Possessive - PREUREĐENJE.

By Batman_women

161K 10.6K 1.5K

" You can just go to hell!" "But baby, I'm already in it." More

Uvod - uređeno.
Chapter 1 - uređeno.
Chapter 2 - uređeno.
Chapter 3 - uređeno.
Chapter 4 - uređeno.
Chapter 5 - uređeno.
Chapter 6 - uređeno.
Chapter 7 - uređeno.
Chapter 8 - uređeno.
Chapter 9 - uređeno.
Chapter 10 - uređeno.
Chapter 11- uređeno.
Chapter 12- uređeno.
Chapter 13- uređeno.
Chapter 14- uređeno.
Chapter 15- uređeno.
Chapter 16 - uređeno.
Chapter 17
Chapter 18
Chapter 19
Chapter 20
Chapter 21
OBAVIJEST!!
Chapter 22
Chapter 23
Chapter 24
Chapter 25
Chapter 26
Chapter 27
Chapter 28
Chapter 29
PROČITAJTE!!
BWWA
Chapter 30
BROKEN.
Chapter 31
OBAVEZNO PROCITAT.
Chapter 32
Chapter 33
VAŽNA OBAVIJEST!
Chapter 34
Chapter 35
Chapter 36
Chapter 37
Chapter 38
Chapter 39
Chapter 40
Chapter 41
Chapter 42
Chapter 43
Chapter 44
Chapter 45
Chapter 46
Chapter 47
Chapter 48
Chapter 49
Chapter 50
Chapter 52
Obavijest
Chapter 53
Chapter 54
Chapter 55
Chapter 56
Chapter 57
Chapter 58
Chapter 59
Chapter 60
Chapter 61
OBAVEZNO PROCITAT!
Chapter 62
Chapter 63
Chapter 64
Chapter 65
Chapter 66
Chapter 67
Chapter 68
Chapter 69
Chapter 70
Chapter 71
Chapter 72
Chapter 73
Chapter 74
Chapter 75
Chapter 76
Chapter 77
Chapter 78
Chapter 79
Chapter 80
Chapter 81
Chapter 82
Chapter 83
Chapter 84
OBAVEZNO
NOVI POČETAK (VAŽNO)!!!!

Chapter 51

1.3K 92 74
By Batman_women

Bilo bi mi jako drago kad bi ostavljali usputne komentare i vote.

Volim vas Xx
...

Već je jutro.  Noć  uvijek jako  brzo prođe, nisi ni svjestan da si živ tih nekoliko sati a zapravo si u nekom drugom svijetu.Oduvijek sam mrzila snove; podsjećali bi me na sve ono nestvarno, lijepo i na ono što se nikada neće dogoditi. Duboko negdje u podsvijesti se nadamo da će se to ostvariti, da ćemo se probuditi i da ce sve biti bajno i sjajno. Ne, neće nimalo, ostati ćemo u okrutnoj stvarnosti i biti puni razočaranja jer nešto nije ispalo onako kako bismo htjeli.  Dovoljno smo odrasli, trebali bi barem to razumijeti.

U nosnice mi se uvlačio dobro poznati miris dečka koji me nervirao ali mi je u isto vrijeme bilo drago što imam nekoga kao što je on. Brzo sam otvorila umorne oči i osvrnula se oko sebe osjetivši snažne ruke oko sebe. Pogledala sam ga. Ležala sam na njemu nemajuci pojma kako smo dospjeli u ovaj položaj. Osjetila sam da su nam noge isprepletene a njegov stisak nije popuštao nimalo. Koliko God mi je godio ovaj položaj htjela sam se sto prije maknuti iz njega. 

"Harry, budi se." Pokušavala sam se izmegoljiti iz njegovih ruku ni taj plan i nije baš uspio. On je držao oči zatvorene no nakon nekoliko trenutaka mu se na licu ocrtao smijeh te je promrmljao jedno 'mhmm' na što sam ga samo lagano udarila nogom u njegovu a njegov izraz lica je ostao isti kao i prije par sekundi. Ponašao se kao da nije niti osjetio udarac a poprilično sam sigurna da je jer sam osjetila meškoljenje. 

" Pusti me.." Nekako sam se podigla na laktove tako da nam se prsa više nisu dodirivala. Otvorio je oči i pogledao me, no stisak mu je jos uvijek bio isti.
"Neću, udobno mi je ovako. " promljrmljao je i nakon toga opet zatvorio oči. Ovo ovako više ne ide. Lagano sam prodrmala glavom tako da bi mi se kosa majka s lica jer su mi ruke bile zarobljene a s laktovima sam se nekako uspijela pridržavati.

"Ali  meni nije, daj Harry." Tiho je promrmljao : " Ugh, dobro. " i napokon je maknuo ruke te sam se ja što prije, to bolje, ustala. Osjećala sam se pregaženo iako sam ja bila ona koja je spavala na njemu, ne on na meni. Nikad mi nije bilo jasno kako covijek nakon  osam sati ležanja može i dalje biti umoran i pospan, ali eto i u mome slučaju je bilo tako.

