YA HALIK C.C.

25.9K 85 16
                                    

      

YA HALÎK C.C.

Yaratan, her şeyi önceden ve yoktan var eden

EBCEDİ: 731 

-Bu esmayı güçlü bir imgeleme eylemiyle zikredenler hayallerini madde dünyasına taşımakta zorluk çekmezler. Yüce yaradanı bilmek, tanımak ve anlamak için büyük bir esmadır. 

-İşte bir çok evliyanın duasının çabuk bir şekilde hayata geçmesi ve tecelli bulması böylesi sıfatların açığa çıkmasındandır. Okunan zikirler ile madde, hologram bir şekilde Rabb'in izniyle indirilir. İnsan bütün ömrünce ışığa bakmaktadır. Dua da ışığın temizlenmiş halidir ve imge insanın her şeyidir. Bu düzen böyle var edilmiştir. İmgeleme gücü zayıf ve ölçüsüz olanlar Ya Hâlikûl Musavvir şeklinde okuyabilir. İmgesi maddeye düşenin ruhu her daim bahtiyardır. 

-Eterik beden ve auranızda titreşimi en yüksek bir kaç esmadan birisidir. Vird edenler büyük bir kalp nuru ile donatılırlar. Bu nur yüzünüze öyle bir şekilde yansır ki sizi gören gözlerde tesir edici bir etki bırakır.

-Başarılı olmak isteyeceğiniz her alanda ve her anlamda gerekli bir zikirdir. İyileşmesi zor dediğiniz bütün hastalıkların bekleme sürecinde mucizeler yaratan bir frekansa sahiptir. Zihinsel problemlerin rahmet kaynağıdır. Hayreti ve inancı yükseltir. 

-Çözümsüz ve yorumsuzluğu yaşadığınız bütün ilişkilerinizde olayları çorap söküğü gibi açan, çözüme kavuşturan ve kolaylıklar sunan güçlü bir zikirdir. En etkili frekansı sıkıntılı, buhranlı ve bunalımlı zamanları iyileştirmesidir. İlahi ikram olan güzel düşünceler ve ümitli olma hali kişiye yakınlaştırılır. 

-Tüm bunların gerçekleşmesiyle bambaşka bir hayatın kapısını açmış ve mutluluğa ilelebet kavuşmuş olursunuz. Birçok esma ile birlikte okunan muazzam (Azim, azamet) bir esmadır. 

-Çocuğu olmayan anne ve babaların rahmet kapısı olarak bilinen bir esmasıdır. Dikkatli bir şekilde ve hissederek okumak gerekir. Kendinde sanat ruhu olduğunu hisseden ve olmasını isteyen herkes için tam bir ilham kapısıdır. Kaybedilen her şey için okunabilir. Daha güzelleri O'nun katında yaratılır. 

-Bu esmayı vird edinen bir kişi güneşin ışıklarından uzak bir yerde, sürekli olarak zikirde bulunursa; Yüce ve Ulu olan Allah sadece ona özel bir melek görevlendirir ki kıyamete kadar bütün amelinde kişinin en büyük rehberi olur.

-Tesirli frekanslarından biri de ilahi ilhamların davet katlarından birisi olmasıdır. Size hem kendi içinizde hem de madde dünyasında sürpriz ve güzel keşifler edinmenize vesileler oluşturur. Allah kötü ve yalancı keşiflerden, aldanmalardan güzel kalpli kullarını korusun. Kalplerin Rabb'ine hamdolsun. 

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin