YA HAKK C.C.

12.6K 67 11
                                    

YA HAKK C.C.

Hep doğruyu gösteren ve varlığı hiç bir şekilde değişmeyen...

EBCEDİ: 108

-Tıpkı Ya Adl esmasında olduğu gibi her türlü haksızlık ve yanlışlardan koruyan esmalardandır. Daha önceden yaşadığınız ve etkisinden kurtulamadığınız haksızlıkları da düzelten bir enerjisi vardır. Fazileti sadece ileriye yönelik değildir, geriye yani geçmişe de dönük olur.

-Size doğru ile yanlış arasındaki gerçeği gösterir ve doğru kararlar almanıza yardım eder. Düşünmeye vaktinizin olmadığı fakat çok önemli kararlarda size yol gösterir. Bazen farkında olmadan verdiğiniz veya aldığınız bir karar tüm ömrümüzü etkileyebilir. İşte sizi böylesi hadiselerden haberdar edip doğruya yönlendirir. Bunun için Ya Habirûl Hakk şeklinde okumak gerekir.

-Bazen düşündüğünüz bazen ise faydalı şeyleri yapmak isterken aksini yapıp zarara girdiğimiz zamanlar olur. Ya Hakk esması kişinin kendine yaptığı egoyu bile büker. Ego başkasına değil, insanın kendisine yaptığı kötülüktür. İnsan egoyu çoğu kez kendisine yapar.

-Başarı ve güç getiren esmalardandır. Hakk esması hele ki günümüz şartlarında her an gereken bir zikirdir. Oldukça tesirlidir. Bir insanın kalbinden veya düşüncesinden geçenleri öğrenmek için vird edilmesi gerekir. Sırlar ve hakkınızdaki bilinmezlikler bu şekilde açığa çıkmış olur.

-İbadette tembellik yaptığını düşünen kişiler için iyileştiricidir. Kötü nefsi yok eder. O nefs ki size ilk sıralar tatlı gelebilir. Ama gün gelir zaman geçtiğinde treni kaçırmış olursunuz. Burada bahsedilen sadece sevabi duygular değil, beşeri hayatta önünüze gelen fırsatları düzensizlikten ve tembellikten görememek ve başaramama halidir.

-Okuyanın dili ve ruhu yalandan, kötü sözden kurtulur. Hikmetli ve güzel konuşur. Dili karşıya tesir eder. Kaybolmuş eşyalarınızı bulmanızda ve onları geri getirmenizde size yardımlar ve ilhamlar ihsan eder.

-Hakkınız olanı almanız konusunda büyük bir frekansa sahiptir. Ayrıca size karşı atılmış bir iftira duanın enerjisiyle o iftirayı atmış kişinin yaşamına değer. Sizi itibar sahibi ve sözü geçen önemli bir kişilik haline getirir.

-Bulunduğunuz güzel durumları her daim hayatınızda tutacak bir zikirdir. Kalbe huzurun kapılarını açar. Kalpte huzuru bulanlar Allah'a yakın olanlardır. İstekleri hayata hemen geçen insanlardır.

-Allah hakkını koruyanları ve de korumaya çalışanları sever. Bir haksızlık ve yanlış karşısında gücü olup susanlar Hakk nezdinde vasıfsız ve suçlu kişilerdir. Doğruyu menfaatleri için savunmak istemeyenlere cevap mutlaka verilir.

-Vird eden bir kimse makamından ve yerinden azledilmez. Kişi maddi hayatında kolay kolay yanlışa düşmez. Malına mülküne haciz ve benzeri şeyler gelmez. Güven dolu bir yaşam sürer. Ahlakı düzelten, yani istemediğiniz davranışları güzellikle değiştirip, güzellikler getiren bir enerji alanı oluşturur.

-Hukuksal işlerde çalışan ve karar verme gücünde zorluk yaşayanların okuması gereken zikirdir. Solunum yıllarında sürekli tıkanıklık ve iltihap (balgam vb.) olanlar en kısa sürede kurtulurlar.

-Ayrıca size adalet duygusunu kazandıran bir esmadır. Yıllardır bildiğiniz doğruların belki de yanlış olduğunu, yanlış olanların ise doğru olduğunu göreceğiniz bir esmadır. Adaletli, doğru ve iyi niyetli olduğunuzu düşünüp, maddi ve manevi konularda hala şansız ve fakirlik içinde bir hayat sürüyorsanız, önce kendinizi sonra çevrenizi değiştirmeniz gerekir. Yalancı ve yararsız prensipleri sizden alır. Allah kimseyi kendi yalanına bir ömür inanıp, onun peşinden bir ömür koşmasına izin vermesin...
HAKKını HAKK ile arayanların HAKKını ihya edecek olan HAKK'tır...

İHÇ
GAYBNÂME
Gökyüzünü öpmek mümkün

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now