YA ADL C.C.

10.8K 46 6
                                    

YA ADL C.C.

Mutlak adil ve hak, adalet ile hükmeden...

GÜNDE 104 KERE

-Ya Adl esması adaletin yaratıcısı olan Allah’ ın adalet dağıttığı esmalardandır. Rabb en adaletli olan ve her şeyi yerli yerinde yapandır. Bu esmayı zikredip enerjisini yakalayanlar hem adaletli olurlar, hem de beşeri hayatında hiç bir haksızlığa uğramazlar.

    -Bu ismin etkisiyle kimsede hakkınız kalmaz. Buna örnek olarak alınmış olan ahlar veya borcu olup ödemeyen kimseler size hakkınızı vermek zorunda kalır.

    -Maalesef hayatımızda eksikliğini en çok hissettiğimiz şey adalettir. Bir insanın enerjisini en çok düşüren şey adaletsizliktir. Bununla birlikte bir çok yerde hayatımıza örülmüş karar ve yaptırımlar bizi olumsuz etkileyerek çöküşe doğru götürür. Bizi bu tür etmenlerden koruyacak tek yol Rabb’ dir. Adalet için yaratıcıya bu isimle dua edilmelidir. Tecellisi daha hızlı olur.

    -Hukuk çatısı altında çalışan herkesin okuması ve en çok ihtiyacı olduğu şey Ya Adl esmasıdır. Bu esmayı arşa bırakanlar bütün haklı oldukları davaları ve buna benzer olaylardan hep galip olan taraf olur.

    -Alma insan ahını derlerken Rabb’ in er yada geç adaleti sağlayıp haksızlığa uğrayanları refaha, haksızlık edenleri gazaba uğratacağını bilinmesindendir.

    -Yine bu ismin enerjisini taşıyanların düşmanları olmaz. Kişiye haksızlık etmeye çalışanlar ise ismin yarattığı frekansla perişan olur. Kalp (onur) kırıcı olay ve kişilerden her daim uzak olursunuz.

    -Bir diğer frekansı ise her yerde ve her konuda üstün olmanıza vesileler oluşturur. Kombin edilecek diğer esmaların farklı güçleriyle birleştirildiğinde yükseltici bir frekans yaratır.

   -Adalet duygusunu karakterine yerleştiren kişiler hayatın en büyük politikası olan dengeyi en güzel şekilde yaşar ve yaşatır. Denge de olup o şekilde kalmak en büyük uyanıştır. Uyanış ise her istediğinin hemen tecelli etmesidir. Tecelli yollarının gösterilmesidir.

    -İstikameti güzel olan insanların zikri olan Ya Adl ; hayatın her anında gerekli ve var olan bir duadır. 

 

İHÇ
GAYBNÂME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin