YA ADHAKE

6.3K 75 5
                                    

YA ADHAKE

Dilediğini mutlu eden, güldüren... 

-Mutluluk zikridir. Enerjisi ve titreşimi yüksek bir sıfattır. Aile veya sevdiklerinden yana mutluluğa uzak kalanların kalbini ve sevincini dolduran öğretici bir zikirdir. Kişiye nasıl mutlu olunacağını öğreten bir sıfattır. 

-İnsanın ektiği mutlaka filizlenir. Eğer bir kimse mutluluğu Rabb'inde ve onun güzel sıfatlarında ararsa mutluluk mutlaka kişinin ömür tarlasında yağmurlanır. 

-Dünyanın bu son zamanlarında sürekli düşen motivasyonu yukarıya çıkaran bir enerjisi vardır. İnsanın içini çiçek bahçesine çeviren bir zikirdir. Mutlu olma sebebiniz O ise size her yer cennettir. 

-Mutluluğu kaldırmak ve onu taşımak bildiğimiz kadar kolay değildir. Taşıyamadığımız için herkesle paylaşmaya çalışırız. Ağır geldiği için herkese anlatırız. Paylaşmak güzeldir ama her yerde güzel değildir. 

-Mutluluğu dünya zamanında sonuç olarak gören her kişi yanılır. Mutluluk yaşayan bir insan için süreç olmalıdır. İnsan varınca veya erince çoğu kez soğur. Bu yenisine yer açmak gibi görünebilir. Fakat doyumsuzluk ve çabuk bıkma hali sizi kendine çekerse köleleşirsiniz. Artık kontrol istekleriniz gibi görünen isteksizliğinizindir.

-Kısaca mutluluk ile ilgili bilinmesi gereken en önemli iki şey; birisi mutluluğu sadece sonuçlarda aramak ve diğeri de paylaşmayı yanlış enerjilere açmak. Ya Adhake zikri kişinin sürece de değer vermesini ve kime anlatması gerektiğini öğreten bir zikirdir. Sevindiren ve güldüren Allah'ın adıyla.

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now