YA KAVİYY C.C.

28.6K 94 5
                                    


YA KAVİYY C.C

H

er şeye gücü yeten, mağlup edilemeyen ve pek güçlü olan...

EBCEDİ: 116

-Ya Kaviyy esmasını okuyanlar Yüce Allah'ın büyük yardımlarına ihsan olurlar. Düşman şerrinden kurtuluşa ermek için okunması gereken güzel bir esmadır. Günümüzde düşmanlar genelde kötü enerji taşıyıp dedikodu yapan insanlardır. Ne yazık ki kötülüğünüzü isteyen akraba ve arkadaş akranlarıdır. 

-En tesirli etkisi insanı hem fiziksel hem psikolojik hem eterik ve hem de manevi anlamda güçlü kılmasıdır. İnanılmaz bir heybet veren, düşmanlarınızın gözünde sizi büyüten güçlü mü güçlü bir esmadır. 

-Vird edip tüm duyularıyla bu esmayı okuyanlara hiç kimse söz tesir edemez ve amirlik yapamaz. Bu esmayı vird eden tesir makamına ulaşır. Diğer esmalarla kombine edilecek en güçlü zikirdir. Çünkü birlikte okuyacağınız diğer esmaya da güç katan bir frekanstadır. 

-Bütün bedeninizi güçlü yapan bir frekansa sahiptir. Özellikle kas ve adele gelişiminde büyük bir etki gösterir. Kendinizi zayıf gördüğünüz her ama her konuda bu ismi okumanız gerektiğini bilmeniz yeterlidir. 

-Kilo alamayan ve kansızlık rahatsızlığı çekenler için bir hazine niteliğindedir. Hem kuvvet verir hemde o kuvveti kullanacak güç ihsan eder. Fitness çalışan ve spor yapan kişiler içinde inanılmaz bir enerji alanı oluşturur. Ayrıca şeker hastalarını iyileştiren bir güce sahiptir.

-Ağır işlerde çalışan ve zorlanan kişiler için kolaylık sağlayan mucize bir esmadır. Ağır bir yük kaldırdığınızda Ya Kaviyyu Ya Allah diye okumanız yeterlidir. 

-Her türlü zorluğu ve engelleri tersine çeviren ve yükselmeniz de bir basamak haline getiren çok kıymetli bir esmadır. Mükemmel bir direnç veren bu esma her daim başarı getirir ve sırtınızı asla yere getirmez.

-Su, ateş, şimşek ve yıldırımdan korkanlar için iyileştirici bir etki yaratır. İbadet ederken hem fiziki hem de manevi zorluk çekenler içinde okunması gereken bir esmadır.

İHÇ
GAYBNAME
( Gökyüzünü öpmek mümkün )

Gökyüzünü öpmek mümkünHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin