I ain't good, to be yours [VA...

By skitleskiddo

83.5K 4.9K 1.4K

"Sä oot ihan helvetin laiha!" "E-Enkä oo! j-ja mitä sä teet täällä?! Mee pois!" Taehyung on 16 vuotias hiljai... More

Henkilöt
Mistä kaikki alkoi
Helvetti alkaa
Huumeita
Totuus
Bileet
faint
"Kerro!"
"Oikeesti miks sä pyörryit?"
Memory
I am not hungry
bruises and pills
"Meidän pitäis......."
"Mä en mene sinne!!"
"Mä oon hetero."
?
"Mee pois!"
".....ettei tämä voi jatkua näin"
Kokeita ja testejä
"Se on mun."
Treffit
"Saanko mä anteeks?"
"Kenen se on?"
"VASTAA!! ONKO SE LAPSI MUN!!"
"Se teki mitä?!"
Yhden illan juttu
Video
"Mä en raiskannut sitä"
Valheita
"tällästäkö sä nykyään teet?"
Velkoja?
Yöllinen seikkailu
Jotain uutta
Lapsenvahti
"Mikä kesti?"
Lokeroseksiä?
Sleepover ends up to the hospital
"Mut tätähän sä halusit, niin miks sä oot pahoillas?"
Huonoja uutisia
Ikarashi Takeshi?
Riitoja
198 199 200...
Takaisin kotiin
Poliisien kyydissä himaan
Kaheksanjalkanen paskapallo?
"Anteeks"
bottom?
Vika kerta, vika kerta. aina vaan vika kerta
Kolari
Kooma?
"Ta-."
a nightmare
"Anteeks, mut kuka sä oot?"
"Älä valehtele! Miks sä olit Jungkookin huonees!?"
"Jay"
"Aika kusinen homma."
Hippa
"E-Ei se-e mu-uutu."
Hakattu, raiskattu ja satutettu
Shot
"Mä olen homo...."
"Mä."
pleasuring memory
"JIMIN!!!!"
"E-En mä-ä hal-lua."
"No yritettäiskö edes?"
punishment
"N-Niinhän sä sanot!"
".Näytä meil."
Pelkkä lelu
Q&A vastaukset
"Vitun hullu..."
Stalkkaaja
"Onko selvä?!"
Murha
Yllätys
"Puhutaan."
Pidätetty
One last kiss
Top to bottom
Sinisiä pillereitä
Valkoinen valhe
Takaisin samaan helvettiin
Salakuuntelia
"Onneks olkoon..."
The life in prison
The truth about Jay
Sovinto pano
Hakattu, raiskattu ja satutettu pt. 2
Kerran pettäjä, aina pettäjä
Rehellisyys
Tyyny
Raiskattu?
Elokuva
Riita
Kidnapattu
Kahlittu
Out of harm's way
"Oot söpö."
Unohdettu
"Vihdoin kahdestaan."
"Nyt se totuus."
Nolo ensitapaaminen
"Oon huolissani susta."
Sossu
Onnen kyyneleet

"Strippaa mulle,..."

673 45 31
By skitleskiddo

Jungkookin näkökulma
Time skip
Pääsin alueelle. Menin yhden rakennuksen sisälle missä oli tunnetuimpia rikollisia ja jotain narkkareita....paikassa oli myös strippareita, jotka fr kulki melkeen alasti täällä, niinku jos pillu ja rinnat näky ni oli sit niin hyvä. No hyi helvetti. Joku huora tuli luokseni. "Oppaa miten voin auttaa sua? Tarviitko sylitanssin? Suihin oton? Strippi esityksen? Vai-." "Mä tarviin sut painumaan vittuun mun tieltä." "Tai mitä?" "No jos sä et lähe sä et saa munaa tänään mult." "Okei mä lähen." Muija sanoi ja lähti. No hyi, en varmaan pane tollasta, niinku karvatki ja kaikki. Saan kylmii väreit. Menin kyselemään eri tyypeiltä tietäisivätkö he missä Justin asuu. "Hei anteeks, mut tiiätkö sä mis Jung Justin asuu?" Kysyin baarimikolta. "En mä tiiä. Kysy tolta joka on noiden huorien ympäröimänä, mut sen voin sanoo et jos sä tolt jotain tietoo haluut tai haluut et se auttaa sua, niin sun pitää tehä sil joku palvelus, joka liittyy aina johonki seksuaaliseen." Baarimikko sanoi. "Okei. Kiitti vinkist." Sanoin ja lähdin kävelemään sitä miestä kohti. "Hei olis vähän asiaa." Sanoin ja mies kääntyi minua päin. "No kerro." "Mikä on Jung Justinin osote?" "Mikäs sun nimi on, poika?" "Jungkook. Sun?" "Seunghoon." "Okei. Se osote." "Miks sä haluut sen?" "Henkilökohtasista syistä, saanko sen?" "Joo, mut." "Mut mitä?" "Nääts sä ton tangon tuola?" Seunghoon kysyi ja osoitti yhtä tyhjää tankoa. "Joo nään. Mitä siitä?" "Strippaa mulle, niin mä kerron." "Fine. Et sit vittu kuseta mua." Sanoi. "En en." Mies sanoi. Kävelin vähän matkan päähän, kapusin lavan päälle ja aloin ottamaan vaatteitani pois, paitsi boksereitani. Aloin vain tekemään jotain, koska ei minulla ole kokemusta strippaamisesta....joten en ole kauhean hyvä. Kuulin kun jotkut alkoivat hurraamaan, mutta en välittänyt, pidin katseeni kokoajan Seunghoonissa. Mies virnuili minulle. Jostain alkoi silleen kivasti lentää rahaa, eli ilmeisesti mä oon ihan hyvä. En ois kyl ikinä kuvitellut et mä strippaisin, mut kaikkea sitä tekee rakkaan sa eteen, joten ei se haittaa. Musiikki loppui, joten lopetin ja kaikni alkoi taputtamaan. Nousin pois lavalta, otin vaatteet käteeni ja menin Seunghoonin luokse. "Noin. Nyt se osote." Sanoi. Mies virnisti "Tuu vähä lähemmäs." Hän sanoi ja menin lähemmäs. Mies otti boksereideni reuinasta kiinni ja laittoi sinne ison nipun rahaa ja niiden mukana paperilapun. "Siinä on, bunny." Hän sanoi vieläkin virnuillen. No ois ne rahat käteenki voinut antaa, no mut miten vaan, kaikil on oma tyyli. Kumarsin ja lähdin.


Menin clubin vessaan laittamaan vaatteeni päälle. Otin rahat ja paperilapun pois boksereistani ja laitoin ne housujeni tadkuun. Aloin pukemaan. Kun olin saanut vaatteet päälle, lähdin. Otin kännykkäni pois taskustani ja soitin Baekhyunille.

..
Puhelu
Baekhyun/Jungkook

"Moi."

"No saitkos selville mitään?"

"No mä sain jonkun paperilapun, mis on sen kusipään osote."

"Mitäs jouduit tekee sen eteen?"

"Oonko kaijuttimella?"

"Et ja Jimin sitä paitsi nukahti."

"Jouduin strippaa."

"Saitko paljonki rahaa?"

"Tää ei oo hauskaa! Ja joo sain. Mut se ei oo pää asia. Mulla on sen runkkarin osote ja me pystytään hakee Tae vittuun sieltä."

"Joo joo. Mun pitää nyt hetken aikaa prosessoida tota äsköstä."

"Fuck you!"

..
Lopetin puhelun ja lähdin juoksemaan kotiin päin.

Time skip
Avasin koyi oven, menin eteiseen, suljin oven, jätin kengät eteiseen ja menin huoneeseeni. Kun avasin huoneeni oven, Baekhyun ja Jimin katsoivat minua huvittuneina. "Et oo tosissas? Kerroitko tollekin?" Kysyin. "Sori, oli pakko." Baekhyun sanoi ja alkoi nauramaan. "Tosi vitun hauskaa! Mieti jos olisit ollut ite mun tilalla!" "Ei kai siel ollut tuttuja?" Baekhyun kysyi. "En tiiä. En kiinnittänyt mitään huomiota. Toivottavasti ei ollut. En haluu kuullsa seuraavat kaks vuotta siitä että strippasin jollekin miehelle ja ties minne se laitto ne rahat, ew." "No minne se laitto ne?" Jimin kysyi "En varmaan kerro! Te alkaisitte nauraa taas, tosinnette kyl varmaan kauheen kauaan jos koskisitte siihen paperilappuun." Sanoin. "No missä se on käynyt?" Baekhyun kysyi. "Ei sillä oo väliä. Noni eli siis tässä on se osote." Sanoin ja otin paperilapun pois taskustani, josta tuli myöd suurin osa rahoista ulos. Baekhyun otti lapun minulta ja katsoi osoitteen. "Baekhyun sinuna en koskis siihen." Sanoin "Miks et?" "No se vähän niinku oli mun boksereis." Sanoin kiusaantuneena. Baekhyun näytti siltä että haluaisi oksentaa ja hän päästi irti paperilapusta. "No hyi vittu, siin on sun pallihikeä! Ja varmaan myös karvoja!" Baekhyun huusi. "No eikä oo! Mul ei oo karvoi!" Huusin takaisin. "Niin varmaan!" "No haluutko tarkistaa!?" "No hyi en!" "Sitä vähän minäkin!"

Nostin paperilapun lattialta. "Eli se osote on ********* 256." Sanoin. "No mennään." Jimin sanoi. "Kuka sano et sä pääset mukaan?" Kysyin "Enkö pääse?" Jimin kysyi. "Et. Sori, mut ei voida ottaa riskejä." Sanoin. "Tylsää. Mitä mä sit teen?" "No oo vaiks Rosen kaa?" "Fine, miten vaan. Tuokaa Tae turvallisesti tänne." "Joo me tuodaan." Sanoin. Kävelin yhden lipaston luokse, avasin keskimmäisen laatikon ja otin sieltä aseen pyyhkeiden alta. Laitoin aseen takataskuuni ja peitin sen hupparillani. Suljin laatikon ja käännyin Baekhyunia päin. "Noin eiköhän mennä." Sanoin "Joo." Baekhyun vastasi ja me lähdimme alakertaan laittamaan kenkiä jalkaan. Menimme ulos, hyppäsimme auton kyytiin ja Baekhyun lähti ajamaan kohteeseen.

Time skip
Baekhyun pysäköi auton johonki hiton puskaan, jotta sitä ei nähtäisi. Otimme turvavyöt pois, latasin aseeni. "Aiotko oikeesti ampuu jonkun?" Baekhyun kysyi. "Ei sitä tiiä. Jos tarve vaatii, niin joo." Vastasin. Nousimme pois autosta ja lähdimme kävelemään taloa kohti, mutta pysähdyimme kun kuulimme ulko-oven avautuvan ja puhetta. "Heibpitäiskö sitä poikaa jäädä vahtimaan?" Yksi miehistä kysyi kahdelta muulta mieheltä. "Ei. Se on kahleis ja kellarin ovi on lukossa, ei se siel mihinkään karkaa." Toinen miehistä vastasi. He kaikki kolme menivät autoon ja ajoivat pois. Kun olimme varmoja että auto oli tarpeaksi kaukana, juoksimme ulko-ovelle, mutta se oli lukossa. "Fuck!" Huusin. "Tyhmä. Mä osaan tiirikoida." Baekhyun sanoi ja otti jonkun ihmeen jutun ja alkoi tiirikoimaan oven lukkoa. "Missä opit?" Kysyin "Ryöstettiin Yoongin kaa pari vuot sit kaks autoo ja murtauduttii yhen tyypin asuntoon, et saadaan alkoholii ja tupakkaa." "Nice." Sanoin. Oven lukko nakdahti ja ovi aukesi. Menimme sisälle ja menin etsimään kellarin ovea.

