YA SANİ C.C.

5.8K 45 7
                                    

YA SANİ C.C.

Her şeyi eşsiz sanatıyla yaratan...

EBCEDİ: 1141 

-Ya Sani esması ; Rabb'in sanatını fark edebilme de büyük etkiler yaratıp kişiye büyük keşifler açan esmalardandır. Özellikle sanatta ve el becerileri ile ilgili işlerde kişilere çok büyük derece ilim ve ilham veren bir enerji alanı oluşturur.

-Ya Latifûl Sanî şeklinde okuyanlarda çok güzel ihtişamlı ve harika haller meydana gelir. Bu aslında kapalı olduğunu düşündüğünüz kapıların açılmasıdır. Hem Rabb'in ince sanatını görürsünüz hem de kendi madde hayatınızda güzellikler ortaya çıkarırsınız.

-Ya Alimûl Sanî şeklinde okuyanlar ise hem zihninde hem de düşünsel hayatında büyük yükselişler yaşar. Bu yükselişler hayatınızda atacağınız adımlara hem tecrübe hem güzellik hem de ustalık katan bir enerjidir. 

-Bir diğer güzel fazileti ise yaptığınız işte size ve sanatınıza büyük katkılar sunmasıdır. Buna biraz detay verecek olursak örneğin ; günümüzde mimari yapıda çok kötü işler ortaya çıkarıyoruz. Ya çok kötü mühendisler yetiştiriyoruz ya da sanata değer vermiyoruz. Özellikle şehirleşme konusunda yapılan evler ve yapılar kötünün çok daha gerisinde. İnşAllah Allah bu ismin güzelliğini sanat sahibi herkese verir. Sanatta ve sanatın her alanında çok geri bir toplum olmaktan bizi kurtarır.

-Rabb'in sanatını görüp bundan uzak kalmak ve sanata düşman olmak, ancak O'nu sevmeyen ve yok sayanların düşüncesidir. Ya Sani adına Rabb'in verdiği sanatın ve ilhamın uzağında kalmayınız...

İHÇ
GAYBNÂME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now