I ain't good, to be yours [VA...

skitleskiddo tarafından

82.7K 4.8K 1.4K

"Sä oot ihan helvetin laiha!" "E-Enkä oo! j-ja mitä sä teet täällä?! Mee pois!" Taehyung on 16 vuotias hiljai... Daha Fazla

Henkilöt
Mistä kaikki alkoi
Helvetti alkaa
Huumeita
Totuus
Bileet
faint
"Kerro!"
"Oikeesti miks sä pyörryit?"
Memory
I am not hungry
bruises and pills
"Meidän pitäis......."
"Mä en mene sinne!!"
"Mä oon hetero."
?
"Mee pois!"
".....ettei tämä voi jatkua näin"
Kokeita ja testejä
"Se on mun."
Treffit
"Saanko mä anteeks?"
"Kenen se on?"
"VASTAA!! ONKO SE LAPSI MUN!!"
"Se teki mitä?!"
Yhden illan juttu
Video
"Mä en raiskannut sitä"
Valheita
"tällästäkö sä nykyään teet?"
Velkoja?
Yöllinen seikkailu
Jotain uutta
Lapsenvahti
"Mikä kesti?"
Lokeroseksiä?
Sleepover ends up to the hospital
"Mut tätähän sä halusit, niin miks sä oot pahoillas?"
Huonoja uutisia
Ikarashi Takeshi?
Riitoja
198 199 200...
Takaisin kotiin
Poliisien kyydissä himaan
Kaheksanjalkanen paskapallo?
"Anteeks"
bottom?
Vika kerta, vika kerta. aina vaan vika kerta
Kolari
Kooma?
"Ta-."
a nightmare
"Anteeks, mut kuka sä oot?"
"Älä valehtele! Miks sä olit Jungkookin huonees!?"
"Jay"
"Aika kusinen homma."
Hippa
"E-Ei se-e mu-uutu."
Hakattu, raiskattu ja satutettu
Shot
"Mä olen homo...."
"Mä."
pleasuring memory
"JIMIN!!!!"
"E-En mä-ä hal-lua."
"No yritettäiskö edes?"
punishment
"N-Niinhän sä sanot!"
".Näytä meil."
Pelkkä lelu
Q&A vastaukset
"Vitun hullu..."
Stalkkaaja
"Onko selvä?!"
Murha
Yllätys
"Puhutaan."
Pidätetty
One last kiss
Top to bottom
Sinisiä pillereitä
Valkoinen valhe
Takaisin samaan helvettiin
Salakuuntelia
"Onneks olkoon..."
The life in prison
The truth about Jay
Sovinto pano
Hakattu, raiskattu ja satutettu pt. 2
Rehellisyys
Tyyny
Raiskattu?
Elokuva
Riita
Kidnapattu
Kahlittu
"Strippaa mulle,..."
Out of harm's way
"Oot söpö."
Unohdettu
"Vihdoin kahdestaan."
"Nyt se totuus."
Nolo ensitapaaminen
"Oon huolissani susta."
Sossu
Onnen kyyneleet

Kerran pettäjä, aina pettäjä

571 44 46
skitleskiddo tarafından

Heräsin herätyskellooni, joten sammutin sen. Ei huvita mennä kouluun, koko kehoon sattuu ja on huono olo. Vedin peiton kokonaan itseni päälle ja suljin silmäni. "Baby ylös! Me myöhästytään koulusta!" Kuulin Jungkookin huutavan ja sitten minulta vedettiin peitto pois päältäni. Otin peitosta kiinni ja vedin sen takaisin päälleni. "Mul on huono olo ja kehoon sattu, en mä pysty tulee kouluun." "Tae." "Kookie mä en pysty. Sano mun mutsil et laittaa opel viestii et oon kipee." "No mä jään tänne sit sun kaa." "Ei. Sun on pakko mennä kouluun. Sul on muutenkin ihan helvetisti poissaoloja, joten menet sinne kouluun ja lopetat sen huolehtimisen. Kyl mä pärjään " "Ootko varma?" "Olen. Mä en oo enää mikään vauva." "Oot sä mulle." "Mmm. No mut mee nyt enneku myöhästyt." Sanoin. Jungkook veti peittoa vähäsen pois kasvojeni edestä ja pussasi minua huulille. "Mä tuun koulun jälkeen kattoo sua." "Okei. Pidä kivaa koulussa, äläkä hankkiudu ongelmiin, okei Kookie?" "En lupaa mitään. Nähään kaunokainen." Jungkook sanoi ja lähti. Vedin peiton kunnolla päälleni ja suljin silmäni.

