YA NAFİ C.C.

27.4K 100 5
                                    

YA NAFİ C.C.

Fayda veren şeyleri yaratan...

EBCEDİ : 201

-Şifa ve sağlık konularında mucize yaratan bir esmadır. Tüm ruhsal ve biyolojik hastalıklara şifa veren güçlü bir enerjisi vardır.

-En etkili fazileti okuyan ve enerjiyi aurasında toplayan kişiyi şifacı mertebesine getirmesidir. Kişi eliyle kimi meshederse hastayı yakın zamanda iyileştirir.

-Ya Nafi esması darlık ve stres gibi insanı yaşarken öldüren kötü enerjileri hayatınızdan def eder. Mutluluk getirici bir enerji alanı oluşturur. Kişi faydayı hayatına çeker.

-İyi bir yaşam sürmek genelde kişinin tamamen kendi elindedir. Ya Nafi kişinin faydasız hareketlerden uzaklaşıp güzel bir hayata, ahlaka ve yollara girmesini sağlar.
İnsanlar Allah ile yaşamalı ve onunla sürekli iletişim halinde olmalıdır.

-Yaşlı veya genç fark etmeksizin bir şekilde vücutta bozulan yağ dengesini düzenleyen bir rahmeti vardır. Yağ keslerini olması gerektiği gibi çalıştırır. Kemiklerin gelişiminde ve güçlenmesinde büyük bir iyileştirme gösterir.

-Zaruri bütün zorunluluklardan kurtulmak için Ya Nafi esması kesinlikle vird edinilmelidir. Bu zaruri zorunluluk bir aşk acısı, sıkıntılı bir evlilik, huzursuz bir iş ve buna benzer bir çok etmeni hayatınızda refaha ulaştırır.

-Vücudun büyük hizmetlerini sağlayan karaciğerin bütün olumsuzluklarını ortadan kaldırıp bununla birlikte güçlendirerek iyileştirir. Tıp alanında olan insanların okuması gereken bir esmadır.

-Uzun yolculuklara çıkan yolcular veya şoförler bu ismi okuduklarında yolun stresi ve yorgunluğundan uzak kalırlar.

-Kendi işini yapan veya farklı işlerde çalışan kimseler bu esmayı zikrettiği zaman özellikle meslekte ilham, statü de ise terfi getiren bir enerjiye sahip olurlar.

-Özellikle mantık evliliklerinde cinsel münasebetten önce okunması eşler arasında büyük bir sevgi ve aşk meydana getirir.

-Özetle Ya Nafi esması şifacı olmak, sevgi, iş, afiyet, sağlık, maddi ve manevi bolluk, güzel ve sıhhatli bir yaşam için okunur..

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now