I ain't good, to be yours [VA...

Від skitleskiddo

82.7K 4.8K 1.4K

"Sä oot ihan helvetin laiha!" "E-Enkä oo! j-ja mitä sä teet täällä?! Mee pois!" Taehyung on 16 vuotias hiljai... Більше

Henkilöt
Mistä kaikki alkoi
Helvetti alkaa
Huumeita
Totuus
Bileet
faint
"Kerro!"
"Oikeesti miks sä pyörryit?"
Memory
I am not hungry
bruises and pills
"Meidän pitäis......."
"Mä en mene sinne!!"
"Mä oon hetero."
?
"Mee pois!"
".....ettei tämä voi jatkua näin"
Kokeita ja testejä
"Se on mun."
Treffit
"Saanko mä anteeks?"
"Kenen se on?"
"VASTAA!! ONKO SE LAPSI MUN!!"
"Se teki mitä?!"
Yhden illan juttu
Video
"Mä en raiskannut sitä"
Valheita
"tällästäkö sä nykyään teet?"
Velkoja?
Yöllinen seikkailu
Jotain uutta
Lapsenvahti
"Mikä kesti?"
Lokeroseksiä?
Sleepover ends up to the hospital
"Mut tätähän sä halusit, niin miks sä oot pahoillas?"
Huonoja uutisia
Ikarashi Takeshi?
Riitoja
198 199 200...
Takaisin kotiin
Poliisien kyydissä himaan
Kaheksanjalkanen paskapallo?
"Anteeks"
bottom?
Vika kerta, vika kerta. aina vaan vika kerta
Kolari
Kooma?
"Ta-."
a nightmare
"Anteeks, mut kuka sä oot?"
"Älä valehtele! Miks sä olit Jungkookin huonees!?"
"Jay"
"Aika kusinen homma."
Hippa
"E-Ei se-e mu-uutu."
Hakattu, raiskattu ja satutettu
Shot
"Mä olen homo...."
"Mä."
pleasuring memory
"JIMIN!!!!"
"E-En mä-ä hal-lua."
"No yritettäiskö edes?"
punishment
"N-Niinhän sä sanot!"
Pelkkä lelu
Q&A vastaukset
"Vitun hullu..."
Stalkkaaja
"Onko selvä?!"
Murha
Yllätys
"Puhutaan."
Pidätetty
One last kiss
Top to bottom
Sinisiä pillereitä
Valkoinen valhe
Takaisin samaan helvettiin
Salakuuntelia
"Onneks olkoon..."
The life in prison
The truth about Jay
Sovinto pano
Hakattu, raiskattu ja satutettu pt. 2
Kerran pettäjä, aina pettäjä
Rehellisyys
Tyyny
Raiskattu?
Elokuva
Riita
Kidnapattu
Kahlittu
"Strippaa mulle,..."
Out of harm's way
"Oot söpö."
Unohdettu
"Vihdoin kahdestaan."
"Nyt se totuus."
Nolo ensitapaaminen
"Oon huolissani susta."
Sossu
Onnen kyyneleet

".Näytä meil."

659 39 25
Від skitleskiddo

Heräsin siihen kun joku ravisteli minua. Avasin silmäni ja näin Jungkookin. "Huomenta rakas." Jungkook sanoi ja pussasi minua nenän päähän. "Huomenta kookie." Sanoin hymyilen. "Mä tein sulle aamupalaa." Jungkook sanoi. Nousin istumaan ja Jungkook ojensi minulle lautasen, missä oli kaksi paaholeipää, joiden päällä oli kinkkua, juustoa ja kurkkua. "Kiitti, kulta." Sanoin hymyillen. Otin yhden leivistä käteeni ja haukkasin siitä, se oli hyvää. "Haluutko sä tän toisen?" Kysyin poikaystävältäni. "En mä tarvii. Mä söin enneku sä heräsit ja sitäpaitsi sä tarviit sitä enemmän." "Mut mun paino on nousut." "Mä tiedän ja mä oon ylpee susta. Noni koita syödä ja sit voitais mennä rannalle." "Joo." Sanoin innoisaan.