Jiminin näkökulma
Makasin Jayn sängyllä ja tuijotin kattoa. En voinut liikkua itse, koska jalat on murtuneet, eli pitää odottaa että Jay tulee suihkusta. Tosin mä voisin yrittää. Nousin istumaan ja siirsin varovasti vasemman jalkani kädellä sängyn reunan yli, ja sitten oikean jalan. Tiedän että lääkäri kielsi kaiken liikunnan ja muun aktiviteetin, mut en halua häiritä tai vaivata Jaytä sillä etten pysty itse liikkumaan. Kurkotin kädellä pyörätuolia kohti, mutta en ylettynyt, jos mä meen hiukan reunalle. Siiryin vähäsen reunemmalle ja yritin uudestan. Sormen pääni hipaisivat pyörätuolia, mutta en silti saanut sitä lähemmäs, joten menin hiukan enemmän reunalle ja yritin uudestaan. Sain siitä melkein otteen, mutta olisin tippunut lattia, jos Jay olidi tullut oikeassa ajassa pois suihkusta. "Babe oo varovainen, sä et varmaan haluu et sun jalat menee pahempaan kuntoon." "No anteeks. Halusim vaan olla omatoiminen. Tää on tylsää ku ei pysty tekee melkeen ite mitään." "No mut ei sun jaloil kestä kauaan parantuu." "Tää tuntuu ikuisuudelta." "Uskon, no mut haluatko sä käydä suihkussa vai et?" "En." "Okei. No minkälaiset vaatteet sä haluut?" "Vaikkaa joku huppari ja sit kolitsihousut." "Selvä.". Jay meni etsimään minulle vaatteita. Olisin halunut mennä suihkuun, muttakun tarvitsen apua siinä, niin ei. Ei se johdu siitä ettenkö luotaisi Jayhin, hänhän on nähnyt minut jo pari kertaa alasti, mutta nyt se että hänen pitäisi pestä minut, ei. Ainut joka saa tehdä niin, on Yoongi.

Yoongin näkökulma
Heräsin sellaiseen ihanaan kelloon, joka tarkoittaa sitä että sellien ovet aukeaa, koska kuka vittu nyt yrittäis karata aamulla, en minä...no en edes illalla. Nousin ylös ja minulle tuli kauhean paha olo. Juoksin vessaan, mutta ovi oli lukossa. Aloin koputtamaan. "Avaa ovi! Mä oksennan kohta!!" Huusin, mutta kukaan ei tullut avaamaan. Pitääks tää potkasta rikki, vittu F.B.I open up. Menin vähän kauemmas ovesta ja potkaisin sitä, klommo tuli, joten potkaisin uudestaan. Potkaisin vielä pari kertaa ovea ja sitten se meni rikki siitä keskeltä, no käy sekin. Laitoin käteni siitä kolosta ja avasin vessan oven lukon. Otin käteni pois ja avasin vessan oven. Selli kaverini oli kusella, no ihme et se pystyy viel kusta, mahtaa tehä kipeetä, no mut ihan sama. Otin hänestä kiinni ja heitin pois vessassat, et kiva kusikaari siin meni. Otin paperia pyyhin reunat, vedin vessan ja oksensin sen jälkeen. "Hei ipana mitä helvettiä!?" Hän huusi. "Ite heitit mut sänkyäs päin, mun vuoro!" Ehtisin huuta, kun sitten taas oksensin. Pyyhin suuni paperilla, nousin ylös, vedin vessan, menin pesemään käsiäni ja huuhtelemaan suuni, jonka jälkeen lähdin vessasta. "Voit mennä takasin." Sanoin. Mies meni vessaan ja laittoi oven kiinni, ihan niinku se mitään enää auttais. Olin lähtemässä sellistä, kunnes se vitun pedofiili tuli selliini ja työnsi minut takaisin sinne. "Mitä kurppa palli haluu?" Kysyin kylmästi. Ei en pelännyt häntä, koska täällä on ihmisiä näkemässä, jos hän yrittäisi jotain. "En mä mitään. Enkö sais olla täällä kattomas sua?" "Mitä sä haluat musta?" "Eiks se tullut sulle eilen selväks?" "Joo sä haluat nussia vittu kaikkii tääl saatanan sellis, en ihmettelis jos sun sellin seinäs olis reikä ja sit nussisit sitä aina ku oot vitun kiimanen." "Joku on uhkarohkee tänään." "Ai mäkö uhkarohkee? En. Mä vaan kerron mitä mä ajattelen, eiks suarapuheisuus oo hyvästä? Käntty." "No mut kitty sinuna olisin varovainen." Käntty sanoi ja otti leuastani kiinni. Löin hänen käden pois. "Mä en pelkää sua. Vaikka sä ja sun hikiset muna kaveris raiskasitte mut, niin mä en pelkää. Mul on tehty elämäs niin paljon paskaa, niin ei nyt joku raiskaus mua pelota. Sitä paitsi, jos te haluutte että teidän munat irtoo melkeen niin tulkaa vaan sanoo, mä mielelläni puren sen poikki, ja tää ei oo vitsi tai pelkkä uhkaus. Voit kysyy mun selli kaverilta." Sanoin hymyillen. "Mitä?" Mies kysyi ja meni sitten vessaan. "Eipäs aleta nussimaan siellä! Se ei oo äänieristetty huone!" Huusin ja lähdin sitten sellistäni. Ihana ulkoilua.

Menin ulos ja etsin sen aman varjoisen paikan missä olin. Menin istumaan siellä olevalle penkille, en kyllä ehtinyt kauaan siimä istuu ku se vitun keijukais hengi tuli minun luokse. "Kato mitä kyrpä huora." Joku heistä sanoi. Mahtavaa ne on keksinyt mulle jo nimenki. "Jos sä kutsut mua kerranki tol nime, niin sun kyrpäs lähtee seuraavaks." "Et sä sitä kuitenkaan tee." "Niin sä luulet, keijukainen." "Nyt riitti!" Mies otti minun paidan kauluksesta kiinni ja nosti ylös. Wow näis vanhuksis on viel voimat jäljel. "Kuka sä luulet olevas, kissanpentu!?" "Enkö mä kertonut teile eilen? Mä oon Min Yoongi ja te olitte Marjukka, Liisamarja, Pirkko, Marjaleena ja sä kalju oot varmaan Kaapo. Meniks oikein?" Kysyin ja kaikki he näyttivät vihaisilta. Minut heitettiin maahan. Oonko mä oikeesti niin ärsyttävä et pitää hakkaa tai raiskata, niinku c'mon hankkikaa vittu elämä. Nousin ylös ja mies joka heitti minut maahan tuli minua kohti, mutta potkaisin häntä munille, jonka jälkeen tein kiere potkun ja potkaisin häntä naamaan.  Mies kaatui maahan kädet haaravälissä. "Ketä seuraavaks?" Kysyin ja kaksi heistä tuli minua kohti. Ompa reiluu. Kaks vanhusta vastaan yks nuori. Löin toista heistä nyrkillä naamaan ja potkaisin toista mahaan, tosin yksi heistä onnistui potkaisemaan minua kylkeen. Löysin pesäpallomailan ja otin sen käteeni, löin molempia sillä naamaan ja he kaatuivat maahan. "Ja onkd viel ketään muuta joka haluu tulla hakatuks?" Kysyin "Ei vai? No sitä mä vähän ajattelinki, joten jättäkää mut vittu rauhaan tai teil käy saman laitte ku noillekin!" Huusin. Ne jotka hakkasin nousivat ylös ja lähtivät, mutta kaksi heistä jäivät. Yksi heistä, varmana Marjaleena otti mattopuukon esille. Aloin vain hymyilemään, juoksin suoraan heitä kohti, välittämättä jod hän puukottaisi minu. Löin Kaapoa pesäpallomailalla päähän ja sitten kylkeen, jonka seurauksena tämä lähti. Löin Marjaleena käteen missä mattopuukko oli, jolloin se tippui. Nostin mattopuukon, potkaisin Marjaleenan maahan, menin hajareisin istumaan hänen päälle ja laitoin mattopuukon hänen kaulalle. Otin terää esille enemmän, niin että se kosketti miehen kaulaa. "Mä voin näyttää heikolta ja mä voin olla pienempi teihin verratuna, mut ei kannata aliarvioida. Onhan tiikerien pennut söpöjä ja vaarattomia, kunnes niistä kasva aikuisia ja ne alkaa tappamaan, no sama pätee nyt näköjään muhunki. Älä aliarvioi kissanpentua, kun se voi tappaa sut." Sanoin. Otin mattopuukon pois hänen kaulalta ja viilsin hitaasti hänen poskeen haavan. Mies vaikersi allani. Vedin en tarkoituksella hitaasti. "Tiesitkö sä että sä voit kuolla siihen ku kissa raapasee sua, koska siihen haavana tulee bakteereita." Sanoin ja nousin pois hänen päältä. Potkaison häntä mahaan ja sylkäisin hänen päälle. "Jätättekö te mut nyt rauhaan? Vai pitääkö mun tappaa joku teistä? Koska mä kyl teen sen. Ai niin ja pikku vinkki, sano sil vitun Pirkol että oli viiminen erta ku se työntää kyrpänsä mun sisälle tai mä leikkaan en irti." Sanoin. Mies vain nyökkäsi. "Hyvä." Sanoin hymyillen.

Jungkookin näkökulma
Matikka on perseestä, niin en mä mitään yhtälöit osaa. Tosin onneks tätä tuntii on jäljellä enää 10minuuttii. Tosin mä voisin viettää loppu tunnin vessas. Nostin käteni ylös ja kysyin voisi ko käydä vessas, johon opettaja antoi luvan. Nousin ylös, kävelin pois luokasta ja menin vessaan. Laitoin oven lukkoon ja otin kännykäni pois taskustani. Menin selaamaan igtä kunnes sain Taehyungilta jonkun kuvan. Menin meidän keskusteluihin ja katsoin kuvan.

..
Viestit
Baby😘/Jungkook

Ikävä🥺

Baby mä oon koulussa. Miks sä lähetät tollasen kuvan, c'mon. Ei oo reiluu.

Onks joku kovana?😏

Joo kyllä on..

Hyvä. Se oliki tavote.

Että mitä?! Sä teit ton tahallaan!

Jep. Kosto siitä mitä teit eilen. Mun perse sattuu ihan hitosti sun takia, joten kärsi.

En. Ja ite sä halusit et mä panen sua, jote  miks valitat. Ja ihan btw runkkaaminen on keksitty, joten mun ei tarvii kärsii.

No et sä saa runkkaa, ku ei täs sit mitään iloo oo :(

En mä voi olla koko saatanna koulupäivää kyrpä pystyssä, se huomataan liian helposti.

No se ei oo mun vika et sul on iso. Koita peittää se jotenkin.

Ja miten? Millä? Ei ditä pysty peittää mitenkään, + että mulla on kireet farkut, ei auta asiaa.

No voi voi. Olisit miettinyt, enneku laitoit ne.

No mistäs helvetistä mä olisin voinut tietää että sä laitat tollasen kuvan mulle.

En tiiä. No mut pitää mennä, pidä kivaa

Tae!
Nähty 9.45

Baby pliis!
Nähty 9.45

..
Sammutin puhelimeni. Mahtavaa! Ihan vitun mahtavaa! Tosin eihän Tae tiedä runkkaakon mä vai en, ja tää sattuu silleen mukavasti. Joten....ääh fuckit mä teen sen. Ajattelin. Avasin vyöni, farkujen napin ja vetoketjun, jonka jälkeen vedin housuni ala ja laitoin käteni boksereihini. Taivutin pääni taaksepäin nautinnosta ja suljin silmäni. "Ah~". Kuulin kun vessan oveen koputettiin. "Jungkook ooks sä siellä?" Kuulin Na-yeonin kysyvän. Hetkonen meniks mä siihen mitä kaikki voi käyttä. Voi vittu! "Öööh.....j-joo kui?" "Runkkaaks sä vai mikä se ääni oli?" "No runkkaan. Entä sitten?" "Tarviiks sä apuu?" Tyttö kysyi. Tarviin, mut mä en haluu pettää Taet, tosin Tae ei oo täällä joten..mikä ettei. Ajattelin. "Joo tarviin mä." Sanoin ja avasin vessan oven Na-yeonille. Tyttö tuli vessaan, sulki oven ja laittoi sen lukkoon. "Täst ei sit kerrota Taelle, okei?" Kysyin ja tyttö nyökkäsi. Hän meni polvilleen lattialle, oti miehuudestani kiinni ja alkoi imeä sitä. Vittu et tuntuu hyvältä. Ajattelin.

Jiminin näkökulma
Makasin taas Jayn sängyssä...koska eräs oli kiihottunut, kun vaihtoi vaatteitani..joten me vähän niinku päädyttiin panemaan. Vaikka lääkäri kielisi senkin ja Jay tiesi sen, mut ei näköjään välittänyt. "J-Jay ah..l-lope-etetaan. M-Mun...ngh ja-alkoihin....s-sattuu." "Ihan hetki viel." "E-Ei. Mä h-haluun mgh lop-petta-a n-nyt." "Mä sanoin että ihan hetki." "M-Mua sat-ttuu! L-Lopeta!" "Jimin rauhotu! Täs ei mee kauaan!" "J-Jay sä s-satuta mua! Ah! K-Kiltti lopeta ngh!" Huusin. Jalkoihini sattui ihan helvetisti ja halusin lopettaa, mutta Jaytä ei kiinnostanut. Silmistäni alkoi valumana kyyneleitä kivun takia. Jay laukesi sisälleni, odotti hetken aikaa ja työntyi sitten pois. Hän pussasi minua huulille ja pyyhki kyyneleeni poi. "Baby ei oo mitään hätää. Se on ohi nyt." "S-Sä satut-tit mua. Sä l-lupasit et-tet sä-ä iki-inä s-satuttais mua." Sanoin hiljaa. Olin loukkaantunut, peloissani ja ahdistunut. "Anteeks, rakas. Mut mun oli pakko päästä eroon mun ongelmasta." "M-Mä olisin voi-inut ott-taa sulta sui-ihin." "No mut se on jo liian myöhästä. Mun pitää nyt lähtee töihin. Nähään illal." Jay sanoi, meni laittamaan housut jalkaansa, tuli pussaamana minua otsaan ja lähti. Aloin itkemään ihan kunnolla. En voinut liikkua itse mihinkään, jalkoihin sattui ihan helvetisti ja halusin suihkuun, mutta Jay lähti. Enkä voinut soittaa edes vanhemmilleni, koska Jay otti puhelimeni pois eilisen takia. Puhuin vain Yoongille mitä se haittaa? Mul on ikävä sitä. Kumpa mä en olis käskenyt Taehyungia soittaa niitä poliiseita, niin Yoongi ei olis nyt vankilassa ja mä en olis Jayn kanssa suhteessa. Vittu! Kaikki on mun syytä! Miks mä oon näin tyhmä!!
_________________________________________

Okumaya devam et

Bunları da Beğeneceksin

191K 8K 200
One-shotteja ja lyhyitä tarinoita. Pelkkää Oleksia, mun aivot ei pysty muuhun. Oleksi = ♡ Muistakaa painaa tähteä jos tykkäätte! Kirja ei sisällä mi...
149K 12.2K 180
"Miks sä teet näin mul?!" "Teen mitä?" "Koulus kiusaat mua, mut jos ollaan kahestaan ni suutelet mua! Mitä helvettiä sä haluut mult?!" "Rakastan sua...
82.7K 4.8K 107
"Sä oot ihan helvetin laiha!" "E-Enkä oo! j-ja mitä sä teet täällä?! Mee pois!" Taehyung on 16 vuotias hiljainen poika joka kärsii syömishäiriöstä. J...
6.9K 974 80
Koska en voi olla kirjoittamatta Oleksia, niin yhdistetään sitten Jiko & Oleksi yhden shotti kirjan alle, ihan vaan koska Jiko on toinen mitä tykkään...