KAYIP RUHLAR LİSESİ

By Erkanaksuyzr

2.5M 167K 141K

#2 +18 şiddet içerir Karanlık hüküm sürer ruhunu kaybetmiş bedenlerde. Bakanlar onları güçlü sanırlar. Hasta... More

Uyarı
Krl - 1-Elfida 1.bölüm
Krl-1-Elfida 2.bölüm
Krl-1-Elfida 3.bölüm
Krl-1-Elfida 4 bölüm
Krl-1-Elfida - 5. Bölüm
Krl-1-Elfida -6. Bölüm
Krl-1-Elfida -7. Bölüm
Krl-1-Elfida - 8. Bölüm
Krl-1-Elfida - 9. Bölüm
Krl-1-Elfida - 10. Bölüm
Krl-1-Elfida -11. Bölüm
Krl-1-Elfida - 12. Bölüm
KRL - 13
KRL - 14
KRL_15
KRL - 16
KRL - 17
KRL - 18
KRL - 19
KRL - 20
Anket
KRL-21
Grubunuzu Seçin
KRL-22
Bir YAZAR Okuyucularının Düşüncesi Kadardır.
KRL - 23
KRL-24
KRL - 25
KRL - 26
KRL 27
KRL 28
KRL 29
KRL 30
Anketül Hause
KRL 31
KRL 32
KRL 33
KRL
KRL 34
KRL 35
KRL 36
KRL 37
KRL 38
KRL 39
KRL 40
KRL 41
KRL 42
KRL 43
Nick Name
KRL 44
KRL 45
KRL 46
KRL 47
KRL 48
KRL 49
KRL 50
Yarışma Sonucu (Kazananlar)
KRL 52
KRL 53
KRL 54
KRL 55
KRL 56
KRL 57
KRL 58
KRL 59
KRL 60
KRL 61
KRL 62
KRL 63
Youtube Kanalım
😐😐😐😐😐😑😑😑😑
KRL 64
Anket2
KRL 65
KRL 66
KRL 67
.
KRL 68
KRL 69
Anket Şeysi
FİNAL -1
Okumaya Doyamayacağınız KİTAPLARIM
Krl LUCİFER

KRL 51

19.2K 1.8K 2.2K
By Erkanaksuyzr

1- HAFTA SONRA

    

           İstanbul'da yapılan organize terör eylemleri Kırmızı Eldiven örgütünü geri adım atmaya zorlamıştı. Aziz komutan, Maskeli Sıla ve yıldız timi ile yaptığı uzun toplantılar sonucu nükleer başlıkların  kendilerinde kalması şartı ile Emir Azad'ı vermeyi kabul etmişlerdi.   Vahbi, Mistir Konner ile yaptığı anlaşmayı bozarak onun için önemli olan şeyin Emir Azad olduğunu, onu kurtarmanın nükleer başlıklardan daha önemli olduğuna kanaat getirerek Aziz'in teklifini kabul etmişti. 

Emir Azad gece yarısı olduğunda Akdeniz açıklarında demir atmış lüks yatta bulunan Vahbi'ye teslim edilecekti. 

   Emir Azad'ı  Yıldız timi teslim etmek için hazırlıklarını yapıp yola çıktı.  Berko, Sarı ve Alya, Amerika'dan bin bir zorlukla getirdikleri Emir Azad'ı böyle kolay teslim etmeyi hiç düşünmemişlerdi.    

   Lüks tekneye yaklaştıkların da, tekne etrafında neredeyse bir koruma ordusu vardı. 

Sarı Makinalı tüfeğin başında eli tetikte bekliyordu. Ayrıca üç timi taşıyan üç bot onları koruyordu.  Tekneler karşılıklı durunca Vahbi talimat  vererek Emir Azad'ı almaları için bir bot gönderdi. Bot tekneye  yaklaşınca her kesin eli tetikte emir Azad'ı teslim ettiler. Emir Azad'ı alan bot hızlı bir manevra yaparak kendi teknelerine yanaşıp Liderlerini büyük saygı ile selamlıyarak tekneye aldılar. Emir Azad tekneye çıkar çıkmaz "hepsini öldürün, bir tane adam sağ kalmıyacak" diye bağırdığı sırada  Berko, Emir Azad'ın ayakkabılarına döşenmiş yüksek tesirli bombanın butonunu elinde tutuyordu.  Düğmeye basar basmaz büyük bir patlama oldu. Patlama ile beraber Emri Azad, Vahbi ve bir çok korumanın vücutları paramparça oldu. Berko'nun düğmeye basması ile koruma botlarında duran timlerde ateş açmaya başladılar. Emir Azad'ın olduğu tekne büyük darbe almış batıyordu. Tekne etrafındaki koruma bodları liderlerinin ölümünü görünce telaşa kapılmışlardı.  Karşı taraftan güçlü bir mermi yağmuru altındaydılar..   Bir çoğu korkarak geri  çekilmeyi tercih etti. Geri kalanlarda yıldız timi tarafından öldürüldü.   

   Sarı yanında getirdiği Çuvalı açarak denize bir çuval kırmızı Eldiven döktü.  Berko batan tekneye bakarak "Ulan şerefsiz soysuzlar o kadar insanı bombalar ile patlatarak öldürdükten sonra elinizi kolunuzu sallıyarak gitmenize izin mi verecektik." diye parçalanmış cesetlere bağırdı.

    Alya telefon ile arayarak Aziz'e operasyonun başarı ile sonuçlandığını söyledi.

  *********

        Bombalı eylemlerden sonra Cellad, , Asya ve Tuğba ile beraber öğrencileri de alarak Kıbrısa, Kayıp ruhlar lisesine gitmişlerdi. .

    Elfida öğrenciler ile beraber okula gitmemişti. Hastahanede Fatih'in ameliyattan çıkmasını bekliyordu.  Bombalı eylemlerin ardından hayatı büyük risk altında olduğu için Aynur tarafından  Kıbrısa götürülmek istenen Elfida şiddetle karşı çıkarak okula gitmeyi Red ediyordu.    Bir gece uyurken Çelik tarafından  bayıltılıp Aynur ile beraber Kıbrısa götürülmüştü.

    Okulun bahçesinde elinde telefon Fatih ile görüntülü konuşuyordu.  Fatih ayağa kalkamasada epeyce toparlanmıştı.  Üç gündür akşamları konuşuyorlardı. Aralarında ki soğuk buzlar ermişti.  İkisi de sevgi kelebeği gibi kıpır kıpırdı.  Elfida pek romantik olamıyor olmaya çalıştığında da beceremiyordu. Fatih ise her zaman ki romantik aşk adamıydı. 

Elfida nın gözlerine bakarak "  Gözlerin di beni benden alan.
Hasretindi ciğerimi dağlayan.
Hayalindi beni ayakta tutup güç veren,
Kavuşma ümidiydi ölmemi engelliyen.

  Hırcın çiçeğim, asi meleğim bir an bile senden ayrı kalmayı istemezken aylarca uzağında kaldım.   Ama artık bırakmayacağım seni. Ayrılmak yok sevdiğim asi meleğim. " dedi gülümseyerek.

   Elfida utandığı için yanakları kızarmıştı.  Fatih'in ona olan aşkı resmen onu büyülordu.  Elfida günlerce aylarca usanıp sıkılmadan Fatih'i dinliyebilirdi..  Mestane bir şeklide" Fatih beni hep böyle güzel sev olur mu? Hep böyle güzel konuş. Ben seni hiç bırakmayacağım. Bir daha hiç ayrılmayacağız. Kavuşmamıza az kaldı. Bundan sonra her zaman beraber olacağız. Annemle konuştum sen iyileşir iyileşmez bu okula geleceksin. Kaydın yapıldı bile. " dedi sevinçle. 

   Fatih gelen hemşirenin uyarısı ile beraber" Asi meleğim süremiz doldu hemşire hanım kapatmamı istiyor. Seviyorum seni görüşürüz " diyerek telefonu kamerasından el salladı.  Elfida da karşılık vererek telefonu kapattı.

   Bağçede oturduğu banktan kafasını göğe doğru kaldırarak yıldızlara bakıyordu. Fatih ile kavuştular anı düşünüyordu. Onunda kayıp ruhlar lisesine geldiğini hayal ediyordu ki yanına birinin oturduğunu anlayınca kafasını ona doğru çevirdi.  Oturan kişinin Melek olduğunu anlayınca hiç bir şey söylemeden yerinden kalkıp yürümeye başladı. Fatihi bıçakladı için onunla konuşmuyordu.  Melek te ayağa kalkarak peşinden yürümeye başladı. Elfida adımlarını hızlandırdıkça Melekte hızlanıyordu. Melek arkasından bağırarak "Özür dilerim binlerce kez özür dilerim. Yeter artık beni affet." diye yalvarıyordu. Elfida duymazdan gelerek yürümeye devam ediyordu.  Melek olduğu yerde durarak "Eli eğer beni affetmezsen şuracıkta kendimi keserim. Hem benim hemde karnımda ki sabinin katili olursun" diye bağırdı. Elfida bir an duraksasada yürümeye devam etti. Melek "Peki sen bilirsin" diyerek çıkardığı jilet ile kollarını kesmeye başladı. Kestikce canı acıyor bağırıyor ama kesmeye devam ediyordu. Elfida iki adım daha attıktan sonra durup "Kahretsin neden bu kadar zayıfım ki?" diyerek arkasına dönüp Meleğe doğru koştu. Jilet tutan elini tutarak "Ne yaptığını sanıyorsun. Bırak artık şu saçmalıkları." diye bağırdı. Melek derin derin nefes alarak beni affeden kadar kendimi kesmeye devam edeceğim. Ya ne olur beni affet artık. "diyerek ağlamaya başladı.

  Elfida sinirli bir şekil de" Bana bak Melek sen benim tercihime saygı duymadın. Beni hiçe sayarak sevdiğimi öldürmeye kalktın. Seni affetsem ne değişir. Artık hiç bir şey eskisi gibi olmaz. " dedi öfkeli bir şekil de bakarak. Melek ağlamaya devam ederek dizlerinin üzerine çöktü" Eli zor durumdayım. Beni ölmekten kurtardın bana söz verdin, yardım edecektin. "

" O söz Sen Fatih'i bıçaklamadan önceydi. "

" Ateşi öyle üzgün görünce bir an beynim döndü. Gözüm karardı."

"Ne düşündün. Sen Fatih'i öldürünce ben Ateş'i mi sevecektim. Onunla konuşmaya devam mı edecektim?"

"Dedim ya o an gözüm karardı. O çocuk abimi üzdü diye canını açıtmak istedim. Amacım öldürmek değildi. Ama bıçağı saplayınca ne oldu bilmiyorum hoşuma gitti. Bir daha bir daha sapladım. Her bıçağı saplayışımda dayanılmaz bir haz alıyordum."

"Hasta mısın kızım sen?  Bide bunu bana anlatıyorsun?"

"Bak ben sana olanları anlatıyorum. Cidden ilk bıçağı saplayışımda sadece canı acısın istedim. Ama sonrasında dürtülerime engel olamadım. "

"Melek bak bundan sonra arkadaş olmamız imkansız."

"Tamam git. Hadi git. Arkadaş olmayalım. Git beni yanlız bırak. Ben tek başıma çaresiz bi şekil de kalayım.  Zaten ben kendimi öldürmesem bile Ateş karnımda kini duyar duymaz hem beni hem Beton'u öldürür.  O günden beri Altı defa soğuk oda cezası aldı. Resmen kafayı yemiş durumda. Şu anda bile soğuk odada. Benim hamile olduğumu duyduğu anda bu sinirle ne yapar bi düşün. "

  " Tamam, bak sana yardım edeceğim. Amaa sakın arkadaşız dostuz diye düşünme. İstediğin olduysa kolumu bırak yatmaya gideceğim. " diyerek Meleğin elini kolundan ayırıp okula girdi.  Melek olduğu yerde çömelip ağlamaya devam etti.

  Elfida merdivenlerden yukarı çıkacağı sırada gözü koridorun sonun da ki soğuk odaya çarptı. Yatakhaneye gitmekten vaz geçerek ağır adımlarla soğuk odaya doğru yürümeye başladı.  Soğuk odanın kapısına gelince küçük camdan içeriye baktı. Kimse gözüküyordu.

    Yere oturup sırtını kapıya yasladı..  Kapının hemen öbür tarafında Ateş de  soğuk odada sırtını kapıya yaslıyarak ağlıyordu sinirden.   Elfida, Ateş'in ağlamalarını duysada tepki veremiyordu ama çok üzülüyordu.

********

Huruza elinde telefon yaptığı plan üzerine konuşuyordu. Karşıda ki kişi "Sen merek etme, o iş bende diye karşılık verince Huruza Yağız" Bak sorun istemiyorum acele etmiyeceksin. Her şeyi öğreneceksin.  Hiç bir şekil de deşifre olmayacaksın. "

  ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬

BÖLÜM bitti.

  Arkadaşlar bundan sonra bölümün gelmesine siz karar vereceksiniz öyle ağır şartlarım yok. Şartlar yerine geldiği sürece bölümde gelecek.

1000 yorum buraya yapabilirsiniz.

200 etiket buraya yapabilirsiniz.

200 görü.

100 vote.

.......

Krl de yaptığımız yarışmada on kişi kitap almaya hak kazandı. Şimdide kırmızı Eldiven (İçimizdeki seri katil) kitabında yarışma yapılacak. Baş vuru başladı. Sizden istediğim gercekten yarışacak kişilerin katılması.

   İnstegram :  yazar_erkan_aksu lütfen takip edin.

Continue Reading

You'll Also Like

44.4K 385 30
|Culpa Tuya Türkçe Çeviri| Kitap Sahibi:Mercedes Ron
368K 11.7K 38
Bebeğine bakamayacağını düşünen bir anne bebeği gizlice babasına bırakıp kaçarsa? Bir kapı zili ile hayatı alt üst olan bir mafya ? Sizce bu ikisini...
KAÇINILMAZ By BA

Mystery / Thriller

448 138 4
Alena Adil Akan, geleceğe yeni bilgiler aşılamak için çalışan, çocukları çok seven genç bir öğretmendir. Acılı geçmişinin yanı sıra, diğer çocukları...
4.3M 370K 94
1 KIZ, 6 ERKEK, ÖLÜMCÜL BİR EV. Afra'nın diğer tutsaklardan dört farkı vardı: Birincisi, bir kız olmasıydı. İkincisi, tutsak alınan son kişi olmasıyd...