Time skip
Olin saanut syötyä. Jungkook otti lautasen käteensä ja vei sen alakertaan. Nousin ylös ja kävelin vaatekaapilleni ja etsin uimashortsini. Löysin ne jostain ihan kaapinperältä. Otin ne käteeni. Otin hupparini pois ja laitoin uimashortsit jalkaani. Kävelin vessaan ja katsoin itseäni kokovartalopeilistä. "Baby?" Kuulin Jungkookin kysyvän. Lähdin vessasta. "Mitä nyt?" Kysyin "Mä vaan ihmettelin et mis sä oot." "Aa...mä kävin vaan vessassa." "Onks kaikki hyvin?" "Joo on...." "Mut?" "No mitä jos mä oonki liian...lä-." "Shyy et sä oo. Sä oot täydellinen." "Mä vaan oon epävarma omasta kehostani." "Mä tiedän että sä oot, mut sun ei tarvii olla. Sulla on upee vartalo." Jungkook sanoi ja halasi minua. Halasin Jungkookia takaisin ja painoin pääni hänen rintakehään. "Kitti." Sanoin "Mistä?" "No siitä että oot sä ja että oot mun tukena, ja että sä jaksat kuunnella mun valitusta mun ulkonäöstä ja mun painosta. Kiitti vaan olemassa olostas." "Aww oot ihana." Jungkook sanoi ja pussasi minua hiysteni sekaan. "No mennääks, rakas?" Jungkook kysyi "Joo. Mut pitäiskö eka vaihtaa vaatteet?" Kysyin. "Varmaanki." Jungkook sanoi ja läpsäisi minua takamukselle, jonka jälkeen hän erkaantui halista ja käveli repulleen.

Jungkook otti housunsa pois, vielä minun edessä! Niinku miksi?! Miks sun pitää olla noin vitun seksikäs?! Punastuin. Katseeni seikaili nuoremman käsilihaksissa, mutta siirtyi sieltä sitten tämän perseelle. "Ota kuva, säästyy pidempää." Jungkook sanoi ja katsoi olkansa yli minuun, ja pystyin näkemään hänen naamalla virneen. Käänsin katseeni pois nolostuneena. "Oho Tae. Onks sun pikku kaveri heränny?" "M-Mikä kaveri?" "No kyrpäs.". Käänsin katseeni varovasti alas ja siinähän komeili minun miehuuteni ylpeästi. Punastuin vielä enemmän ja peitin sen käsilläni, tai ainakin niin hyvin kun pystyin. Jungkook käveli minun luokse ja laittoi toisen kätensä minun käsien päälle, ja puristi sitä vähän. "Ah..~". "Eiköhän se ranta saa odottaa." "M-Mitä. Ei ei...m-me voidaan kyl mennä sinne." "No voidaan me tehä tää nopeemminki. Siirrä sun kädet." "E-En." "Siirrä ne." "Enn." "Baby boy." "Eiiii." "Hei kato Jimin on ikkunas." "Häh?" Kysyin ja käänsin pääni ikkunaan. "Eihän Jimin oo siellä...ngh!" Käänsin pääni takaisin Jungkookiin ja hän oli jotenkin ehtinyt laittamaan käteni selkäni taakse ja sitonut ne jollain helvetin narulla. "Yah! Irrota nää." "Enpä taida." "J-Jungkook oikee-esti." "Sul ei ol mitään hätää. Mä en tee mitään mitä sä et haluu mun tekevän." "No mä en halua että sä kosket sinne...tai teet yhtään mitään, okei?" Kysyin ja käänsin katseeni oikealle. Jungkook otti leuastani kiinni ja käänsi pääni itseään päin. "Mikä on?" "Ei mikään, miten niin?" "Et sä viimeks valittanut kun mä koskin suhun näin. Joten miks nyt?" "No...kyl sä tiiät miks." "Sä et siis oo päässyt siitä yli, oonko oikeessa?" "J-Joo. An-nteeks." "Älä pyydä anteeks. Sä et voi sil mitään, mut haluuks sä että mä autan sua." "M-Mut.." "No en mä auta, jos et halua. En mä sua pakota." "Kookie." "Niin?" "Pliis....k-koske muhun." Sanoin. "Ootko sä varma?" "J-Joo." "No jos sä haluut." Jungkook alkoi liikuttamaan kättään hitaasti uimashortsieni sisällä...

Time skip
Kävelimme käsi kädessä rannalla. Pysähdyime aika lähelle yhtä kalliota. Jungkook levitti meidän viltin ja menimme sitten istumaan siihen. Katsoin ympärilleni ja ranta oli melkein täynä ihmisiä. Minusta tuli yhtä epävarmempi, mitä olin jo kotona. Tunsin kun Jungkook pussasi minua poskelle. "Kulta ei sul oo mitään hätää. Et vaan välitä muista, keskityt vaan meihin, okei?" Jungkook kysyi ja otti kädestäni kiinni. "Okei." Vastasin. "Mennääks uimaan?" Jungkook kysyi ja nyökkäsin. Jungkook nousi seisomaan ja veti minut ylös. Otimme paitamme pois ja lähdimme kävelemään vettä kohti. Kokelin vettä varpailani ja se oli kylmää. Päästin irti Jungkookin kädestä ja jäin rantasn. Jungkook sen siaan oli jo kaatanut itsensä kokonaan. "Tae tuu!" "En. Se on kylmää!" Huusin poikaystävälleni. Näin kun Jungkook alkoi tulemaan takaisin rantaa kohti. Kun hän oli rannalla, hän nosti minut syliinsä prinsessa tyylillä ja lähti kävelemään laiturille. Kun hän oli laiturin päässä, hän heitti minut veteen ja hyppäsi itse perässä. Uin Jungkookin luokse ja menin hänen syliin. "No mitä nyt?" Hän kysyi. "Ei mitään. Sä oot vaan lämmin." Sanoin ja Jungkook vain hymähti.

Yoongin näkökulma
Heräsin siihen kun joku ravisteli minua. "Babe anna mun nukkuu." Sanoin. "Yah. Hyung." Kuulin Baekhyunin sanovan. Avasin silmäni ja näin parhaan kaverini naamani edessä. "Eks sä ollut koomassa?" Kysyin "Joo, mut mä heräsin tyyliin pari viikkoo sitten. Et kiva kun olit kattomassa." "Hei mä olin itekin siel osastol, ja sit no elämä vaan lähti kusee." "Joo mä kuulin kun sä kerroit." "Mmm." Nousin istumaan. Kuulin jotain pientä vaikerrusta vierestäni ja muistin että Jimin nukkui vieläkin. Katsoin viereeni ja huomasin ettei Jiminillä ollut paitaa päällä, pelkät bokserit. Peitin Jiminin vartalon peitolla ja nousin sitten ylös  "Mennään alakertaan. Mä en haluu herättää Jiminii." "Okei.". Kävelimme alakertaan ja menimme keittiöön. Istuimme baarijakkaroille. "No kui sä muuten tulit? Ja miten sä pääsit sisäl?" Kysyin. "Mul on vara avain sun kämppään. Ja mä tulin siks koska mul oli tylsää ja halusin ryyppää, mut kaikki muut mun frensit on tyyliin jollain sukulaisil, joten mä ajattelin että sä et oo ja että sä haluisit ryyppää mun kaa." "No tota...en mä nyt tiiä, ku mul ja Jiminil on mennyt vähä huonosti, lähinnä sen takia että mä käytän huumeita ja juon muka liikaa." "Pfyyy ikinä ei voi juoda liikaa. No mut mitä sanot?" "No jos ihan vähän. Ei paljoon, koska en jaksa kuunnella Jiminin valitusta." "Miks se ei vaan lähe himaan?" "Noku sit mul on yksinäist." "Aa...muuten sori jos utelen, mut miks Jiminin seläs oli mustelma?" "Se löi sen selän tohon sohvan selkänojaan, mä en lyönyt sitä." "Aha...okei." "Sä et usko mua." "Uskon mä, mut sulla vaan on ollut josku tapana no kun oot vihanen niin sä oot vähä-." "Väkivaltanen? Mä tiedän, mut en mä enää kauheesti. Mä yritän rauhottaa itteni, etten mä satuttais ketään." "Mmm. No mut nyt sitä alkoholia."

Taehyungin näkökulma
Istuimme viltin päällä ja söimme voileipiä. Kun olin saanut syötyä, minulle tuli paha olo ja mahaani alkoi sattumaan. Laitoin käteni mahani ympärille. "Tae onks kaikki hyvin?" "M-Mun maha sattuu ja mua ok-ksettaa." "Öööö...tota no oksenna tonne." Jungkook sanoi ja osotti jotain puskaa. Nousin ylös, kävelin lähemmäs puskaa ja oksensin. Jungkook tuli luokseni ja pyyhki suuni paperilla, ja heitti paperin sitten roskikseen. "Kaikki hyvin?" Jungkook kysyi. "Joo on." "Haluuks sä lähtee kotiin? Siis jos sul on huono olo." "Joo." "Okei." Jungkook meni hakemaan kaikki meisän tavarat ja tuli sitten minun luokse. Jungkook otti kädestäni kiinni ja me lähdimme kävelemään minulle päin.

Time skip
Jungkook otti minun kotiavaimet ja avasi oven. Jungkook päästi minut ensin sisälle ja tuli sitten itse perässä, sen jälkeen hän sulki oven ja auttoi minua saamaan kengät pois. Jungkook otti omat kenkänsä pois ja talutti minut sohvalle istumaan. Hän laski meidän tavarat lattialle. "Haluutko sä vettä vai vaik appelsiini mehuu, jos mä käyn ostaa." "Ei sun tarvii." "Jos mä käyn kuitenkin. Mä annan sul jonkun ämpärin mihin sä voit oksenta ja jonkun juomapullon." "No okei." Jungkook antoi minulle pusun otsalle ja meni hakemaan jotain ämpäriä ja vesipulloa.  Hetken päästä Jungkook tuli takaisin tavaroiden kanssa ja antoi me minulle. "Mä lainaan sun avaimii, käyks?" "Joo. Mut tuu nopee takas." "Joo." Jungkook sanoi ja lähti. Otin kaukosäätimen käteeni ja avasin telkkarin, josta tuli joku muumi jakso, jota jäin sitten katsomaan.

Jiminin näkökulma
Heräsin musiikin ääneen. Nousin istumaan ja katsoin viereeni, Yoongi on siis hereillä. Nousin ylös sängystä ja nostin jonkun Yoongin huppareista lattialta, ja laitoin sen päälleni. Kävelin huoneen ovelle, avasin sen ja kävelin portaille ja kävelin ne sitten alas. Näin olohuoneessa Yoongin, Baekhyunin ja jotain muita tyyppejä. Olohuoneen pöydällä näin alkoholia. "Babe sä oot hereillä." Poikaystäväni sanoi humaltuneena ja tuli minun luokse. Hän oli laittamassa kätensä minun vyötärölle, mutta työnsin hänen käden pois. "Eiks meidän pitänyt olla kahestaan?" Kysyin vittuuntuneena. "No joo, mut Baekhyun tarvitsi seuraa ja mä en halunnut et Baekhyun joutuu olee yksi." "Aha. No keitä noi muut on?" "En mä tiiä, jotain Baekhyunin frendei." "Just." "Tuu istuu." "Mä en halua. Mä meen takas yläkertaan." Sanoin ja olin lähtemässä, mutta Yoongi otti minun ranteesta kiinni ja veti olohuoneeseen. Samalla kun kävelin Yoongin perässä jollekin toiselle sohvalle, niin yks niistä vitun puliukoista löi minua perseelle. "Hyvä perse, prinsessa." Mies sanoi. Irrotauduin Yoongi otteesta ja olin lyömässä mieatä litsarilla, mutta Yoongi otti ranteestani kiinni. "Babe rauhotu, se oli vaan läppä." Yoongi sanoi ja kaikki olohuoneessa alkoi nauramaan, paitsi minä. Yoongi veti minut perässään istumaan sohvalle, taino siis istuin hänen syliin. "Hei Yoongs mistäs sä oot tälläsen herkkuperseen hommanut?" Joku miehistä kysyi. "Strippi clubilta?" Toinen miehistä kysyi ja Yoongi naurahti. "En mä ihan. Vaik kyl mä sitä joskus epäilen, et Jimin ois ollut töissä strippi clubilla, ku se osaa sen homman nii hyvin, jos tiedätte mitä mä tarkotan." Yoongi sanoi hymyillen.

"Oho. Saisko kokeille? Mä maksaisin. Paljoks yks yö?" Sama mies joka löi minu perseelle kysyi. "No babe mitä sanot? Paljoks yks yö?" Yoongi kysyi minulta. "Anteeks?! Mä en oo mikään vitun huora! Mä en harrasta seksiä rahasta!" Huusin. "Ilmatteeks sit, vai?" Yoongi kysyi. Miten se voi olla tollanen. Katsoin takaisin olohuoneen pöydälle ja näin siinä huumepiikkejä ja pillereitä. Niinpä tietysti. Tunsin kun Yoongi alkoi laskemaan boksereitani. "M-Mitä sä teet?!" Huusin ja otin Yoongin ranteesta kiinni, jotta hän lopettaisi. "Baby älä nyt. Näytä meil." Poikaystäväni vastasi. "E-En!! Päästä i-irti!!" "Sul ei oo mitään hätää." Yoongi sanoi. Joku irroti oteeni Yoongin ranteesta ja piti käsistäni kiinni. "Lopeta!!" "Baby boy kukaan ei koske suhun, mä lupaan ettei sul oo mitään pelättävää." Yoongi sanoi, laittoi minut sellaiseen jännään asentoon että perseeni näkyy. "Y-Yoongi lo-opeta!" Huusin ja silmistäni alkoi valumaan kyyneleitä. Tyyppi joka piti käsistäni kiinni päästi irti. "Wow saaks koskee?" Joku pummeista kysyi. "Ihan sama." Yoongi vastasi ja tunsin kun kyseinen mies koski perseeseeni. En jaksanut enää edes välittää. Itkin entistä kovemmin, kun tunsin jonkun tylntyvän sisääni ja se joku oli Yoongi. Barkhyun oli ajat sitten lähtenyt, se ainut järkevä ihminen joak voisi pelastaa minut tästä.
_________________________________________
Joo anteeks tost lopust, mut mä lupaan et Yoongist ei jää tollanen mulkku. Älkää vihatko mua täst luvust :(

Продовжити читання

Вам також сподобається

3.7K 302 71
Mun eka ja viiminen BC fanfic, jota tässä melkein vuoden kirjottelin ja nyt valmiina julkaisin 😘 Huomasin kirjottaneeni tarinaa pitkään mainitsematt...
15.5K 1.8K 57
Tarina sijoittuu kouluajoille, jossa Joel on lukion viimeisellä ja Olli puolestaan yläasteen viimeisellä luokalla. Pojat tutustuvat muutaman sattuman...
82.7K 4.8K 107
"Sä oot ihan helvetin laiha!" "E-Enkä oo! j-ja mitä sä teet täällä?! Mee pois!" Taehyung on 16 vuotias hiljainen poika joka kärsii syömishäiriöstä. J...
1.2K 119 15
"Usko mua! Se oli merenneito!" "Merenneidot on satua!" ⚠️!sisältää!⚠️ Boyxboy Väkivaltaa Tappamista Huumausaineita Kidnappauksia Rumaa kielenkäyttöä...