Hoofdstuk 74

1.3K 96 39
                                    

Casper komt de logeerkamer inlopen met dezelfde joggingsbroek als de vorige keer dat ik bij hem bleef slapen.

"Dank je", zeg ik terwijl Casper mij de broek aangeeft.

Mijn broek die ik nu aan heb vervang ik met de joggingsbroek.

Wanneer ik zie welke onderbroek ik aan heb schaam ik me kapot. Waarom moest ik precies vandaag deze onderbroek aanhebben?

Ik trek de broek zo snel mogelijk over mijn heupen, maar Casper roept al: "Stop!" voordat ik bij mijn knieën ben. Ik trek hem toch over mijn heupen.

"Trek je broek uit", zegt Casper.

Ik kijk hem afwachtend aan. Meent hij het serieus?

Casper knikt naar de joggingsbroek als bevestiging voor mij dat ik mijn broek uit moet doen.

Langzaam trek ik mijn broek weer naar beneden totdat hij op mijn knieën hangt. Casper begint te grijnzen bij het zien van mijn witte onderbroek met allemaal baby koala hoofdjes erop. Elk hoofdje trekt een ander gek gezichtje.

"Draai eens een rondje", zegt hij en hij zakt door zijn knieën zodat hij op zijn hurken zit.

Ik doe wat hij zegt. Mijn wangen lijken wel in brand te staan door de warmte die nu een enorm rode kleur moet achterlaten op mijn wangen.

Het zou niet zo erg zijn als Casper nu niet enorm zit te grijnzen.

Gelukkig kijkt hij nu niet naar mijn gezicht, maar naar mijn onderbroek. Ik weet eigenlijk niet wat erger is. Casper die mijn onderbroek bestudeert terwijl ik hem aan heb of mijn hoofd.

Het zou een stuk minder erg zijn als Casper nu niet zo zit te grijnzen.

Tijdens het draaien zakt mijn broek verder naar mijn enkels.

Ik stop precies voor hem.

Casper laat zijn ogen glijden van mijn onderbroek naar mijn bovenlichaam en vervolgens mijn gezicht. Hij legt voorzichtig zijn handen op mijn heupen.

Met lichte dwang zorgt hij ervoor dat ik een kwartslag draai. Mijn armen hangen slap langs mijn lichaam. Het lijkt alsof hij mij helemaal in zijn macht heeft, als hij zo naar mij kijkt.

Hij laat mij mijn buikspieren willen aanspannen samen met mijn armen en benen. Ik wil dat hij mijn lichaam mooi vindt. Niet het baby koala gezicht op mijn onderbroek.

De warmte die Caspers handen afgeven aan mijn heupen verwarmen niet alleen de omliggende huid, maar heel mijn lichaam. Het voelt alsof ik zweef, maar tegelijkertijd stevig met twee voeten op de grond sta.

Caspers ogen glijden weer naar mijn onderbroek.

Ik ben blij dat hij mij niet helemaal van voren bestudeert, maar van de zijkant. Is dat eigenlijk wel goed? Of denkt hij zelf ook wel dat dat te ongemakkelijk zou worden?

Casper heeft nog steeds mijn heupen vast ook al moet dat zijn zicht belemmeren. Zijn ene arm is doordat ik schuin naar hem sta helemaal uitgestrekt en de ander gebogen.

"Deze die zijn tong uitsteekt vind ik leuk", zegt Casper.

Ik lach ongemakkelijk naar hem.

Na nog even naar mijn onderbroek gestaart te hebben gaat Casper weer langzaam staan. Ik volg Caspers ogen met de mijne. Daarbij laat hij mijn heupen ook langzaam los. Zijn vingertoppen laat hij het langs op mijn blote huid liggen.

Caspers bovenlichaam raakt bijna mijn arm aan. Ik denk dat er zo een vijf centimeter tussen Caspers ontblote goddelijke bovenlichaam en mijn blubberige slappe arm is.

Cinderella but than different ✅Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu