YA BERR C.C.

15.8K 71 12
                                    

YA BERR C.C.

İyilik ve ihsanı en çok olan...

EBCEDİ : 202

-Ya Berr esması ; iyiliğin karmasını ve karanlığını aydınlığa çeviren özel bir zikirdir. 

Hayattaki bir çok şerden koruyan, kollayan ve iyilik sunan bir isimdir.

-Rabb'in yakınlığına ve hep iyiliğinizi istediğine farkındalık yaratacak zikirdir. Çünkü siz fark etmeseniz de o hep sizinledir. Lakin farkında olmak mertebe sahibi kullara nasip olur. Artık doğrular size, siz de doğrulara gidersiniz. Hayatta hep doğruları arayarak mutlu olamazsınız. Bazen doğrunun size ilişmesi gerekir. Aldığınız her kararda yaptığınız her işte Rabb'in yakınlığını ve gücünü çok net şekilde hissedersiniz. İyilikleri ihsan eden Rabb'in adıyla. 

-Enerjisi fark yaratır. Dillerinize, sözlerinize hikmet ve tesir gücü yüksek hitaplar Katar. Hikmetlenmiş diliniz mevki ve makam yolunda size yollar açar. Kolaylık getirir ve istediğiniz işi istediğiniz yöne kısa bir sürede çekme gücü verir. Güven getiren bir zikirdir. 

-Alkol, sigara veya buna benzer bağımlılıklar için bir yardım çağrısıdır. İçinizde zararı sadece size olan bütün küçük ve büyük isyanları bastırır. Olumlu düşünme gücü getiren farklı bir esmadır.

-Hallerinizi ve durumlarınızı güzelleştirir. İyilik artık daim olan kalıcıdır. İyilik edip maraz yaşamak iyilikten karşılık bekleyenler içindir. Ama onu Rabb' i için yaptığının farkında olanlar müstesna. Onlar iyiliğin karşılığını dar bir zamanda mutlaka yaşar. Rabb onların yaptığı iyiliği, kişinin hata yaptığı, dar zamanlara düştüğü günlere saklar. İyilikler zayi olmaz. 

-Mucize dediğiniz şey aslında karşılık beklemeden yaptığınız iyiliklerin hayatınıza yansıma halidir.

-Temizlik esması olarak da bilinir. Burada ki temizlik manevi anlamdadır. Tıpkı Ya Kuddüs esması gibi muazzam güçtedir.

İyi olanın, doğru olanın esmasıdır. Bu güzel esma ile çocuklarınızı koruma altına alabilirsiniz. Onların iyi ahlaka, davranışa, günlere kavuşması ve iyi insanlara denk gelmesi için zikredebilirsiniz. İyiliklerde ve şükürde yarışanlardan olun. 

-Vücudu noksana düşüren hastalıklardan kurtaran bir frekansa sahiptir. Yolculuğa veya zorlu bir sürece gidecek olanlar için koruyucu bir rahmet kapısıdır. Gideceğiniz yolda veya süreçte yalnızlık hissi yaşamak istemeyenlerin duasıdır. 

-Karanlıktan ve geceden korkanlar için şifalayıcı bir gücü vardır. Allah bütün güzel kalpli kulların karanlığını iyi aydınlıklara çıkarsın...

İHÇ
GAYBNÂME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now