YA SEMİÛ C.C.

29.8K 110 8
                                    

YA SEMİÛ C.C.

Her şeyi gizli ve açık ilmiyle duyan, işiten, her şeyden haberdar olan...

EBCEDİ: 180

-Bu sırlı esmayı sürekli zikredenler içsel dediğimiz o güzel ve sırlı sesle sürekli bağlantı da kalıp bu güzel sesi en güzel şekilde rehber edinirler. Bu rehber ki sizi aslında istediklerinize götürendir.

-İşitme ve kulakla ilgili bütün sıkıntılarınızı iyileştirecek bir şifa enerjisine sahiptir. Ruhsal ve psikolojik sorunları iyileştirici bir frenkasa sahiptir.

-Güçlü bir şöhrete sahip olmanıza ve her yerde sözünüzün geçmesine vesile olur. Duaların kabülünde sırlı bir enerjiye sahip olan Ya Semiû esması hayretler yaratan bir güce sahiptir.

-Telepati denilen sırlı hisleri güçlendiren bir yapıya sahiptir. İstediğiniz kişiyle telapati yoluyla bağ kurmanıza yardımcı olur. İlahi ve ulvi sesleri duymanıza vesile olur. Bu sesler ürkütücü bir sebebiyet vermez.

-Önsezi, 6.his, duru görü, spritüel enerjiler gibi gizli hazineye sahip olmanıza yardımcı olur. Uzaklara hükmetmenize fayda sağlar. Kulakların duymadığı her şeyi duymanıza, eşyanın sırrına ve yaptığı zikri işitmenize yardımcı olur.

-Düşünceleri okuma yetisine sahip olmanıza yardımcı olur. Öğrenmek istediğiniz her şeyden haberdar olmanızı sağlar. Kişilerin hakkınızda düşündüklerini ve konuştuklarını hissedebilmenize yardımcı olur. Fakat bu ismi vird (tekrar) etmeniz gerekir. Ya Semiûl Habir şeklinde okuduğunda zihnin idrak edemediği şeyler açıklığa kavuşur. Bu kişinin zihne hükmetmesidir... 

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now