YA EHAD C. C.

6.5K 72 9
                                    

YA EHAD C. C.

Ehadiyetini her ayrıntıda gösteren, benzeri olmayan, yegane ve tek olan...

EBCEDİ: 13

-Yeryüzünde her şey O'nundur. Hayatında eksiklik hisseden herkes bu zikri okumalıdır. Bütün eksiklikler Rabb'in Yüce gücüyle tamamlanır.

-Yalnızlık duygusunun acı tarafından tutan her kişi bu ismi mutlaka gökyüzüne göndermelidir. Bu enerji o kişinin bahtını ve şansını açar. Kısmetleri çoğalır.

-Kalbinde Allah sevgisini hissedenler zaten asla yalnız değildir. Bu öyle bir haldir ki kişinin bütün istekleri yerine getirilir.

-Ya Ehad esması kişiyi negatif olan bütün kötü enerjilerden sakınır. Bu esmayı Ya Hafız veya Ya Selam ile okuyanlar, etraflarında onları koruyan manevi bir kalkan oluşturmuş olurlar.

-Ya Alim ismiyle okuyanlar özel ilim sahibi olur. Bu ilimler kişiye hayatının her ayrıntısına yol ve rehber olur. Çakraları dengeleyen, insan bedenini ve ruhunu akışkan hale getiren eşsiz bir zikirdir.

-Uyanış lazım insana, gafletten, hayasızlıktan ve yalanlardan uyanış lazım hepimize. Ya Ehad böylesi bir enerji alanı oluşturur. Uyku tatlıdır, ama ne var ki insan bütün güzellikleri uykusunda kaybeder. Erken kalkmadığı sabahtan, manevi uykudan, yani her güzelliği gafletten kaybeder. Uyanmalı insan ve dokunmalı güzelliklere.

-Bu isim çağımızın en büyük 3 manevi hastalığı olan erteleme illetinden kişiyi kurtarır. Unutmayın; her şeyin bir sırası ve o vakit içinde taşıdığı ayrı bir enerjisi vardır. Her etki her vakit aynı tepkiyi vermez. Ertelemek söndürür.

-Davranışlarını çalışkan bir hale getirmek isteyen her kişi bu ismi Ya Latif veya Ya Rahman ismiyle okumalıdır. Başarı kişinin ruhuna, oradan da hayatına akar.

-Size yıllardır sebat etmenin ve sakınmanın vasatlığını anlattılar. Ama bilinmez ki bütün güzellikler asıl o zaman gelir insanın ayağına. Peşinden koştuğunuz şeylerin ardınızdan nasıl geldiğine şahit olacaksınız. Ya Ehad deyin.

-Bu ismi Ya Vahidül Ehad diye okuyanlar muhteşem incelikler yaşar. Sırlı olan bütün enerjiler kişide vücut bulur. Uyanışın isimleri arasında olan bu zikir, sizi fark etmediğiniz yüklerden arındıracaktır.

-Kalp ve beden arasında kaybolan uyumu tekrar motive eden bu güzel isim kalp nuru getiren esmalar arasındadır. Titreşimi oldukça tesirlidir. Unutmayın söz hem yıkıcıdır, hem de tadavi edicidir. Güzel konuşun ve güzel yaşayın...

İHÇ
GAYBNÂME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now