Löysin sen vähän ajan päästä, keittiöstä. Avasin lukon ja sen jälkeen oven, laitoin valot päälle ja menin kellariin. Näin Taehyungin istumassa jossain nurkassa. "Ä-Älä! E-Ei enää!! Mä en j-jaksa!!!" Poika huusi. "Baby se oon mä, Jungkook." Sanoin ja menin lähemmäs Taehyungia. Katsoin mistä saan kahleet avattua ja löysin avaimen reiän, enää vaan avaimet. Ai niin joo keittiössä "Baby odota tässä. Mä tuun koht takasin." Sanoin ja juoksin yläkertaan. Otin avaimet nopeasti ja juoksin portaat alas. Menin Taehyungin luokse ja avasin kahleet. Otin huivin pois Taehyungin silmiltä ja hän halasi minua. "M-Mä tiesin et-ttä sä t-tuut." Poika sanoi. Nostin Taehyungin syliini, kävelin kellarin posrtaat ylös, sammutinnvalot, laitoin kellarin oven kiinni ja lukkoon, jonka jälkeen laitoin avaimet samaan paikkaan mistä olin ne ottanut ja lähdin. Baekhyun tuli perässä. Hän sulki oven ja menimme autolle. Avasin takapenkin oven ja laitoin Taehyungin sinne, sitten otin hupparini pois ja laitoin sen Taehyungin päälle. Paiskasin oven kiinni ja menin nopeasti etupenkille. Kun sain oven kiinni, Baekhyun lähti ajamaan pois päin talon pihasta. Käännyin poikaystävääni päin ja huomasin että hänellä oli mustelma kasvoissa. Huokaisin ja otin Taehyungin kädestä kiinni. "Babe kaikki järjestyy. Sä oot nyt turvassa. Mä lupaan et kukaan ei satuta sua tai noita lapsia." Sanoin, mutta en saanut vastausta. Käännyin takaisin tiehen ja päästin irti Taehyungin kädestä. Koko matka oli hiljainen, kukaan meistä ei sanonut mitään, edes radio ei ollut päällä. Muta eihän se meitä haittanut.
_________________________________________

En oo varma et kuin usein pystyn nyt kirjottelee, ku oon osastolla, mut mä yritän kirjottaa mahdollisimman paljon. Öitä, meen nyt nukkuu. Ja huomenta jos luet tän aamulla.

Continue Reading

You'll Also Like

47.5K 2.7K 87
Aleksi muuttaa Ouluun sijaisperheeseen. Miten se tulee vaikuttamaan hänen elämäänsä? Meneekö kaikki kuitenkaan ihan nappiin? Oleksi, jossa mukana myö...
83.5K 4.9K 107
"Sä oot ihan helvetin laiha!" "E-Enkä oo! j-ja mitä sä teet täällä?! Mee pois!" Taehyung on 16 vuotias hiljainen poika joka kärsii syömishäiriöstä. J...
40.3K 3.1K 74
Lisää uusia bc-oneshotteja :) Kaikkea taivaan ja helvetin väliltä :) Ehdotuksia otetaan vastaan ja niitä toteuttelen parhaan mahdollisen taitoni muka...
394K 15.2K 182
"Tykkääks sä ****?" "En mä siit tykkää. Mä rakastan sitä." ⚠️Sisältää⚠️ •boyxboy •smut •mielenterveysongelmia (itsetuhoisuutta) •päihteitä •rajuakiel...