YA RAHMAN C.C.

30.6K 121 53
                                    

YA RAHMAN C.C.

Affeden, merhamet eden, seven, bağışlayan, fırsatlar ihsan eyleyen, ayırt etmeden güzellik veren...

EBCEDİ: 298

-İşlerin düzelmesi, yolunda gitmesi için okunan muazzam bir esmadır. Eğer yolunda gitmeyen bir şeyler varsa orada Ya Rahman tecelli etmelidir. Allah katında sevgili ve dereceli olmak için onun inayetine sığınırız ve bu Ya Rahman esmasıyla böylesi bir enerji açığa çıkarır.

-Şefkatli bir yapıya bürünüp öfke kontrolünü elde etmenizi sağlar. Yumuşak bir karaktere sahip olursunuz. Hayranlık ve beğeni elde etmek için okunan değerli esmalardandır. Sürekli okuyup frekansına sahip olduğunuzda sizi gören gözlerde sevgi ve saygı tecellisini elde edersiniz.

-Kuvvetlendirici, düzeltici bir enerjiye sahiptir. Bütün kapıları açan besmelenin içinde geçen 2 önemli esmadan ve sır kapısından biridir. Yüksek derecede koruyucu bir gücü olan Ya Rahman esması sadece kendiniz için değil sevdikleriniz ve istediğiniz kişiler içinde koruma kalkanı oluşturur.

-Çözümsüz ve diğer hastalıklarda okunan esmalar arasındadır. Özellikle boğaz hastalıkarında iyileştirici bir etki gösterir. Allah rahmetini bağışladığında bütün bağışıklık iyileşmeniz ve güçlenmeniz için harekete geçer. Şifa için doğru kapıyı çalmış olursunuz. Bu anlamda büyük bir zikirdir.

-Rızkı genişleten ve çoğaltan zikirlerdendir. Bütün dileklerin ayırt edilmeksizin istenildiği özel bir zikirdir. Ayrıca unutkanlık bitirici bir enerji alanı oluşturur. Bütün nimetlerin kapısı olan büyük esmalardandır.

-Bütün kalpleri muhabbette çağıran bir fazilete sahiptir. Sizi gören gözlerde aşkı temsil edersiniz. Bu esmanın en farklı faziletlerinden biri kuvvelerle bağlantıda olup sezgilerinizle konuşmanızı sağlamasıdır. Biliş ve oluşlara sizi ihsan etmesidir. Bilmediklerinizi sezgilerle öğreten bir esmadır. Size bambaşka kapılar açacaktır.

-Yine bu güzel esma sizi dalgalar eşliğinde ulaşamadıklarınıza ulaştırır. O kişileri anmanızla ve telapati yoluyla telkin göndermeniz mümkün olacaktır. İstediğiniz kişilerin sizi hatırlaması ve hissetmesini sağlar.

-Duyusal alanda güçlü iyileşmeler ve güzellikler çıkarır. Kişi 5 duyu alanını bir üst perdeye taşır. Sağladığı bilinç ve şuurla farklı ve başka boyutlara ulaşabilirsiniz. Bu anlamda ruhunuzu okşayacak güzellikte bir esmadır. Frekansına sahip olduktan sonra isteklerinize ulaşmak için imgeleme Allah'ın izniyle yeterli olacaktır. Bağışlayan ve esirgeyen Allah'ın adıyla...


İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now