YA METİN C.C.

12.5K 55 7
                                    

 
YA METİN C.C.

       Kudret sahibi olan ve hiç bir sıfatında zorlukla karşılaşmayan, her şeye gücü yeten...

EBCEDİ : 500 

-Ya Metin esması madden ve manen muhteşem güçler getiren bir isimdir. Bedenen ve ruhen çok güçlü olmanıza vesile olur. Dayanıklı, dirayetli ve dirençli olursunuz.

-Enerjisini yakaladığınız anda her türlü olumsuz ve endişe yaratan duygulardan, düşüncelerden ve olaylardan arınmış olursunuz. 

-Bedenen sıhhat, zihnen ve ruhen inanılmaz huzurlu kalırsınız. Rahatlık getiren bir enerji alanı oluşturur. Şifa getirir.  

-Özellikle küçük çocuklar için niyet edilip okunduğunda çok güzel etkiler yaratır. Sürekli gelişim ve büyüme halinde olan çocuklarınız için inanılmaz derecede kuvvetli bir duadır. Onların daha hızlı ayaklanmasına, gelişmesine, ilerlemesine ve heybetli olmasına yardım eder.

-Bu duayı vird edinenler için zaaf artık uzaktır. Dünya hayatında zor iş kalmaz. Kişi zor görünen ve başlamaya cesaret bile gösteremediği bütün eylemlerin üstesinden Allah'ın gücüyle gelir. 

-Aşk acısı, ayrılık, sıla, esaret ve benzeri gibi insanı zorlayan durumları güç vererek geride bırakmanıza vesileler oluşturur. Ya Metin esması metanetli olmanızı ve zorluklardan çabucak dirilmenizi sağlar. Bir yakınınızı kaybettiğinizde acıyı hafifleten dua budur. Metin olun. 

-Ya Kaviyyül Metin şeklinde okunduğunda güç; aldığınız her nefes güce dönüşür. Tembellik olarak bilinen ve benliği aslında dirhem dirhem içine hapsedip köleleştiren bu aykırı alışkanlıktan kurtulmanıza yardım eder. Sürekli tembellik hem kişinin kendi geleceğine ihanetidir. Tembellik tatlıdır, fakat sürekli oluşu tatsızlıktır. 

-Ya Mütekebbir esması ile kombin edildiğinde bütün meta ve kötü varlıklar, gittiğiniz hiç bir yerde bulunma cesareti gösteremeyecektir.

Ya Metin esmasının en büyük faziletlerinden biri, ruhunuzu sararak çok güçlü yapmasıdır.

-Anne olup sütü az olan kadınların okuması gereken bir duadır. Bu duayı okuyan anne bebeğinin yüzünü sütüyle silerse eğer, o bebek hem güzel yüzlü olur hem de beşeri hayatında hep genç görünür. Bu mucizevi eylem hormon bozukluğu olan ve yüzde fazla tüylenme olan bebeklerin ileri ki hayatında bu riski yenmelerinde büyük bir erken tedavidir. Bu eylem ilk 4 ay en az 2 günde bir yapılmalıdır.

-Bu esmayı uzunca süre okuyup alışkanlık haline getirenler, kimsenin göremediklerini görme ihsanına nail olurlar.

İHÇ
GAYBNÂME
Gökyüzünü öpmek mümkün

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now