YA NASİR C.C.

6.8K 49 15
                                    

YA NASİR C.C.

Yardım eden ve kullarını destekleyen...

EBCEDİ : 350

-Darda kalanların ; kapıları açan ve aydınlığa çıkartan dualarındandır. Bu darlık maddi olarak bir borç, manevi olarak bir sıkıntı veya buhran olabilir. Bazen her şey bir tufan etkisi gibi üst üste gelebilir. Ama kapılar ve bu kapıyı açacak dualar sizin içindir.

-Allah'ın kullarının övgüsüne ve duasına ihtiyacı yoktur. Ölüm dışında neredeyse her şeyin bir çözümü ve kapısı vardır. Eğer çözüm istediğiniz merci Allah ise çözüm ve aydınlık mutlaka vardır. Kendine bu bilinci yükleyen her insan kapıları açar.

-Ya Nasirûl Vekil şeklinde okuyanlar büyük bir enerji alanını hayatına dahil eder. Enerjiniz yüksek iken istediğiniz her bir şey Allah'ın izniyle imgeden maddeye düşer. Bu zamanları iyi değerlendirmek ve bu an içinde olumlu olmak gerekir. Ya Nasirûl Latif veya Ya Ya Nasirûl Fettah şeklinde okuyanlarda güzel enerjiler meydana gelir.

-Bir çok esma ile kombin yapılabilen bu esma size büyük yardımlar getirir. Ya Mucib esması ile dualarınızı ve niyetlerinizi isteyebilirsiniz. Allah Rahman ve Rahim'dir. "O" her daim Nasir'dir. Size yardım eden Allah'tır. Hakikat gereği önce O'na sonra vesile kıldığı kişilere de insanlık gereği teşekkür etmek gerekir. Bunlar güzel insan olmanın evrensel kurallarıdır ve sizi küçültmez aksine yüceltir.

-Giriştiğiniz her işte hep bir eksiklik ve yenilgi alıyorsanız Ya Nasir esması hayatınızda mutlaka olmalıdır. Kimisi kalbiyle ister, kimisi diliyle. Ama istemeye benliğini ve bilincini yükleyen her kişi mutlaka dualarına ve hayallerine kavuşur. Bu durumda "istemeyi bilmek" çok önemli bir husustur.

İHÇ
GAYBNÂME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now