YA BARİU C.C.

25.9K 96 16
                                    

YA BARİU C.C.

Her şeyi kusursuz, noksansız bir düzen ile yaratan...

EBCEDİ : 214

-Ya Bariu esması şifa veren ve kişiyi belli bir zamandan sonra şifacı mertebesine getiren güzel ve tesirli bir esmadır. Bütün hastalıkları şiddeti ne olursa olsun silip kurutan güçlü bir etkisi vardır.

-Baş ağrısını mucize bir şekilde iyileştiren Ya Bariu esması bu anlamda Ya Mucib esması gibi etkili ve tesirli bir zikirdir. Baş ağrısı ki bir çok insanın hayatının sonuna kadar birlikte olması olağan bir hastalıktır. Küçük ama öldürücü hastalıların büyük çoğunluğu ne yazık ki baş ağrısıyla işaretler verir. Bu tür bir sıkıntı yaşadığınızda Ya Bariu esmasını seslendirmeniz yeterli olacaktır. Bu yeterlilik hastalığın başlamadan ve büyümeden bitmesine, veya tedavisinde erken tanı farkındalığına vesile olacaktır.

-Düşmanlara karşı galip gelmek içinde okunan bu esma kişinin hem refaha ermesine hem de ileri derecede zihninin gelişmesine vesileler oluşturur.

-Bu ismi okuyup alışkanlık haline getirenler elini attığı bütün işlerde hatadan uzak bir görüntü çizer ve hep başarılı olur. Stres denilen ve bütün olumsuzlukların sebebi olan bu kör duyuyu Ya Bariu esmasıyla hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

-Ağır gelen ve zahmet veren her işinizde size yardımlar getiren harika bir esmadır. Kişiye yapılmış bütün büyü ve sihirleri iptal eder.

-Zikredeni hayretlerde bırakacak keşifler açar. Bu keşfe örnek olarak kişinin benliğinde olan fakat dışa vurumu henüz gerçekleşmemiş yetenekler diyebiliriz.

-Farkındalık ve odaklanma sıkıntısı çekenler için şifalı bir esmadır. Odaklanma sorunu günümüzün en yaygın ve en sıkıntılı hastalığıdır. Her ne kadar önemsenmese de bu bir sorundur. Odaklanamayan kişiler kişiliğini ve öz güvenini hiç bir zaman bulamaz. Ya Bariu burada devreye girmelidir.

-Sanatla uğraşan kişilerin bu esmayı hayatının en önemli işlevi haline getirmesi gerekir. Kitap veya senaryo yazan, resim yapan, beste ve müzikle ilgilenen kimseler için tesirlidir. Mühendislik veya bu gibi tasvir-kurgu isteyen bütün mesleklerde çığır açacak ilhamlar taşıyan mükemmel bir enerji zikridir.

-Düşünce bozukluğu denilen illete derman veren bir esmadır. Düşünce bozukluğu vesvese ve odaklanma sorununu tetikler.

-Psikolojik sorunlar yaşayanların dermanı bu esmada saklıdır. Kişiyi yalnızlıktan kurtaran bir enerji alanı oluşturur. Ailesinde ve çevresinde sevdiği bir kalabalık oluşur.

-Kararsızlık ve karışıklık yine bu esmayla iyileşme gösterir. Kişiye gizli ve saklı olan bir olgunluk verir. Ayrıca bir çok rivayete göre bu ismi zikredenlere Allah o kişiye yoldaş olsun diye bir melek yaratır.

-Hayal gücünü destekleyici bir frekansa sahip olan Ya Bariu esması konuşma yeteneğini de olumlu derece tetikler.

-Özetle düzene sahip olmak ve düzeltmek, farkındalık ve büyük bir dikkat sahibi olmak, bununla birlikte iyileşmek, negatifliği yenmek ve ahenge bürünmüş bir ihtişamla yaşamak isteyenlerin zikridir..

İHÇ
GAYBNÂME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now