ELİF LAM MİM RA

9.9K 63 12
                                    

ELİF LAM MİM RA

Anlamı tam manâ da bilinmemektedir ve hala sırrını korumaktadır.

-İnancında yer yer ve zaman zaman eksiklik ya da düşüş yaşayanların okuması gereken bir zikirdir. Her insan mutlaka sınav gereği inancıyla bazen çatışır.

-Çatışmasının sebebi Allah tarafından yalnızlığa bırakıldığına düşme hissidir. Oysa ki böylesi bir şey söz konusu değildir. Asla yalnız değiliz. Bu durumlar kişinin iradesiyle arasında olan imtihanıdır. 

-Etrafında haksızlıklar yaşayıp dinden ya da inancından soğuyanların okuması gereken bir duadır. Bu sınavda vesvese hep olacaktır. Asırlar evvel de oldu, sonrasında da olacaktır. 

-Elif Lam Mim Ra; Bu gizli kelimelerin her birine ayrı ayrı yorumlama getirilmiş olsa da yine de tam anlamıyla bilinmemektedir. 

-Gizli kalmış bütün sırların kul nezdinde verildiği ve öğrenildiği zikirlerden birisi budur. Okunduğunda kişiye önemli sırlar açılır.

-Astroloji bilimiyle ilgilenen kişilerin okumasında büyük faydalar vardır. Bu zikir kişiye ilahi ikramlarla büyük sırlar öğretir. Güneş, ay, yıldızların ve bütün gökyüzünün sırlarını merak edenler için önemli bir hazinedir. Karanlıklardan aydınlığa çıkaran bir zikirdir... 

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin