❣HASRET

111 12 0
                                    

Canlar! Seviliyorsunuz ve zevkli okumalar dilerim ♡

ÖNEMLİ NOT: Eksik Karanlık 4,5Bin oldu!!! Gerçekten hepinize çok çok çok hem de ÇOK teşekkür ederiimm!!!

Kapı açıldığında soğuk hava, kumaşların açıkta bıraktığı ellerimi ve yüzümü ısırdı. Jared'ın bordo renkteki aracı kapının önünde ve yol kenarındaydı. Aracın kapıları açıldığında ilk gördüğüm kişi bahçe kapısını açan Jared oldu. Ardından gördüğüm kişiler ile heyecanla minik bir çığlık attım. Ellerimle ağzımı kapatarak derin birkaç nefes aldım. Bahçe kapısından koşarak giren Bella ve Tesa'nın çığlıklarına benim çığlıklarım karıştı. Beni yere devirecek kadar hızlı ve güçlü bir şekilde kollarını etrafıma dolarken üçümüzünde gözlerimizin dolduğuna emindim. Birbirimize sıkıca kenetlendik ve başlarımızı birbirimizin omzuna yasladık.

Dakikalar sonra hiç bırakmak istemesek dahi birbirimizi nefes alabilmek için bıraktığımızda kapalı kapının önünde kucağında Melina ile duran Jared'ı gördüm. Hızla kardeşimi kucaklayıp göğsüme doğru bastırırken başına öpücükler kondurdum. Ben görmeyeli ağırlaştığı için yere çöktüm ancak ikimiz de birbirimizi bırakmadık. Saçlarını okşayıp "Seni çok özledim." dedim kulağına doğru. Ve Melina aylardır duymayı özlediğim kelimeyi söyledi.

"Seni seviyorum ablacığım."

Biz birbirimize sarılmışken o da bende sessizce ağlamaya başladık. Tesa ve Bella da yanıma oturup birbirimize sarıldığımızda eskiden bunu sıkça yaptığımızı anımsadım. Melina buna dürüm diyordu. Kendisi her zaman ortamızda oluyordu.

Tesa ve Bella ayağa kalkarken gerek olmamasına rağmen onlara Marcus yardım etti. Jared, hiç zorluk çekmeden Melina'yı kucakladı ve ardından elini bana uzattı. Eline asılıp ayağa kalktığımda bana bu kötü ruh halimde en iyi gelebilecek şeyleri bulup getirdiği için ona da sıkıca sarıldım. Başıma bir öpücük bırakıp "Siz rahatça sohbet edebileceğiniz bir yere geçin. Yemek hazır olduğunda birimiz size seslenir." dedi. Kızlarla bakışıp omuz silktik.

Yatak odasına gideceğimizi söylediğimizde Melina'yı yere indirdi. Melina hızla elimi yakalayıp bana sımsıcak bir gülücük yolladı. Merdivenleri önde ben, yanımda kardeşim ve ardımızda kızlar olacak şekilde tırmanırken omzumun üzerinden merdivenlerin başında gülümseyerek bizi izleyen Jared'a baktım. Dudaklarımı "Teşekkür ederim." derce oynattığımda başını "Önemli değil." derce bir kez salladı.

Yatak odasına girdik ve hepimiz yatağın üzerine oturduk. Tesa saçlarını biraz kısaltmıştı ve Bella biraz kilo vermişti. Tek fark buydu. Melina ise biraz büyümüştü sanki. Koyu bir sohbete daldık ve Melina bana yaslanıp uyuyakaldı. "Jared'a sarıldığında genç bir aile tablosu oluşturdunuz." dedi Tesa parlayan gözleriyle. Bella artık bu konuda sinirli değildi anlaşılan çünkü tek yaptığı şey gülümseyip onaylamaktı. "Bunun için çok erken. Hatta onunla buna benzer bir karar için dahi çok erken." dedim. Bella'nın rahat bir nefes aldığı gözümden kaçmadı.

Konuyu değiştirmek isterce "Yani sen artık bu kocaman evde mi kalıyorsun?" diye sordu Bella. "Eh, bir süredir bu evde kalıyorum. Okulun kendi yatak odaları var ama birkaç arkadaş edindim ve bir süredir bu evde kalıyorum." diyerek yanıtladım. "Utangaç kızımız amma popülerleşti bizsiz." dedi Tesa hafif bir alınganlıkla. Onlara sıkıca sarılıp "Saçmalamayın. Jared'ın yakın arkadaşı onlar. Bizi Jared tanıştırdı. Hepsi çok iyi insanlar." diye karşı çıktım.

"Evin sahibi kim? Sormadan edemedim. Şuna baksana ev kocaman. Yıllarca çalışsam böyle bir ev alabileceğimi sanmıyorum." dedi Tesa. "Saçları rasta olan. Bu onun evi. Aile mirası gibi bir şeymiş. Öyle dedi." dedim kıkırdayarak. Tesa'nın gözünden geçen o parıltıyı yakaladım ve "Yoksa ondan hoşlandın mı?" diye sordum. Hafif bir utançla başını eğip "Yok öyle bir şey." dedi. Başını kaldırdığında gülüştük ancak Melina'nın rahatsız olduğunu fark edince sohbetimiz biraz daha sessiz bir hal aldı.

Eksik KaranlıkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin