YA RAFİU C.C.

54K 176 40
                                    

                         YA RAFİU C.C.

Derecelendiren,şeref verip yükselten ve kıymetlendiren...

EBCEDİ: 351

-Maddi manevi tüm yükselişler için okunur.
Heybet veren bir enerjiye sahip olan Ya Rafi esması,okuyanların onu görenlerin içinde ürperti verecek derecede güçlü görünmesini sağlar.

-Manevi anlamda size yüce mertebelere yükseltecek güçlü bir zikirdir. Özellikle işinde yükselmek ve iş bulmak isteyenlerin çokça okuması gereken bir isimdir.

-Zalimlerin şerrinden korunmak için ve onların kalbine korku vermek vird edilmesi gerekir. Bu esmayı sürekli okuyanlar bir çok maddi ve manevi rızklarla ödüllendirilir. Ya Rafi esması sizi büyülerden,nazarlardan ve kötü enerjilerden koruyan bir frenkasa sahiptir. Büyük bir netlikte yenileyici bir esmadır.

-Güç,şan,şöhret,şeref,itibar ve iktidar kazanmak isteyenler için güçlü bir frenkasa sahiptir. Her türlü dereceleri şereflendiren Ya Rafi hayatınızdan eksik olmaması gereken bir isimdir.

-İnsanlara çok güçlü bir derecede olumlu düşünme gücü ihsan eder. Sizi karanlıktan aydınlığa çıkaracak güçlü bir zikirdir. Bu esmayı vird edinip arşa bırakan müminlerin yükselmesinin önünde kimse duramaz.

-Herkes tarafından sevilip hürmet görürsünüz. Sosyal çevrenizde sürekli aranan kişi olursunuz. İyi derece mertebe ve kariyer sahibi olmak isteyenler için çok güzel bir esmadır. Tüm kalpleri kendisine bağlayan esmalardandır. Karşı tarafa tesir eden bir enerjiye sahiptir.

-Bacaklarında ağrı veya buna benzer ağrılar hissedenler için okunması gereken bir zikirdir. Ayakta çalışanlar için, sporcu olup yorulanlar için ve bacakta çarpıklık ve fizyolojik sıkıntılar için iyileştirici bir enerjisi vardır.

-Zor durumda kalmış ve bu durumdan çıkamayan ve çıkamamış kişiler için bir nur dolu anahtardır. Günümüz şartlarının en zoru olan fakirlikten koruyan ve kurtaran bir güce sahiptir...

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu