YA GANİYY C.C.

25.7K 100 11
                                    


YA GANİYY C.C.

Hiç bir şeye muhtaç olmayan, zengin olan ve her şey kendisine muhtaç olan...

EBCEDİ : 1060

-Ya Ganiyy zikrinin en büyük tecellisi sizi zenginlerden, malı mülkü çok olanlardan eylemesidir. Allah'tan zenginlik ve bolluk istiyorsanız, sığınacağınız en etkili esmalardan birisi budur.

-Yüce ve ulu olan Allah bu ismi vird edinenlere büyük servetler ihsan eyler. Sözünüz her yerde geçerli ve şahsınız pek itibarlı olur.

-Hiç kimseye muhtaç etmeyen Allah bu ismi zikredenlere bolluk, bereket ve rızk genişliğini bol bol verir.

-Krampları ve migrenleri acil bir şekilde iyileştirir. Sadece ağrıyı kesmez. O krampın ve migreni tetikleyen sebepleri de iyileştirir. Hastalıkları iyileştiren ve belaları uzaklaştıran bir enerji alanı da oluşturur. Burun hastalıklarında değişik ve güzel bir şifa etkisi vardır.

-Bu güzel esmayı diğer esmalarla kombin edip de okuyabilirsiniz. Okumak istediğiniz diğer esmaya bol bol enerji getirecektir. Halk dilinde Allah gani gani verdi sözü bu esmadan gelmektedir.

-Bu isimle manevi zenginlikleri de isteyebilirsiniz. Ama ismin ağır basan frekansı maddi zenginliktir. Yaşam enerjisine güç veren ve sizi monotonluk canavarının ellerinden kurtaracak esmalardandır.

-Şans faktörünü olumlayan bu güzel esma mutlaka okunması gereken esmalardandır. Bir diğer enerjisi ise bekar olan ve evlenemeyen kişiler için kısmet yaratmasıdır.

-Çiftçilerin özellikle ağzından düşürmemesi gerekir. Hasada bereketi yağmur gibi veren muazzam bir esmadır..

İHÇ
GAYBNÂME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now