YA VAHİD C.C.

18.5K 78 10
                                    


YA VAHİD C.C.

Hiç bir anlamda ve sıfatta eşi benzeri ve ortağı bulunmayan, tek ve yek olan...

EBCEDİ: 63 

-Ya Vahid esmasıyla Rabb'ini anıp ve O'nu hatırlayanlar hiç bir yerde, hiç bir zaman ve hiç bir şekilde yalnız kalmaz ve öyle bir hisse kapılmaz. Bu güzel zikir bir çok sırrı enerjisinde barındıran güçlü bir zikirdir. Allah bu esmayı okuyana yakınlığını kafi derecede hissettirir.

-Vird edinen müminlere sıkıntı, bela, musibet, tasa ve benzeri olumsuzluklar hayatın hiç bir yerinde, yolunda ve anında onlara eşlik etmezler. Bedeni-vücudu etkileyen bütün aksaklıkları, ruhu inciten bütün hastalıkları tek tek iyileştiren ve güçlendiren bir enerji alanı oluşturur. 

-Bu esmanın enerjisini yakalayanlar rızk konusunda hiç bir eksiklik yaşamazlar. Bolluk yaşam felsefesi haline gelir. Rabb kullarına az veya çok rızkını yetiştirir. Rızkını az alan kimseler bunun sebebini kesinlikle sınav yasasında gelişimine bağlamalıdır. Çünkü düşüncede fakirlik çekenlerin hiç bir zaman zenginlerden olması imkansızdır. 

-Bu esmanın farklı bir tecellisi ise kalp nuru getirmesidir. Gönlünü nurla dolduranların etrafında onu seven ve sayanlar çoğalır. Gönlü nurlu olan bastığı her adımda aşkı ve muhabbeti temsil eder. Gönlü nurlu olan kimseler baktıkları ve konuştukları kimselere etki ve tesir eder. Gönlü nurlu demek, esmaları bol bol okuyup aurasında o enerjiyi toplayan kimselerdir.

-Dua kabul katında önemli bir frekansa sahiptir. Vird edinenler imgesinde var olan dileklerini en kısa sürede hayata geçirir. Mucizeleri baş ucunda bulur. Enerjisi kuvvetli olan esmalardandır. Size farklı bir güç ve direnç katar. Yani önsezi, 6.his, duru görü gibi spiritüel manada güçlenirsiniz. 

-Sürüncemede kalan, bir türlü hal olmayan, yarım ve eksik kalan bütün işlerinizi bu esmanın enerjisiyle düzeltebilir ve tamamlayabilirsiniz. Manevi anlamda katacağı güçten dolayı sizin de erteleme davranışınızı bitirir. Bazen hayatta yarın olmaz, ertelemek aslında kaybetmişlerin bir tesellisidir.

-Ya Vahidûl Vekil şeklinde okunduğunda güçlü derecede iyi haller yaşarsınız. Bu iyi haller istediğiniz ama layık olamama psikolojisiyle içinizde bloke ettiğiniz isteklerinizin hayata geçmesiyle başlayıp, mucizeleri hayatınızın her anına getirmesiyle devam eder.

-Her gün bin defa okuyana eski zamanlarda vesvese denilen, şimdilerde olumsuz düşünceler denilen modern yenilgi, asla galip gelemez. Sizi sürekli güzel şeyler düşünmeye ve imgenizi diri tutmaya vesile olur. Yusuf peygamberin Ya Aziz esmasından sonra vird ettiği esmalar arasında olduğu söylenmektedir.

-Büyük enerjilerin zikri olan Ya Vahid esması size aurasal anlamda, ruhsal anlamda ve erdemlilik anlamında sınıf atlatır. Geçici olmayan bir heybet getirir. Hayatında zalim karakterli kişiler olanların okuması gereken bir zikirdir. Bu anlamda okuyanlar zalime her daim galip gelir.

-Refleksif korkunuzu tamamen bitirir. Hayatınızda karşınıza çıkabilecek bütün kötü enerjili insanların ve diğer yaratılmışların size zarar vermesine izin vermeyen büyük bir zikirdir. Kişide içsel huzur uyanışı başlar ve hayatını çabuk bir sürede değiştirir. Bu değişiklik güzelliklerin, dileklerin ve huzurun başlangıcıdır. 

-Ahlak güzelliği getirir. Ahlak güzelliğini sessiz ve sakin kalıp, halk nezdinde artık vasat ve vasıfsız kişiliklerin yaşadığı etkisiz hayatlar olarak  resmetmeyin. Ahlak güzelliği; farkında olmadan hayatınıza girmiş, size hedeflerinizi geciktiren ve onlara asla ulaşmayın diye uzaklaştıran, alışkanlık haline geldikten sonra yaptığınızın size yararı olduğunu düşündüğünüz ve doğru bir davranış modeli olarak devam ettirdiğiniz vesvese yapımı hareketlerden arınmak demektir. 

-Özsaygı ve özgüven esmasıdır. Size sağlam bir duruş ve herkese örnek olacak bir davranış kazandırır. Hem tesir edici bir hayranlık uyandırırsınız hem de kalplere dokunursunuz. Ayrıca kişiye büyük bir dostluk levhasını kazandırır. Bu dostluktan kasıt; Allah sevgisi, insan sevgisi, diğer yaratılmışların, görülmeyen varlıkların ve enerjilerin dostluğunu kazanırsınız... 

İHÇ
GAYBNÂME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now