YA KAYYUM C.C.

40.1K 140 26
                                    

   YA KAYYUM C.C

Yeri ve göğü, mahlukları, evreni ve her şeyi ayakta tutan ve koruyan, hiç bir şekilde muhtaç olmayan ve her şeye kaaim olan...

EBCEDİ: 156

-Ya Kayyum ismi genellikle Ya Hayy ismiyle birlikte kombine edilerek zikredilir. Fakat tek başına da tıpkı diğer esmalarda da olduğu gibi büyük bir etkiye sahiptir.

-Bu güzel ismi zikreden insanların giriştiği her iş başarılı, zahmetsizce ve en güzel şekilde tamamlanır. Bu ismin en etkili frekansı kolaylığı hayatınıza çağırmasıdır.

-Bereket ve bol rızk getiren güzel bir esmadır. İlahi yardımları sürekli başucunuzda bulundurur. Maksatlarınıza ulaşmanıza ve sükuneti hayatınıza dahil etmenize vesile olur.

-İstediğiniz kişi tarafından beğeni kazanmanıza yardımcı olan esmalardandır. Ayrıca sürekli mutlu olmanızı sağlar ve kalbinizi diri tutar. Diri bir kalp her zaman nefsinden üstün kalır ve sizi kolay kolay yanlışa düşürmez.

-Özellikle uyku sorunu yaşayan kişilerin kapısını çalması gereken bir isimdir. Uyku sorunundan kasıt hem uykusu ağır olanlar ve hem de uyuyamayanlar içindir. Uykusu ağır olanların uykusu hafifler ve dinlendirici olur. Uyuma zorluğu çekenler için ise büyük bir kolaylık sağlar. Yine uyku esnasında karabasan veya istemsizce bir korku hissediyorsanız Ya Kayyum ismiyle dua etmelisiniz.

-Bitkinlik veya tembellik enerjisini sürekli yaşıyorsanız, sizi bu durumdan kurtarır. Çünkü çalışmak yasaya hizmet etmektir ve geri dönüşlü bir ibadettir. Çalışmak yasa nezdinde sıradanlığa başkaldırmaktır. Çünkü sıradanlık büyük bir tembelliktir ve kalbi diri tutamamaktır. Burada ki başkaldırı kötü sesli içselinize ve nefsinizedir.

-Yer yüzünde insanların en çok ihtiyaç duyduğu zihinsel yaşamı derleyip toparlayan bir frekansa sahiptir. Sizi unutkanlıktan büyük ölçü de kurtarır ve yeni öğrendiğiniz bilgileri taze tutar.

-Büyük sırların ve ilimlerin esmasıdır, bilincinizi açmanıza vesile olur. Nazar, kötü enerjilerin auranızı güçsüz bir durumda bırakmasıdır. Ya Kayyum ismi bu açıdan koruyucu bir enerji alanı oluşturur.

-Sizi sözü her yerde geçen bir kişiliğe büründürür ve hiç sevilmediğiniz yerlerde bile saygı ve hürmet görmenizi sağlar. Boğularak ölmekten korur ve hemen hemen her şeyde yüksek derece de koruyucu bir esmadır.

-Ya Hayyûl Kayyum şeklinde zikrederseniz bütün kalpleri kendinize bağlarsınız. Kalbini kazanmak istediğiniz kişiyi kendinize yakın tutarsınız. Düşünce okuma gücü verir ve zihündekileri duymaya başlarsınız. Kalbi diri olan bilgiden uzak değildir...

İHÇ
GAYBNAME
(Gökyüzünü öpmek mümkün)

Gökyüzünü öpmek mümkünNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