YA MUCİB C.C.

38.4K 154 3
                                    

YA MUCİB C.C.

Duaları ve istekleri kabul eden...

EBCEDİ : 3025 VEYA 55 

-Ya Mucib esmasında çok derin ve bir o kadar önemli sırlar barınmaktadır. Bu isim ettiğiniz bütün duaların kabul katıdır. 

-Özellikle gece yatağınıza girip uykuya dalmadan önce okumanız gereken bir isimdir. Ta ki uyuyana kadar ve siz uyuduktan sonra harekette olan bütün duyularınız bu ismi zikredecektir. 

-Bütün esmalarla kombine edilebilir. Belli bir süre sonra bu ismi tamamen bilinçaltınıza atacaksınız. Ama bunu sabırla bir süre her gece uyumadan tekrarlamalısınız. 

-Çağımızın hastalığı olan boşvermişlik hastalığına tabii değilseniz, bu metodu denemekle de bir şey kaybetmezsin. Eğer bir şeyler istiyorsan ve bunu zihninde her gün yaşıyorsan kendini Ya Mucibe teslim etmelisin. 

-Ya Mucib esmasını zikredenin elleri boş çevrilmez. Duanın daha çabuk kabul edilmesi için; niyet ettikten sonra duanınızın peşine düşerek değil, duanızı yaşayarak okumanız yeterlidir. Allah'ın izniyle duanız kabul olacaktır.

-Bu esmanın en etkili enerjilerinden biri sevgi ve istenilen kişiden beğeni kazanma etkisi göstermesidir. Bu konuda yardım almak isteyenlerin okuması gereken bir esmadır. Yani sözün özü sevdiğin kişi tarafından sevilmeni sağlar.

-Sizin hakkınızda olumsuz ve ileri geri konuşan insanların bir daha bu gıybete düşmemesini sağlar. Kötü düşünceleri olsa bile sizi kötü niyetli anamazlar. Aleyhinize olan bütün sözcükler dillerine düğümlenir. Yani hasetçilerin kötü enerjilerini yok edecek bir enerjiye sahiptir. Bunun için sabırla bu ismi bolca zikredin.

-Baş ağrısı çekenler için okunması gereken bir esmadır. Zihinde yoğunlaşmış bütün enerjileri alma gücüne sahiptir. Bu sizi sadece fiziksel anlamda değil, psikolojik ve manevi anlamda da rahatlatır.

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin