Hoofdstuk 6

2K 124 2
                                    

De rest van de dag ben ik op een opperbest humeur. Ik kan maar niet ophouden met grijnzen.

Ik geef altijd als eerste de kippen eten. Dan strooi ik wat op de grond en soms laat ik ze uit mijn handen eten. Vandaag is zo een dag dat ze uit mijn hand eten.

Daarna geef ik de geiten en onze ezel wat te eten. Boen de vloer en lap alle ramen.

Als ik zo door ga heb ik nog genoeg tijd om iets leuks uit mijn vaders kast te pakken en te kijken of het een beetje staat. Mijn vader had vroeger altijd een pak voor speciale gelegenheden. Ik ben nu ongeveer even lang als mijn vader, dus ik denk dat ik het wel zou passen.

Maar natuurlijk mag het niet zo mooi zijn. Ik heb nog meer klusjes gekregen ,dan ik al had. Ik had het natuurlijk wel verwacht, maar ik ben natuurlijk te naïef om te denken dat mijn stiefmoeder me echt zou laten gaan. Dit ga ik nooit op tijd afkrijgen.

Ik maak zo snel als ik kan schoon. Doe de was. Kook ondertussen en geef de dieren weer eten. Als ik eenmaal wat tijd heb gevonden om te slapen is het half 2 s'nachts. Ik kijk op het lijstje dat ik gemaakt heb om niks te vergeten. Ik ben nog geen eens op de helft. Ik zet mijn wekker om niet te laat wakker te worden. Ik ben nu gewoon te moe om verder te gaan.

Ik val als een blok in slaap.

Dit is een best wel saai hoofdstuk. Het spijt me, maar het wordt leuker.<3

Cinderella but than different ✅Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang