KÛN FE YEKÛN

14.7K 105 9
                                    

KÛN FE YEKÛN

Ol der olur. (Oluş sürecine giren) 
Bir şeyi dilediği zaman olduran...

-Bu ayetin zikir olarak okunmasında büyük faydalar vardır. Duaların kabulü ve kabul hızı için etkili bir frekansı vardır. 

-Siz bu ismi zikrederek Rabb'in gücünü her an ve her şeye yettiğini zikretmiş olursunuz. Bu bakımdan size katacağı enerji hem yüksek hem bambaşka olacaktır.

-İş bulmak veya iş yerinde yükselmek için, sevgi ve aşk isteyenler bu duayı dilediği kadar okuyabilirler. Niyetinizi belirleyip ettiğiniz dualardan sonra bu terkibi okumanız isteklerinizin daha çabuk bir şekilde gerçekleşmesine vesile olur.

-Hayatınızda eğer şans eksikse bu ayeti mutlaka okuyunuz. Enerjinizi yükselteceğinden şansınızı da fazlasıyla açacaktır. 

-Eğer bazı kapılar kapalıysa hayatınızda bu ayeti okumalısınız. Kapılar mutlaka açılacaktır. Aşk, evlilik, bedensel-ruhsal iyileşme, maddi-manevi güç, eğitimde ve beşerî hayatta başarı gibi etmenler değişip düzelecektir. 

-Dualarda kabul tesiri yüksek ve evveldir. İstemek bizim için verilmiş bir yaradılış sebebidir. Allah'tan isteyin, çok isteyin, aralıksız isteyin, her defasında isteyin. Çünkü Allah'a hiç bir şey ağır gelmez.... 

İHÇ
GAYBNÂME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin