YA NUR C.C.

40.9K 134 45
                                    

YA NUR C.C.

Alemleri nurlandıran, karanlıklardan çıkaran, aydınlatan ve yol gösteren...

EBCEDİ : 256 

-Ya Nur esması seslendirip o frekansı yakalayanlar nuru hem kalbinde, hem gözünde, hem de aurasında hisseder ve hissettirir. Kalp gözünüzün açılmasını sağlar.

-Süreç olarak sıkıntı veya olumsuzluk yaşadığınız olaylarda bu esma bu durumu tersine çevirecek bir enerji alanı oluşturur.

-Yol göstericidir, rehberliği büyüktür. İçinde bulunduğunuz her karanlığı aydınlığa çıkaran bir kuvveye sahiptir. İhtişamlı bir enerji alanı ortaya çıkaracak olan Ya Nur esması ışıldamanıza ve ışıkla dolu bir hayat sürmenize vesile olur. 

-Hem ruhunuza hem de bedeninize büyük bir zindelik ve sıhhat verir. Her şeyimiz olan zihnin bütün detaylarını, gizlerini ve hazinelerini bu isimle bulabilirsiniz.

-Karanlıkta dahi her yeri, her şeyi aydınlık ve ışıklı görmenizi sağlar ki bu ismi bu esmayı vird etmeniz gerekmektedir.

-Sevgi, saygı, heybet, ilim ve muhabbet konusunda ki faziletlerini her zaman tecelli de bulundurun. Geçmişinizi şifalandırabileceğiniz ender esmalardandır. Sizi yüceltir ve arındırır.

-Nazar enerjisi taşıyan insanlardan sizi her daim korur ve yıldızınızın daima dişi olmasını yani şanslı olmasını sağlar. İdrak gücünü veren bu değerli esma görünmeyenin ardındakileri görebilmenize vesile olur. 

-Fazlasıyla tesir etme gücüne ve büyük bir enerjiye sahip olursunuz. Yokluğunuz her an hissedilir. Adı auranızın matlaşmasıyla bütünleşen şansızlık etmenini Ya Nur esmasıyla hayatınızdan def edebilirsiniz.. 

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now