" Ti si usred noći počela drhtati od hladnoće i stisnula si se uz mene toliko da sam skoro pao s kreveta ali onda si mi nekako dospjela na prsa te smo tako zaspali" rekao je hrapavim, dubokim glasom koji je inače bio takav. Možete li zamisliti kakav je tek bio ujutro?  Kao da je znao da cu to pitati i brže bolje je odgovorio, možda me stvarno dobro poznaje. Ali nisam toliko sigurna u to jer ipak, ne znamo se toliko dugo. Čak niti nisam sigurna koliko se ja i on poznajemo.

"Kada idemo kući u London?" Nasmijao se ja sam tek sad shvatila zašto. Nasmijao se jer je primijetio da sam ja praktički njegovu kuću nazvala domom. Moram ubuduće paziti sto govorim.  " Idemo danas nakon ručka tako da bi doma došli negdje navečer jer imam posla tamo u Londonu." Nasmijao se te ležerno ušetao u kupaonicu i zatvorio bijela brata za sobom a ja sam samo otišla van na hodnik.

Hodala sam što tiše kako ne bih probudila Gemmu ili njegovu majku. Kriste, zasto se uopće toliko brinem kakav ce dojam imati o meni. Nikad me to previše nije bilo briga, ne razumijem zasto bi sad? Ili bolje rečeno, zasto je sad? Nikad nisam htjela, niti pokušavala biti netko drugi ili biti ono sto nisam. Te osobe su jako loše i donose samo nevolju. Da su dobre nebi se htjele promjeniti tj. Biti netko drugi, biti ono sto nisu. Dvoličnost.

Tiho sam sišla niz stepenice pa mi je bilo lakše posto su svi spavali na gornjem katu ako mi ista padne ili ako se udarim u nešto nece se toliko čuti kako bi se čulo gore. No opet, dovoljno je da ih probudi. Ušla sam kroz bijela vrata u  prostoriju gdje se nalazila kuhinja, hvala Bogu ovaj put sam pogodila iz prve pa neću morati tražiti i kupati po kući.
Uzela sam času i nazočila si vode. Iako sam htjela sok, on je bio u frižideru; a posto ja nisam doma bilo bi nepristojno 'kopati' po tuđem.

Nakon sto sam popila par gutalja čula sam kucanje na vratima. Vjerojatno je poštar a nitko nije budan pa se valjda nece ljutiti ako Otvorim vrata. Ne znam koji je dan a jos manje znam kojim danom oni dolaze. Ostavila sam čašu na stolu i krenula u hodnik zanemarivajuci svoju raščupanu kosu i izgužvanu odjeću zahvaljujući Harry-u koji se gore vjerojatno tušira. To mu je bas pametna odluka, svi u kući spavaju a on je otišao pod tuš šuškati i sada će probuditi svih.

Lagano sam odšetala do vrata, otključala ih te sam se brzo našla izvan kuće. Ugledala sam smeđu, raščupanu glavu i plave oči. Kako je on mene našao i kako je uopće znao gdje sam? Možda mu je onaj gore čupavac rekao jer ne znam drugi način ili nekog tko bi mu mogao reci gdje se nalazim. Ili možda drugi dečki iz benda. Pas mater, ima dosta opcija. Ubiti ću Noru ako mu je ona rekla, jer sam ja jedino njoj javila gdje idem, a njegov stav je lagano mogao izvuci iz nje gdje sam.

" Što ti radiš ovdije?" Pogledala sam ga i vidjela da u njemu nema nimalo volje za životom te da bi me sad raščetvorio da može, ali nece jer kad je došao do ovdije onda mu sigurno nešto treba. I to nešto hitno.

"Slušaj me sad dobro sto cu ti reć, pun kurac mi je tvojih sranja i igrica.  U govnima sam do tebe preko glave i vozio sam cijelu noć do ove vukojebine samo tako da bih te našao tako da ako ne riješiš ono sranje koje si napravila tamo kunem se da nećeš dobro završit!"Povisio je glas na zadnjih nekoliko riječi i rekao to kao neko upozorenje.  Najgora stvar u vezi svega ovoga je to sto ja nemam pojma niti apsolutno malo veze s tim nekim problemom kojeg sam ja kao napravila. Kao da mi je in najveća i najdragocjenija stvar u životu pa cu ići za njime i pokušavati mu napraviti neko sranje.

