Hoofdstuk 1

3K 152 24
                                    

Wanneer mijn moeder stierf, bleven ik en mijn vader alleen over. Ik als een klein jongetje van 12 die te klein voor zijn leeftijd was. Mijn vader een volwassen grote man. Hij was erg goed in het verbergen van emoties. Hij is denk ik nooit echt over de dood van mijn moeder heen gekomen.

Vlak daarna vond mijn vader een nieuwe vrouw. Hij leek gelukkig. Niet zoals toen mijn moeder nog leefde, maar hij lachte.

Ik was toen 13. Ik was er nog steeds kapot van de dood van mijn moeder, maar ik leerde er mee leven. Dat mijn vader een nieuwe vriendin had vond ik maar niks. Ik zei er alleen niks over. Mijn vader leek gelukkig. En dat wou ik niet verpesten.

Twee jaar later stierf mijn vader. Ik was toen net 15. Mijn moeders dood droeg ik nog dicht bij mij en toen ging mijn vader ook nog is dood. Alles ging stuk. School verliep niet meer zoals het hoorde. Ik bleef zitten en ik raakte al mijn vrienden kwijt. Ik kwam aan de drugs en kreeg allemaal foute vrienden.

Op mij 17 vond ik dat ik niet zo door kon gaan. Ik had geen geld en geen opleiding. Ik woonde nog wel bij mijn stiefmoeder. Als het aan haar lag had ze me er allang uit geschopt.

Nu moet ik voor haar werken. Koken en het huis schoon maken in ruil voor mijn eten en onderdak. Zo erg is het niet. Ik hou van koken en dat schoonmaken is soms zelfs leuk met een muziekje op.

Dit is het eerste hoofdstuk van Cinderella But then different. De rest van het verhaal zal anders geschreven zijn. Dit is een soort van kennismaking met het karakter. Ik ben zwaar dyslectisch dus er is een grote kans dat er spellingfouten in voor komen. Ik probeer ze er uit te halen, maar ze zullen er zeker nog in zitten. Alvast sorry voor dat. Veel leesplezier🙈❤️

Cinderella but than different ✅Where stories live. Discover now