YA MÜHEYMİN C.C.

27.2K 102 20
                                    


YA MÜHEYMİN C.C.

Her şeyi gören, gözetleyen ve bütün varlığın yaptığından haberdar olup onları koruyan...

EBCEDİ: 145

-Yüce ve ulu olan Allah bu ismi vird edinenlere ilahi ilham ve işaretlerle muazzam sırlar fısıldar. Bu işaret ve ilhamlarla birlikte yorum, idrak ve zeka düzeyiniz en üst seviyelerde gelişme gösterir.

-Vesvese; şeytanın insanlara en yakın olduğu anlarda belirir. Bu isim vesveseye karşı insanı korur, kalp gözünü açar ve bir çok esma gibi kalbi nurlandırır.

-Esmanın en kuvvetli fazileti koruyucu özelliğidir. Mal ve mülkünüzü zalimlerden, büyülerden, cinlerden ve düğümlere üfleyen hasetçilerden yani insan olarak yaratılmış fakat o şerefi taşıyamamış kişilerden korur. Yüce Rabb'in himayesine girmiş olursunuz.

-Düğümlere üfleyenler, başkalarının geleceğini büyü ile karartanların dünyası çetin azaplar ile dolsun. Onların kalbi ve elleri kurusun.

-Bu ismi bir sirkeye okuyup üfleyerek çok daha kuvvetli bir enerji edinebilirsiniz. Evinizde kuytu ve tenha köşelere bir miktar sirke koyup bulunduğunuz mekanı koruma altına alabilirsiniz. Genelde düşman ve hasetçi kişiler tarafından kapılara ve halı altlarına sürülen bazı büyü içeren katkıları sirkeyle iptal edebilirsiniz. Duş alırken yıkandığınız suya bir miktar sirke katmanız arınmanızda ve korunmanızda güçlü bir etki gösterir.

-Uyumadan önce sessiz bir ortamda okuyup uyuyanlara öğrenmek istediği hadiselerden işaretler veren rüyalar gösterilir. Ama bu işaretlerin sadece kendilerinde bir sır olarak kalması çok önemlidir. Telepati gibi günümüzde bilerek veya bilmeyerek yaygın olarak görülen bu madde üstü iletişimi kontrol etmiş olursunuz.

-Bu esmayı alışkanlık haline getirip okuyanlar düşünce okuma yeteneğine sahip olurlar. Sezgisel güçleriniz sizi hayretler içeresinde bırakacak bir enerji alanı oluşturur. Tıpkı Ya Selam esmasında olduğu gibi korumak istediğiniz kişileri ve objeleri Ya Müheymin isminin gücüyle koruma altına alabilirsiniz.

-Bu esmayı okuyan kişiler özel bir insan haline gelir, varlığı ve ağırlığı her yerde belli olur. Veliler sınıfı denilen mevkiye ulaşmanızda kolaylıklar sağlar. Ya Müheymin zikrini okuyanlar günümüzün güncel ve popüler hastalığı olan unutkanlıktan ömrünün sonuna dek kurtulurlar. 

-Hayatta kötü sözden ve gıybet olan dedikodulardan kendinizi sakının. Çünkü bu şekilde emekleriniz ile güçlendirdiğiniz enerji, gıybet ettiğiniz kişinin aurasına taşınır. Bu durumda kendi enerjinizi kendiniz düşürmüş olup diğer kişinin enerjisine güç katmış olursunuz. Hayatta hep eleştirilen ve dedikodusu yapılan, kötü dahi olsa bu tür insanların yükselmesinde ve başarılı olmasının arkasında bu yasa vardır.

-Doğal afetlerden ve zararınıza dokunan şeylerden koruyan çok büyük bir esmadır...

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now