YA KADİR C.C.

26.5K 98 8
                                    

YA KADİR C.C.

Dilediğini dilediği gibi yapan,her şeye gücü yeten...

EBCEDİ: 305 

-Bu güzel esmayı okumayı adet haline getirenler hayatındaki mucizeleri sadece sayarak yaşar. Çünkü Allah her şeye 'Kadir'dir.

-Yarım kalmış bütün hayalleriniz, arzularınız ve işleriniz bu ismin güçlü tecellisiyle tamamlanır. Sizi bütün eksik ve aciz kaldığınız her şeyden yukarı çeker ve yükseltir. 

-Bu ismin farklı bir tecellisi ise sanat ve bilimle uğraş veren insanların ilham almasına vesile olur. Mevkinizde yükselmenize vesile olur ve o mevkide devamlılığınızı sağlar. 

-Güç ve iktidar gibi hayatta gerekli olan etmenleri hayatınızda her daim var edecek bir frekansa sahiptir. Yine bir çok esma gibi düşmanlarınızdan korunmanızı sağlar.

-İnsanlara tesir etmek ve hastalıklardan korunmak için okunması gereken esmalardandır. Güvende olmanızı sağlar. Arzu ettiğiniz bir çok şeyi elde etmenizi sağlayan bir enerji alanı oluşturur. 

-Çok güçlü ve dayanıklı olmanızı sağlayan bir frekanstadır. Bütün zorluklara karşı bir kalkan gibidir. Ama zorluklardan kurtulmak isterseniz veya o zorlukların üstüne yürümek isterseniz Ya Fettah ve Ya Bâsit isimleriyle okumanız gerekecektir. 

-Tıpkı Ya Rezzak esması gibi yüksek bir enerji boyutu sağlayan Ya Kadir esması kudret sahibi olmanızı sağlar...

ÇÜNKÜ ALLAH HER ŞEYE KADİRDİR...

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünWhere stories live. Discover now