" Jesi se ti to jebala s njim?? Sva daješ po muškom parfemu a kosa ti je kao da su njegovi prsti bili u njoj cijelu noć a odjeću neću ni spominjat". Rekao je prije nego li sam ja uspjela njemu ista odgovoriti na onaj njegov problem gore. Pogledala sam ga ozbiljnim pogledom, zar on misli da sam ja tako laka? Kriste, kako se on samo voli igrat i poigravat s ljudskim osjecajima, srcem i umom, ovakva osoba kao on, odličan glumac; bi sigurno trebala dobiti Oskara za to .  Pred javnošću i kamerama se pravu nevinašce, neki kao dobar lik koji se u nikog ne dira. Mislim da pola ljudi ne znaju da je njegov život lutanje noću po klubovima tražeci na koju ce curu, slomljenog srca koja u njemu vidi spas skočiti i ujutro ostaviti samo u suzama.
Podignula sam ruku na njega ali prije nego li je ona doputovala do  njegova neobrijanog lica već je cijelom svojom Šakom obuhvatio moj zglob i lagano ga stisnuo pomalo pojačavajući stisak. 

" Nadam se da si me dobro čula, ako nisi ja cu ti to vrlo rado ponovit" nasmijala sam mu se u inat. Na licu mu se vidjelo da ga je vise to nerviralo nego da bi mu odgovorila nešto na to . No da mu ne odgovorim na njegovu bahatost i bezobrazluk nebi to bila ja.

" Vrati se i radi ono sto ti ide najbolje a mene pusti na miru." Rekla sam sto smirenije jer ne želim poludjeti na njega tu i izderati se iz petnih žila jer cu onda probuditi sve u kući a to mi nije cilj. Ne želim da ga Harry nađe ovdije. Odmah bi nešto posumnjao i traži od mene neko objašnjenje kako je on dospio tu i kako je znao gdje sam, to me nebi jedino ispitivao ako mu on to sve nije rekao; a ja sumnjam u to.

" Misliš na jebanje? Šteta sto djevojka kao ti to nikad nece doživjeti jer nisi nimalo privlačna" bezobrazno se nasmijao i govorio mi odvratnim tonom koji je zvučao kao žaljenje. On misli da to mene vrijeđa, kao da je mene ikad bilo briga sto drugi misle o meni kako izgledam. Da me imalo briga kako izgledam otišla bi se počešljati u sobu prije nego sto sam otvorila prokleta vrata, a ja se čak nisam niti pogledala u ogledalo.

" Ne, mislim na trčkaranje po klubu za svojim ocem kao najveće potrčkalo. "  ovo ga je donekle ušutkalo te sam se samo okrenula i zatvorila mu vrata pred nosom . Nije ništa ni uspio reći, samo sam iza vrata čula da je nešto premrmljao a nedugo zatim zvuk paljenja motora auta. Napokon je otišao bez mene. Namjera mu je bila da će me odvesti odavde u Lodnon da mu ja riješavam te neke njegove probleme koji su vjerojatno jedino njemu u glavi. E pa taj neki plan koji je imao ovaj put mu je duboko propao te sam se napokon osjećala ponosno na sebe sto sam ga napokon ušutkala i pobjedila.  Samo mi sada fali da me Zayn zove kao i zadnji put a da ja poletim u klub kao neka glupača za njime i pokušam nešto napraviti. Ovaj put me nece zeznut. Dovoljno je glumio, lagao i muljao.

" Tko je to bio?" Okrenula sam se prema stepenicama shvativši da jos uvijek stojim ispred bijelih vratiju. Na stepenicama je ovaj put stajao Harry u sivoj trenerci i nekoj  bijeloj majici kratkih rukava. Kako mu nije hladno? Uvijek hoda doslovno gol po kući. Podigla sam pogled prema njegovom licu a on je jos uvijek izgledao pospano samo sto su mu ovaj put kovrče bile u nekakvom redu. Vise mi se sviđaju kad su raščupane.

" Ma samo poštar."

...
Samo se nadam da nema rijeci koje su nelogične jer sam pisala nastavak preko Wattapada na IPadu i naravno to sranje ima ono za ispravljanje i milion puta sam brisala neke rijeci koje mi je samo napisalo pa sam poludjela hahaha samo se nadam da mi ni jedna nije  promašila

Xx

Continue Reading

You'll Also Like

174K 7.7K 72
[prva knjiga] "Ne ideÅ” ti nigdje, ti si moje vlasniÅ”tvo!" "I ja imam osjećaje." "Osjećaje koje ću ja uniÅ”titi!" "And you're just beautiful mistake." ...
69.2K 1.8K 35
Nauči kako sluŔati srce. Ne govori niŔta. Samo sluŔaj i napravi to. 28.2.2019. - 23.4.2019. (1. SEZONA)
57.5K 1.9K 42
Od prvog trenutka kada sam ga vidjela znala sam da ću pasti na njega. Znala sam da će se moja zaluđenost pretvoriti u neÅ”to jače i puno,puno viÅ”e. Ha...
320K 16.3K 76
(prijaÅ”nji CONFUSED [zavrÅ”ena āœ”ļøļø]) āNeka se uvijek sretnemo sa osmijehom, jer osmijeh je početak ljubav.āž All right reserved by asimaginator Ā© 2014...