı vird edinenlere herkes hürmet eder. Esmanın çıkardığı aura çevrenizdeki herkesi etkiler. Getirdiği nur ile kişi ışıklar saçar ve herkesi etki altına almasını sağlar. İnsanlara tesir ve etki etmenizi sağlar. Ayrıca gözü ağrıyan kimselerin okuması gereken bir isimdir. İyileştirici gücü had safada yüksektir.

-Verdiği iyileştirici güç ile bir daha hasta olmamanıza vesile olur. Vücuttaki kırışıklıkları yok edecek bir enerji alanı oluşturur.

-Duanın kabul hızında etkili bir enerji alanı oluşturur. Bu esmayı sürekli okuyanlar istediği bir kimsenin kalbini kolayca kazanır. Çünkü bu esma muhabbet kapılarını tıpkı Ya Vedud esması gibi sonuna kadar açan bir frekansa sahiptir.

-Ya Baki esması gibi ömrü uzatan esmalardandır. Kişiyi ayrıca ruhsal sıkıntı ve bunalımlardan aydınlığa ve esenliğe çıkaran müthiş bir zikirdir. Kısacası güzel bir hayat yaşamak için Ya Hayy esmasını hep okumalıyız...

İHÇ
GAYBNÂME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now