YA ALİMEL GAYBİ VEŞ ŞEHADETİ

3.6K 65 55
                                    


YA ALİMEL GAYBİ VEŞ ŞEHADETİ

Gizli olanın ve bilinmeyenin Alimi ve bu gizliliğe şahitlik eden.

EBCEDİ : 1535

-Çok etkili ve derinliği olan bu zikir, spritüal güçler için büyük etkiler gösterir. Gecenin, karanlığın, gündüzün, ışığın ve aydınlığın sırrına nail olmak isteyenler için önemli bir zikirdir.

-Güçlüyüm dediğiniz anlarda şükrünüz hep O'na olmalıdır. Kalp gözünü açan bu zikir; bilmeniz gerektiği kadar bilmeniz gerekeni size verir.

-İnsan görür de göremez. Duyar da duyamaz. İşte böyle arada bir hazinedir gayb. İnsan şerefli ve iradeli bir varlık olmasına rağmen, kendini keşfetmediği sürece hep sıradan kalır. İnsan acizdir. İnsan düşmeden kendisini tutanı göremez bazen. Bu terkibi zikredenlerin farkındalığı yüksek olur. Kendisini kimin tuttuğunu bilir.

-Göz ve kulak rahatsızlığı olanlar niyet ederek bu terkibi okuyabilir. Hem fiziki hem duyusal hem de manevi iyileşme gösterir.

-Allah, insanların fark edemediği, bilmediği ve idrak edemediği birçok şey yaratmıştır. Bu terkiple O'nun izin verdiği kadarını öğrenebilirsiniz.

-Her türlü kötülüklerden bu isimle korunabilirsiniz. Gaybı bilen ve O'na şahitlik eden Rabb, kullarına karşı Rahman'dır. Koruyucudur, esirgeyendir. Ömrü uzatıp, kısaltandır. Bereket verip, ayrıca daraltandır. Bu isimle Rabbinizden ilim isteyin ve bilgiye şahitlik edin.

-Astroloji merakı olanlar ve bu alanda ilerlemek isteyenler bu zikri kesinlikle vird edinmelidir. Gökyüzünün gizemini daha hızlı çözmenize vesile olur.

-Görünmez her varlık korktuğunuz şeyler değildir. Güzel enerjilerde vardır. Size rehber ve yoldaş olacak güzelliklerle vardır. Allah izin verdikçe onları hissedersiniz. Bunun için bu terkibi zikrederek böylesi bir izine nail olmak, yine onun izniyle mümkündür.

-Düşüncelerinizi kontrol etmeyi ve kontrol altında tutmanızı sağlayan bir enerji alanı oluşturur. Düşünceyi kontrol etmek, insanlığın en büyük sınavıdır.

-İnsan düşüncedir, çekimdir ve insan gerçekten hayal ettiğidir. İnsan; er ya da geç tüm inandığını kendine çeker. İnsanın kendini kontrol etmesi düşünceyi kontrol etmekten geçer. Her şeyi en iyi bilen Rabbin adıyla…

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now