YA KEBİR C.C.

30.2K 98 19
                                    

YA KEBİR C.C.

Büyüklük ve yücelik de eşi olmayan, pek ulu olan ve büyüklüğünün sırrını ve sıfatını yalnızca kendisi bilen...

EBCEDİ: 232 

-Ya Kebir esması zikredenler büyük ilim ve sır sahibi olur. Verilen bu sırlar rüya vb. işaretlerle zikreden kula gösterilir. Bu sırlar ki bilindiği vakit kişiyi hem özel kılar ve de dünya yaşamını kolaylaştırır. 

-Sözünüz hiç bir şekilde yere düşmez. Sizi gören, auranıza dokunan herkes saygı gösterir ve hürmet eder. Mevkisi ve makamı sizden üstte olanlar sizi hiç bir şekilde ezemezler ve büyüklük yapamazlar. Kibir ve gurur gösteremezler. Zarar vermek isteyenler, ismin verdiği inanılmaz ihtişamlı heybetten çekinir ve hayatınızdan uzaklaşır.

-İsmin en tesirli frekanslarından biri de sizi mertebe sahibi etmesidir. Bu ismi vird edinenler, insanlar içinde kadri kıymeti hiç bitmez bir krediye sahip olurlar. İtibarlı ve her yerde aranan kişi olursunuz. Bu anlamda Ya Mecîdûl Kebir şeklinde okumak daha tesirlidir. 

-Manevi ilhamlar ve manevi ilimlere her anlamda sahip olmak isteyenlerin vird edinmesi gereken bir esmadır. Bilinçaltını olumlu derecede temizleyen ve çalıştıran bu muazzam esmayı okuyanlar her konuda motive bir bilinçle hareket ederler. Her atıldığı işte veya fikirde büyük bir uyum özelliğine sahip olurlar.

-Borcu olup da veremeyen kişiler bu ismin kapısını çalmaları yeterlidir. Hem borçtan kurtulursunuz hem de rızkınız genişler. İnandığın kadar var olduğun bu hayatta yüce Allah' ı zikrederken inanarak ve hissederek okumak daha doğru olandır. 

-Size zarar verdiğini düşündüğünüz kişileri bu ismin zikriyle uzaklaştırabilirsiniz. Dedikodu musibetini yok eden bir enerji alanı oluşturur. Bir diğer fazileti ise fiziki bedene biyolojik olarak artılar katmasıdır. Bulunduğunuz herhangi bir yerden, işten haksız yere uzaklaştırılanların okuması gereken terkip Ya Kebirûl Muid'dir. 

-Aralarına soğukluk giren kişiler üzerinde etkisi büyüktür. Barışmak veya barıştırmak istediğiniz kişileri bu ismi niyet edil zikrederek barış ve huzur sağlayabilirsiniz. Ya Kebirûl Rahim şeklinde okumak daha tesirlidir. 

-Allah'ın kullarına sunduğu Ya Kebir esmasının zikrinde verdiği sırrı yaşamak ve hep öyle kalmak isteyeceğinizden emin olabilirsiniz. Size muhteşem ve kaliteli bir yaşam sunacağından hiç kuşku yoktur. Kuşku varsa eğer orada kalite yoktur...

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin