YA ZÜL CELALİ VEL İKRAM C.C.

36.4K 120 19
                                    

YA ZÜL CELALİ VEL İKRAM C.C.

Celal, azamet, şeref ve ikram sahibi olan...

EBCEDİ: 1100

-Vesvese denilen ve her şeyin önünde engel olan kötü iç sesinizi engellemeye yönelik mükemmel bir esmadır. Mükemmellik sadece O'na ve sıfatlarına aittir.

-Ya Zül Celali Vel İkram esmasının sırrına erenlerin bütün istekleri, arzuları, hacetleri en kısa süre içinde gerçekleşir. Maddi ve manevi bolluk getiren bu esmayı sürekli zikredip frekansında kalanların karşısında her şey boyun eğer.

-Bu esmayı seslendirenlerin yanına şeytan kesinlikle yaklaşamaz. Şeytanın çağımızdaki maskesi ağırlıkla ümitsizlik ve olumsuz düşüncelerdir. Faydanıza olan davranışlardan soğuma ve zevk gibi bağımlıklıklara boyun eğme halidir. Olumlu derecede güzel değerler, enerjiler ve özellikler katan bu güzel esma mucizeleri hayatınıza yağmur gibi yağdıracak bir güce sahiptir.

-Bütün işlerinizi, sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı kolaylıkla çözebilen bir enerji alanı oluşturur. Yaydığı frekansla kendisini gören gözlerde aşk, sevgi ,beğeni ve hayranlık etkisi uyandırır. Bu isim matlaşmış olan ve parlaklığını yitiren aurayı temizler ve şansınızı size geri iade eder.

-Aleyhinizde kimsenin konuşmamasını isterseniz bu isim kulisleri tamamen ortadan kaldıracak güçtedir. Çaresizliğe düştüğünüz her konuda bu güzel esmayı zikredebilirsiniz. Buna aşk, acı, maddiyat, sıkıntı, hastalık vb. etmenler dahildir.

-Hayırlı bir evlilik yapmak isteyenler için güzel vesileler getirir. Saygınlık, şeref, itibar, yücelik, sevgi gibi konularda yüksek enerji titreşimleri yayar.

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now