YA MACİD C.C.

12K 77 0
                                    

YA MACİD C.C.

Cömertliği, şan ve şerefi çok olan...

EBCEDİ : 48

-Anlamından da anlaşıldığı üzere bu güzel duayı zikredenler şanını ve şerefini yukarılara taşır. Manevi olarak içinde her daim güzellik ve ululuk yaşar.

-Aura parlaklığı ve paklığı veren güzel bir zikirdir. Bu parlaklık yüzünüze ve teninize de yansır. Beğeni elde etmede etkilidir. Çekim gücü kazanmanıza yardımcı olur.

-Şans getirir, ruhen daha iyi hissedersiniz. İlişkilerinizde doğru kararlar almanızı sağlar. Vesvese en çok iş, aşk ve siyasette insanları tuzağına düşürür. Bu anlamda doğruya yakın olmak için Ya Macid esmasından yardım alabilirsiniz.

-Cömert olan Allah bu esmayla bolluk ve bereket isteyenlere mutlaka icabet eder. Kalp nuru veren zikirler arasındadır. Yüksek sayıda vird edip okuyanları tüm canlılar sever.

-Duanın kabulünde çok önemli bir enerji alanına sahiptir. Dua ; en duru halinizdir. Ya Macid esması o anı sürekli yaşayıp kontrol edebilme yeteneğini geliştiren bir zikirdir.

-Manevi ilhamlara ve ahlak güzelliğine dair konularda iyileştirici etki gösterir. İşlerin yolunda gitmesi için okunan esmalar arasındadır..

İHÇ
GAYBNÂME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now