hoofdstuk 57

1.5K 84 6
                                    

"Lunch", roept Lynn door de gang en ze danst door de gang met de zwabber als haar danspartner. Het ziet er allemaal nog al gek uit.

Ik lach. "Ja!" roep ik en pak Lynns pols zodat en laat haar een pirouetje maken. "Nu jij!" roept ze.

Ik lach en buk zodat ik onder haar arm heen kan ook al houdt ze haar arm zo hoog als ze kan. Ze staat zelfs op haar tenen.

"Je bent te klein!" zeg ik lachend en por haar in haar zij. Ze springt op zij.

"Dat ben ik niet!" zegt ze en zet haar armen in haar zij. "Dat ben je wel", zeg ik lachend. "Jij bent gewoon te lang", zegt ze en steekt haar tong uit. "Ja, tuurlijk."

We zijn nu bij de keukens en het ruikt heerlijk.

Onze schoonmaak spullen hebben we gedumpt in de bezemkast waar we ze eerst ook vandaan hebben gehaald. We zijn klaar met de gangen en precies op schema.

Lynn opent de twee deuren overdreven en loopt naar binnen.

"Jij bent vrolijk vandaag", merkt Cesillia een werknemer in de keuken op. Casper had me ooit aan haar voorgesteld.

"Het is een mooie dag, Cisillia", zegt Lynn en ze gaat op een van de werktafels zitten die er uitzien als picknick tafels. Ze doet haar benen over elkaar en leunt op haar armen naar achteren.

"Ik zou bijna denken dat je verliefd bent", zegt Cesillia lachend. "Nog niet Cesil", zegt Lynn en ze wisselen een blik die ik niet begrijp.

Cesillia geeft Lynn een bord met twee broodjes en een appel.

Als ze zich omdraait ziet ze mij. "Milo", zegt ze blij. "Sorry, ik had je niet gezien. Je werd een beetje overschaduwd door alle positieve energie die deze dame uitstraalt vandaag", zegt Cesillia lachend en wijst met haar duim naar Lynn.

"Ja, het geeft niet", antwoord ik lachend en ga naast Lynn zitten.

"Hoe is het met je?" vraag ik aan Cesillia. "Uitstekend en met jou?" vraagt ze. "Goed", antwoordt ik.

Cesillia geeft mij nu ook mijn bord. "Ik hoorde dat je met de familie des huizend mee bent gegaan naar het festival."

"Ja, klopt", zeg ik en neem een hap. "En hoe was het?" vraagt ze. "Heel leuk, maar er was een griet en zij is niet zo leuk", zeg ik.

"Niet dit weer", zegt Lynn overdreven. "Oh", zegt Cesillia. "ja", zeg ik. "Ze heet Chanel."

"Chanel, de dochter van de hertog?" vraagt Cesillia. Ik haal mijn schouders op. "Ze blijft een half jaar en volgens mij is ze hier vaker geweest. Iets van de winters doorbrengen ofzo. Ik weet het niet meer."

"Ja, dat is Chanel", zegt Cesillia vrolijk en ondertussen is ze bezig met haar werk. "Ja..." zeg ik.

"Je hoeft niet bang te zijn dat Chanel je plekje inpikt bij Casper", zegt Cesillia en ze legt haar hand op mijn schouder.

"Dat ben ik niet", wil ik inbrengen maar ze luistert niet.

"Chanel komt hier al vele jaren en hoewel ze veel betekent voor Casper beteken jij ook veel voor hem. Je hoeft je echt geen zorgen te maken", zegt ze.

"Dat doe ik niet", zeg ik en dit keer luistert ze wel. "Het is gewoon niet leuk. Ze is zo overdreven en oppervlakkig en plakkerig", zeg ik, het laatste vol afschuw.

"Ja, dat is Chanel", zegt ze. "Ik mag er verder niet veel over vertellen, maar ik ben het met je eens", zegt ze zachter en knipoogt.

Cinderella but than different ✅Where stories live. Discover now