YA GAFUR C.C.

11K 54 1
                                    


YA GAFUR C.C.

  Kullarının günahlarını örtüp affeden, bağışlayan...

EBCEDİ : 1286

-Ya Gafur esması rahatlatıcı bir esmadır. Yanınızda olan veya mesafe fark etmeksizin enerji teması yaşadığınız insanları da rahatlatan çok güzel bir duadır.

-Bir çok esmada olduğu gibi sakinlik getiren büyük bir frekansı vardır. Vesveseyi def etmesiyle birlikte stresten uzak bir yaşamı getirir.

-Kuran-ı Kerim'de bir çok kez zikredilen Ya Gafur esmasıyla Allah'a dua eden kimselerin günahları ve gafları örtülür ve de bağışlanır.

-Üstümüzde taşıdığımız günahların ağırlığını alıp temizleyen ve hafifleten faziletleri sebebiyle okunması gereken bir zikirdir. Bir çok korkunuzu bu esmayla yenebilirsiniz.

-Bu esmayı vird edinen yani istikrarlı bir şekilde okuyan ve namazla süsleyen kişilere ruhani varlıklar dost olur. Bu ruhani varlıklar Allah'ın izniyle kişiye hayatı kolaylaştırmak adına yardım eder, hem de yine Yüce Allah'ın emriyle istediklerini yerine getirir.

-Yeryüzüne indirilen ilk insandan beri en büyük savaş, en büyük düşman olan vesveseyi hayatınızdan ve kalbinizden çıkartabilirsiniz. Her şey aktif hayata geçmeden önce düşünce de var olur. İşte ayrıntı şudur; Allah insana düşüncesi kadar yakındır. Rabb kendisinde olan en güzel, en özel ve en değerli olan güçlerinden birini şu ana kadar yarattıklarının en şereflisi olan biz insanlara üfledi. Bu güç büyük ve özel bir emanettir. Rabb bizimleyken bu özel gücü olumsuz kullanmak bir bakıma akıl dışıdır.

-Ya Gafur esması ateşli hastalıklara iyi gelen bir zikirdir. Tansiyon gibi kişiyi aniden kötü hallere düşürüp bedenen eksik bırakabilecek hastalıkları iyileştiren bir enerji alanı oluşturur.

-Ölümün zorluğundan korkan kişilerin bu duayı okuması gerekir. Bu niyetle okuyan kişilerde ölüm korku olmaktan çıkıp bir kavuşma umuduna dönüşür.

-Rahatlatıcı ve hafifletici enerji yayan bu zikir, geçmişin yükünden arındıran bir frekansa sahiptir. Ayrıca baş ağrısını iyileştirir.

-Hayatınızdaki herkesle barış içinde yaşamanızı sağlar. Kimseyle kolay kolay sorun yaşamazsınız. Ağırlıkla iç dünyanızı iyileştiren ve güzelleştiren bir esmadır. İçinde güzellik biriktirenlerin dışı cennete akar. Bu yüzden Ya Gafur esması kişinin hayatında mutlaka olmalıdır.

-Ya Gafurûl Rahim şeklinde okunduğu vakit, kişinin çevresinde ve aile içinde yaşanan sıkıntıları, kavgaları bitirir ve huzur getirir...

İHÇ
GAYBNÂME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now