YA FALÎK C.C.

6.9K 51 11
                                    

YA FALÎK C.C.

Her şeyi kontrol eden, Mutlak, mükemmel ve taklit edilemeyecek şekilde eşsiz yapan, yarıp parçalayarak ortaya çıkaran...

EBCEDİ : 60

-İnsanlara doğru yolu gösterme de büyük enerji taşır ve doğruya kılavuzlanma anlamında kişiyi düzene sokar. Sadece kişinin kendisini değil çevresindeki bir çok kişiyi hem iman olarak hem düzen olarak iyileştirir.

-Ya Falikûl Nur şeklinde okunulduğunda çok büyük etkiler gösterir. Bu etkiler kişiyi niyetine göre ihtişamlı bir yaşamın kapısını aralamasını ve huzurun her daim olduğu bir enerji getirir.

-Ya Falikûl Alim şeklinde okunulduğunda ise büyük bir ilim gücü verir. Bu ilim kişiye doğru merak ve bu merakla birlikte büyük keşifler verir.

-Ya Falik esmasıyla ilgili en güzel ayetlerden birisi En'âm Sûresinde açıklanmıştır. Orada Rabb'in varlığı ortaya çıkarmasından bahsedilmiştir.

-Unutmayın siz insanlara söyleyerek veya anlatarak inançlarında feyzi sağlayamazsınız. Ancak güzel enerji taşıyarak ve dileklerinize nasıl ulaştığınızı en güzel şekilde açıklayarak onları etkileyebilirsiniz. İnsanlara Allah'ın varlığı nasıl yarattığını sözle değil özde anlatmanız gerekir. Falik olan Allah ölüden diriyi, diriden ölüyü çıkaran,
güneşi ve zamanı tayin edendir. Ya Falik esması bu anlamda size anlatım kabiliyeti verir.

-Özellikle mucitliğe örnek olacak işlerde çalışan veya hobi olarak yapan kişilere hem sezgisel hem de fikir-ilham anlamında büyük katkılar sağlar. Bu meslekler ; Mimar, ressam, yazar, modacı, tasarımcı, müzisyen, el zanaatları ve buna benzer bir çok örnek verilebilir. Ya Falikûl Mucib şeklinde okuyanlar mucizeleri hayatına çıkarır..

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin