YA FERD C.C.

4.9K 46 4
                                    

YA FERD C.C.

Birliği baki olan ve hiç bir şekilde eşi benzeri olmayan ve de dengi bulunmayan...

EBCEDİ : 284

-Bu isim Allah'ın birliğini, eşsizliğini ve yekliğini vurgular. Ferdiyet, Vahdaniyet ve Ehadiyet O'nundur. Liderliğin ve öncü olmak isteyenlerin zikridir. Ya Ferd'ül Muktedir şeklinde okuyanlar oldukça güçlü ve sözü tesirli kişiler haline gelir.

-İçinde sırların olduğu bir zikirdir. Okuyanın kalbi temizlenir ve manevi anlamda yükselmesine vesile olur. İlişkilerinize dürüstlük getirir ve kimsenin size eza vermesine izin vermeyen bir enerji alanı oluşturur.

-Yüksek benliğe ulaşmak isteyenler bu esmayı Ya Vahidül Ya Ferd şeklinde okuyabilir. Yüksek benlik ; her ayrıntıda size rehber olan bir olma halidir. Bu benliğe Allah'ı bolca zikrederek ermek mümkündür. Fakat o halde kalmak kulun kendi sınavıdır. Bu çetin sınavda yine Rabb'inden yardım dileyenlerin haceti yerine getirilir.

-O halde kalanların her muradı çabuk gerçekleşir. Allah'ın isimleri ve sıfatlarının olduğu yerde ihtimaller yoktur, kesinlik vardır. Unutmayın ki herkes Rabb'inden inandığını alır, istediğini değil. İnancınızı güçlü tutunuz.

-Huzuru, sessizliği ve dinginliği arayanların zikridir. Herkesten uzak, her şeyden tenha kalmak isteyenler bu ismin zikrine her gün devam etmelidir. Yani güncel deyimle ; kafanız, kulağınız rahat etsin isterseniz bol bol okuyunuz. Bu isimle en gürültülü ve en kalabalık anlarda bile dinginliğe erer..

İHÇ
GAYBNÂME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu