❣BİZ

74 8 4
                                    

Canlar! Enerjik yazarınız geldii! :D Keyif dolu okumalar dilerim x Seviliyorsunuz ♡
Şarkı: Ellie Goulding- Powerful

Bella ve Tesa bize gelmişti. Bella benden park buluşması hakkında tüm detayları isteyip ardımda dolanarak "Hadi anlat." diye mızmızlanıyordu. Bense mutfakta bize içecek bir şeyler hazırlayıp onun mızmızlanmasını kulak ardı etmeye çalışıyordum ancak bu pekte mümkün değildi. Sonunda beni sinir etmek adına sinir bozucu şarkılar söylemeye başladığında ona susmazsa hiçbir şey anlatmayacağımı söyledim. Bu tehdit karşısında sessizce mutfaktaki sandalyelerden birine oturdu ve sabırsız ama bıkkın bir şekilde beni izlemeye başladı.

O esnada Tesa ile Melina üst kattan inip yanımıza geldiler. Anlaşılan Tesa, kardeşimin saçlarını yapmıştı çünkü Melina bir tavşandan farksızdı. Sürekli zıplıyordu. Herkes kıkırdayarak onu izliyordu ki bu da ona daha da enerji veriyordu. Aniden meyvelikteki muzu kaptığı gibi "Anti-muz!" diye bağırıp muzu gelişi güzel fırlattı ve bağırarak mutfaktan çıktı. Ben şaşkınca onun ardından bakarken Bella gülmekten oturduğu sandalyeden düşmüştü. Tesa ise Bella'nın düşüşüne mi yoksa Melina'nın aniden muzu fırlatışına mı güleceğini bilemeyerek bir yandan muzu işaret ediyor, diğer yandan Bella'ya bakarak kahkahalarla gülüyordu. Sonunda bende olayı kavrayıp gülmeye başladım.

İçecekler hazır olunca bir kaseye evde bulduğum abur cuburlardan doldurdum ve onları da tepsiye yerleştirdim. Bella içeceklerin olduğu tepsiyi aldı ve bende abur cubur doldurduğumu. Birlikte odama çıktık ve odamın ayrı yerlerine yerleştik. Bella gözlerimin içine "Anlat!" derce baktığından dün yaşanan Alec ile park turu olayını anlattım ancak Jared ile karşılaştığım kısmı kendime sakladım. Bella en başından beri haklıydı. Jared tehlikeli biriydi ve onunla samimi olmamalıydım.

Yanağımdan öpmesini apayrı boyutlara çıkaran en iyi arkadaşlarım kafalarında beni Alec ile evlendirmiş hatta bizi ebeveyn yapmıştı bile. Onlara bu konuda yavaş ilerlemek istediğimi ve kendimi kaptırmamaya çalıştığımı söylediğimde bana hak verdiler ve akıllarında çalan düğün çanlarını sonraya ertelediler. Bu sıralar her şey eskisinden daha karışık geliyordu.

Daha önce Jared ile evim arasında kalmıştım ve şimdi Jared ile yeniden birlikte olamamak gibi bir sorunum vardı. Jared'ı unutmamda yardımcı olacak Alec vardı ve onu seviyordum ancak Jared'a olan hislerim Alec'e olan hislerim yanında uçurum gibiydi. Alec beni öpünce soğuk yanağıma değen sıcak dudaklar dışında hiçbir şey hissetmemiştim. Herhangi bir kıpırtı, bir elektrik... Hiçbir şey.

Ben dün yaşanan olayı anlatmayı bitirince başka konulardan bahsetmeye başladık, içeceklerimizi içtik ve abur cuburları "Kilo alacağım." diye sızlana sızlana yedik. Tesa son zamanlarda sebepsiz yere kilosuna aşırı derecede takmıştı. Her yediği şeyin bulundurduğu kalorisine bakıyordu. Çok kaloriliyse "Canım pekte çekmemişti zaten." diyerek elindekini yemeden bırakıyordu.

Kendime engel olamayarak "Tesa?" dedim. O, pencereden dışarısını izlemeye daldığından dolayı bir an paniklese bile "Hı?" diye mırıldandı. "Hoşlandığın biri mi var?" sorusunu sordum. Kendine aşırı dikkatinin nedeninin bu olduğunu düşünüyordum çünkü Tess tam anlamıyla "şıp sevdi" idi. Yakışıklı birini gördüğü anda kendine dikkat etmeye başlar, en fazla bir ay sonra artık o kişiyi beğenmediğini söylerdi. "Ben mi?" diyerek beceriksizce zaman kazanmaya çalıştı. "Bunu da nereden çıkardın?" dedi bu kez.

Seviyordu.

Kıkırdayarak "Belirgin cümleleri soruya çevirme ve bize kimden hoşlandığını söyle." dedi Bella. Ancak Tess bize kimden hoşlandığını söylemeyeceğini söyledi. Normalde Bella buna benzer bir şey sorduğu an ismi hemen söylerdi. Bella ustaca tek kaşını kaldırarak ona "Ne?" dedi. Ne dediğini elbette duymuştu ancak ona bu şüpheci reddedişini düzeltmesi için bir şans veriyordu. Tesa ise bunu fırsat bilerek işi espriye vurarak konuyu değişmeye kalktı.

Eksik KaranlıkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin