YA BASİR .C.C

21.6K 87 21
                                    


YA BASİR C.C.

Gizli ve açık her şeyi en iyi şekilde gören...

EBCEDİ : 302

-Bu muazzam esmayı zikredenler tüm korkularını yener ve basiret gözünü açar. Hem korunur hem de aurasında bütün isteklerine kavuşacak bir enerji alanı oluşturur.

-Tesiri, bilinmedik olaylardan ve hususlardan her daim haberdar olmanızı sağlar. Haberler kişiye belirli işaretlerle sunulur. Şans etmenini çoğaltan ve güçlendiren bir esmadır.

-Göz nuru denilen o güzel enerjiyi veren esma Ya Basir esmasıdır. Okuyanlar gözle ilgili bütün rahatsızlıklarından uzak olur. Sıkıntısı varsa da düzelir. Özellikle gece körlüğü gibi hastalıkları çabuk şekilde iyileştirecek enerjiye sahiptir. Bu anlamda Ya Basirül Nur şeklinde okumak daha etkilidir.

-Spiritüel anlamda bir çok değeri getiren esmalardandır. Bu sır dolu esma okunduğu vakit, kişiye önsezi, 6.his, duru görü gibi nitelikler kazandırır. Ya Basir esması içi temizleyen bir frekansa sahiptir. Hem arındırır hem nurlandırır.

-Ya Basir esması size inanılmaz bir imajene özelliği katar. İmgelemenin dua ve psikoloji üzerindeki etkilerini bilmeniz yararınıza olacaktır. İmaj ettiğiniz her şey madde dünyasından diğer boyutlara ulaşır.

-Sırların zikredenlere açıklandığı ender esmalardandır. Boyutsal sesleri duyup görebilmenize vesile olur. Bu ilim ; esmanın derin bir disiplin ile vird edilmesinden geçer.

-Ya Semiûl Basir şeklinde okursanız, çok farklı bir kapıyı açmış olursunuz. Psişik bir duyu oluşturmak için okunması gereken esmalardandır.

-Bu tür kavramlara inanmayan insanların düşüncelerine saygı duymalıyız. Onlar bizim inancımıza saygı duymazlarsa bile. Çünkü onlar bu düzende sadece bedeniyle yaşayan düşünce fakirliğini seçmiş kişilerdir. Bedeninin içine hapsolmak istemeyenlerin zikridir. Ruhunun farkında olmak isteyen kişi Allah'ın izni ile farklı boyutlara ve alemlere akabilir.

-Size verdiği sezgilerle ihanetten ve buna benzer aldatıcı olaylardan koruyan bir enerji alanı oluşturur. Sizden saklamasını istemediğiniz her şeyi öğrenmenize vesile olur...

İHÇ
GAYBNÂME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now