FA' ALÜN LİMA YÜRİYD

7.1K 64 7
                                    


FA' ALÜN LİMA YÜRİYD

Karşı konulamaz ve idrak edilemez iradesiyle istediğini, dilediğini yapan...

-Bu ayeti okuyanların iradesi hem güçlenir hem de nefse karşı yenik düşmez. Büyük netlikte heybet verici bir zikirdir. Size kötülük besleyen nefslere ve gözlere Allah'ın izni ve inayetiyle korku verir.

-Vird edinen kişilere büyük bir yaptırım gücü ihsan eder. Yaptırım aslında güçlü bir özelliktir. Bazen gücünüz olur, mevkiniz olur, yetkiniz olur fakat yaptırımınız olmazsa, tüm bunlar sadece isimde kalır. Yaptırım kişinin aslında gizlenmiş bir heybetidir.

-Bir şeyleri yapmak zorunda olduğunuz fakat kendinizi yapmaktan aciz hissettiğiniz anda bu zikiri okumanız yeterlidir. Kişiye düzen getiren bir enerji alanı oluşturur. Yorgunluk verici işlerde çalışanlar bu zikri okurlarsa, kendisi için kolaylık kapısını çalmış olur.

-Gizli kalmış zikirler arasında olan bu kıymetli dua, taşıdığı enerji bakımından özellikle de günümüzde bir çoğumuzun hayatında olması gerektiğini düşünüyorum. Vesvesenin verdiği tembellik ve bıkkınlığı okuyanın aurasından silen bir frekansı vardır.

-Bir çok kez olumsuz ve başarısız sonuçlardan dolayı cesaretini, özgüvenini ve heybetini kaybedenler için güçlü bir enerji taşır. Yapmanız gereken işlerden sizi alıkoyan bütün engel ve aksilikleri bu zikirle def edebilirsiniz.

-Toplum olarak asıl sorunumuz başlamakla ilgilidir. Eskiden çok iyi başlayıp kötü bitiren kimselerdik. Şimdi ise başlamaya bile mecali olmayan bir yapıya büründük. Allah bizi geri kalmaktan korusun. Bu zikir bu anlamda kişiye başlamak ve devam ettirmek için hem güç hem de feyz veren bir fazilettedir...

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin