YA CEBBAR C.C.

93.4K 471 77
                                    

YA CEBBAR C.C.

Azamet ve kudret sahibi,dilediğini yapan ve yaptıran, hükmüne karşı gelinemeyen,yaratılmışların halini iyileştiren...

GÜNDE 206 KERE

-Bu güzel ismi zikreden kişi düşmanlarının illetinden kurtulurlar. Günümüzde düşman; sizden sürekli kötü bahseden, enerjinizi düşüren, sürekli kötü olmanızı dileyen ve başarılarınızdan kıskançlık duyan kişilerdir. Bu kişiler şu an bu kitabı bulduğunuza göre sizin en yakınlarınızda bulunan kişilerdir. Yakınlığı her ne olursa olsun ya uzak durmanız gerekecektir, ya da eğer uzaklık mümkün değilse az sohbet veya sohbeti kesmeniz gerekecektir. Ki zaten konu yakınlıksa eğer Allah'a yakın ve yakin olmak her şeye değer ve de bu yakınlık her şeyin üzerindedir. Eğer tekraren açıklamak gerekirse ve bu yakınlık ailenizden biriyse o sizi değil, siz onu değiştirmelisiniz. Bu Ya Cebbar ile mümkündür.

-Ama yalnız bununla sınırlı değildir. Bunun yanı sıra çok yakınınız olup olumsuz düşünen kişilerin kötü enerjisinden de sizi korur ve kurtarır. Tabi ki bu kişiler düşmanınız değildir. Sizin attığınız adımlardan rahatsızlık duymayan yani iyi niyetli olan fakat kendisi adım atma başarısı gösteremeyen ve kendisinin yapamayacağını düşündüğü için herkesin başarısız olacağını düşünen ve sürekli başarısız olacağınızı söyleyip size olumsuz telkinler veren insanları da hayatınızdan çıkarır. Zaten doğrusu da budur. Onlara yapabileceğiniz en büyük iyilik olumsuz düşünme biçiminden kurtarmak adına esmalarla tanıştırmanızdır.

-Çevresindeki herkes zikredene itaat eder. Yani ismin enerjisini toplayan kişiler büyük bir enerji yumağı oluşturacağı için herkesin hayranlıkla peşine takıldığı ve dinlediği bireyler haline gelecektir. İtaatten kasıt budur. Sevilen ve sözü geçen birisi olmasıdır. Bunun dışında ismin anlamından da anlaşıldığı üzere heybet veren bir frekansı olduğundan çevresindekilere korku verir.

-Kişiye kimse kötülük etme cesaretinde bulunamaz. Kötülük yapmak isteyenler bu ismin sert enerjisine maruz kalır. Yani kişi onlara heybetli görüleceğinden kötülük yapmak isteyenlere korku verecektir.

-İsmin diğer farklı bir enerjisi ise düşman olduğu herkesten dostluk görmesine vesile olur. Bu şu demek; yani fiziksel, sağlık ve maddi etmenler gibi extra kötülüğünüzü isteyen kişileri de o kötü isteklerinden vazgeçirip hayatınızdan çıkarır. Yani o kişilerin gündeminden düşmüş olursunuz.

-Omurgalarında sorun yaşayanların okuması gereken bir zikirdir. Skolyoz, bel ağrısı, kemik eğriliği vb gibi profil hastalıklarına derman verir.

-Korkak bir yapıya sahip olan insanlara cesaret verir. Bu anlamda sizi özgüven dolu bir yapıya büründürür. Daha önce cesaret edemediğiniz her şeyi bu isimle hayatınıza çekersiniz.

-Ya Cebbar esmasını çokça okuyanlar farkında olarak veya olmayarak bütün eksik kalmışlığını ve yarım bıraktığını giderir. Bu aslında size basit gelebilir fakat yaşam sevincinizi alıp ve sizi aslında umutsuzluğa iten yarım ve eksik kalmışlıktır.

-İç ve dış dünyasına mutlak güç sahibi Allah'ın vesilesiyle manevi ve maddi güçler verilir.

-Kişiye saygınlık, özgürlük, maddi ve manevi terfi getirir. Enerjiniz çevrenizdeki herkesi sizin lehinize olarak etkileyecektir.

-İnsan bedeninin önemli parçalarından biri olan atardamarları düzenler. Tıkanma ve buna benzer bütün hastalıkları iyileştirir. Bu nasıl mı olur; Önce atardamarınızda sorun yaratan asıl sebebi bulur. Sebep; sizin stres yapıp psikolojik olarak çöktüğünüz zamanlar olur. Bu psikolojik durum ve içinizden atamadığınız sıkıntılar bir şekilde bedenden çıkmak isteği duyar ve bu sizi vücudunuzun önemli bir noktasında hastalık yaşamanıza sebep olur. Fizyolojik rahatsızlığınızın iyileşmesi için önce içinizin yani psikolojik rahatsızlığınızın iyileşmesi gerekir. Ya Cebbar esması atardamarlarda yaşanan hastalıklar bakımından iyileştiricidir. Önce ana sebebini sonra bedeninizi iyileştirir.

-İkna kabiliyetini arttırır ve iftiradan korur. İkna kabiliyeti iş, aşk ve benzeri konularda hayati önem taşır. Toplum ve insan ilişkilerini yöneten en büyük güç iknadan geçer.

-Son derece heybet veren bu güzel isim kişiye bir çok konuda yaptırım gücü enerjisi verir ve kişiyi nazarlardan korur.

-Bu ismi vird edinenler ve çokça zikredenler tüm mahlukatı yani canlıları endişeye düşürecek kadar heybetli olurlar ve düşmanlarına korku verirler. Mahlukattan kasıt; cinler, hasetçiler, kötü enerjiler, düğümlere üfleyenler, para karşılığında büyü yapan ve yaptıran pislikler, büyüler, nazarlar, tılsımlar ve yırtıcılardır.

-Herkese güzel ve şirin görünmenizi sağlar.

-Guatr denilen ve sonrasında insanlarda büyük sıkıntı yaratan hastalığı iyileştiren bir etkisi de vardır.

-Başarılı olmak isteyenler bu isimle sürekli dua edip zikretmelidirler.

-Haksızlığa uğradığınız durumlarda bu isim o durumdan sizi kurtaracak bir anahtardır.

-Tutuklu halde bulunanlar bu ism-i esmayı dillerinden düşürmemelidirler.

-Bu güzel esmayı sürekli okuyanlar bütün kalpleri kendilerine bağlarlar.

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now