YA AHİR C.C.

12.1K 56 15
                                    

YA AHİR C.C.

Ebedi olan ve varlığının sonu olmayan...

GÜNDE 801 KERE

-6. his ve sezgileri güçlendiren Ya Ahir esması az da olsa her gün okunması gereken esmalardandır.

-Kalbinde Allah' ı derinlemesine hisseden her kişi bu esmanın zikri ile hem ruhlar boyutunda, hem de madde dünyasında üstün mü üstün makamlara erişir. Bu makam size tahmin edemeyeceğiniz derecede kolaylıklar lütuf eyler.

-Düşmanın helakı için okunur. Sizi düşmanlarınıza karşı güçlü ve heybetli gösteren bir enerji alanı oluşturur. Bu esmayı okuyup enerjisini taşıyan kişilerden bir şeyler saklamak olanaksızdır.

-Uzun ve sıhhatli ömür için okunan bu güzel esma, ilahi yardımların kapısını aralamak için de okunur.

-Zinde olmanızı ve genç kalmanızı sağlayacak esmalardandır. Ahir olan Allah kişiyi her daim genç ve güzel kılabilir. Bu sadece onun kudretinde vardır. İstemek ise kulun duasında vardır. Allah kalpte gizlenenleri bilir.

-Bu esma sonsuzluk esmasıdır. Zamanı yönetmek ve zamanın altında ezilmemek isteyenler için şifa vericidir. Kendinizden kaçmayın, kendiniz de kalın. İnsan zamanı durduramaz lakin genişletebilir. Ya Ahirûl Bâsît ile okunulduğu vakit, kişinin zaman algısı genişler. Az zamanda öz ve iz bırakanalardan olur.

-Kekemelik veya konuşamayan çocukların üzerine okunduğunda dilin açılmasında büyük etki yaratır. Bu anlamda Ya Halîkûl Ahir diye zikredin.

-Hafıza kuvveti ve idrak gücü için okunan bir kaç esmadan biri olan Ya Ahir esması büyük bir zikirdir. Zaman zalim bir sevgilidir. Bu ismi bol bol okuyun ve Rabb' inize yönelin. Çünkü hakimiyet Allah' ındır. Çünkü Allah en güzel ve merhametli sevgilidir.

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now