YA KERİM C.C.

42.8K 159 25
                                    

                           YA KERİM C.C.

        Keremi ve ihsanı bol, karşılıksız veren ve ikramı sınırsız olan...

EBCEDİ: 270

-Bu mucize dolu esmaya tabii olan kazancı, bereketi ve bolluğu sınırsız yaşar ve kolay yerden rızık bulur. Yorgunluk giderici bir enerjiye sahip olan Ya Kerim esması sizi sorunlardan uzaklaştırır.

-Sukunet, huzur ve mutluluk getiricidir. Kendinizi donuk ve soluk hissettiğiniz anlarda hissederek okumanız gereken bir zikirdir.

-Yine bu isim de Melek celbi oluşturan bir frekanstadır. Zor durumlarda bütün işleri kolaylaştıran bir etkidedir. Tıpkı Ya Fettah ve Ya Latif esmasında olduğu gibi.

-Mucizeler karşısında sizi hayretlere düşürecek kadar etkili bir esmadır. Güzel ahlak getiren bu esma yumuşak bir ruh halinde olmanızı sağlar.

-Tüm isteklerinizi kolay bir şekilde nasip eden Yüce Allah, Ya Kerim esmasıyla isteklerinize her zaman ki gibi hayırlı bir şekilde size sunacak ve sizi mutlu edecek yek ve tek olandır.

-Ya Kerim esmasıyla en çok kombine edilen isim Ya Vehhab esmasıdır. Sınırsız ve karşılıksız veren Allah anlamındadır. Faziletleri oldukça boldur. Kerim ismi Kuran'a da verilmiştir. Önemi yüksektir.

-Cömert ve Kerem sahibi Allah bu ismi zikredenleri sevdiklerine kavuşturur. Bereketi ve bolluğu para gıyabında veren ender esmalardandır.

-Hayatınızda sürprizleri hep var edecek olan Ya Kerim zikri tekrarı bol olması gereken bir esmadır. Sürekli kalbinizde hem biyolojik hem psikolojik bir burukluk ve hasar hissediyorsanız Ya Kerim ismini zikretmelisiniz.

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now